Lægekarrieren i Sims 4 Arbejdstid

syg i sims 4 arbejdstid

Med den nye udvidelsespakke Sims 4 Arbejdstid, er der kommet fire nye karrierer: medicin, videnskab og kriminalitet samt den selvstændige sælger karriere.

I disse nye karrierer kan du tage med din simmer på arbejde, og være med til at bestemme slagets gang – noget spillere verden over har ønsket sig i lang tid! 

Vi gik benhårdt til værks med lægekarrieren, og herunder kan du læse lidt mere om hvad der venter dig og din simmer, hvis I vil den vej.

loebebaandstest-sims-4

 

Det går lægekarrieren i Sims 4 Arbejdstid ud på

Som læge i Sims 4 Arbejdstid er dit primære job, ikke overraskende, at behandle syge patienter. Din simmer skal tilse, diagnosticere og behandle deres sygdomme – sammen med en række mere lavpraktiske opgaver. Herunder er en liste, der viser nogle af de forskellige typer opgaver du får:

 • Rengøre gulve
 • Indlægge nye patienter
 • Pode patienter og analysere resultater
 • Operere på akutte patienter
 • Bistå ved fødsler
 • Tage på hjemmebesøg hos patienter
 • Give vaccinationer og medicin
 • Scanne patienter
 • Servere mad for patienter

 

patient-i-sims-4

interaktioner-i-laegekarrieren-sims-4-arbejdstid

De 10 niveauer i lægekarrieren

Når din simmer starter i jobbet er det som sundhedspraktikant, og når simmeren slutter er det som overlæge. De opgaver din simmer får, bliver mere avancerede for hvert niveau i karrieren. Efterhånden som simmeren stiger, bliver det nemmere at finde ud af hvad patienterne fejler, og simmeren kan gøre mange flere ting på egen hånd – hvor de i starten er afhængige af de rigtige læger.

Her er en oversigt over de forskellige trin i lægekarrieren, og hvad din simmer som udgangspunkt bliver betalt:

 1. Sundhedspraktikant (18 $/t)
 2. Portør (23 $/t)
 3. Medicinsk assistent (35 $/t)
 4. Medicinsk tekniker (49 $/t)
 5. Sygeplejeassistent (68 $/t)
 6. Sygeplejerske (95 $/t)
 7. Læge – almen praksis (135 $/t)
 8. Medicinsk specialist (195 $/t)
 9. Kirurg (245 $/t)
 10. Overlæge

 

undersoege-patient-sims-4

Tips til lægekarrieren

 • Forsøg af få din simmer i humøret “fokuseret” til hver arbejdsdag  – f.eks. ved at spille skak.
 • Behandl så mange patienter som du kan, men lad være med at fejldiagnosticere dem – du mister job performance.
 • Lav så mange af dagens opgaver som muligt, og tag dem der er tættest på din simmer for ikke at spilde tiden
 • Du kan pause spillet mens du vælger næste interaktion, for at få det mest mulige ud af arbejdsdagen
 • Er der ingen patienter i sengene? Så kig ved receptionen, klik på en patient og indlæg dem
 • Jo flere tests du laver, jo nemmere er det at finde den præcise sygdom

 

give-mad-til-patient-sims-4-arbejdstid

Hjælp til at diagnosticere patienter i Sims 4 Arbejdstid

Det kan være svært at finde ud af, hvad det helt præcis er for en sygdom patienten lider af. Tit kan det være en fordel, at holde øje med patientens opførsel og udseende. Dette hænger tit sammen med navnet på sygdommen.

 • Opsvulmet hoved: Har patienten hovedpine, og af og til damp der kommer ud af ørene?
 • Udslæt: De plejer at indikere, at patienten er temmelig syg, og det er ikke nødvendigvis kløende plumbob sygdommen
 • Stjerneøjne: Er patienten svimmel og har stjerner over hovedet?
 • Gas og grineflip: Patienten vil prutte og grine af og til
 • Llama influenza: Patienten kan ryste, hoste og have en sky af røg rundt om dem
 • Triple threat: Er patienten svimmel og hoster? Denne sygdom kræver operation.
 • Brændende mave: Har patienten tydelige mavesmerter? Denne sygdom kræver operation.

Mangler vi sygdomme? Hjælp os ved at skrive det i en kommentar herunder. 

udslaet-i-sims-4-arbejdstid

Fordele ved at være læge

At være læge betyder, at din simmer får en række fordele i deres private liv. Så snart de når niveau 8 i lægekarrieren, vil de få egenskaben der gør, at de stort set ikke kan blive syge. Din simmer vil også kunne give lægeråd til andre simmere, og ved niveau 6 kan simmeren afgøre kønnet på en ufødt baby.

 

God fornøjelse!

Husk du kan læse mere om Sims 4 arbejdstid lige her.

Article Tags :
Læs flere indlæg

49 kommentarer

 1. Kamille Marie siger:

  Hej simslekiekon:) jeg har et problem. Jeg er i medicin karrieren. Og jeg er “hospitalslæge”, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med det der at undersøge..? Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller hvad det lige betyder.. Kan i hjælpe mig?:)
  Tak på forhånd;)

 2. Kamille Marie siger:

  PS. Det er i sims 3

 3. Jane siger:

  Hej Simleksikon,
  Jeg er stødt på en sygdom der hedder svedrystelser, men jeg kan ikke kende den fra Llama Influenzaen. HJÆLP.
  På forhånd tak

 4. Emilia siger:

  Hej simsleksikon, ved ikke lige hvor ellers jeg skal skrive det, men vil bare gerne vide hvorfor i lukker simshistorier ned, der er jo masser af folk der ligger historier ind, som nu ikke kan skrive derinde mere, og en anden ting, så tror jeg faktisk at i mister mange følgere herinde på simsleksikon fordi i næsten aldrig ligger noget op

  P.S stopper nok med at kigge ind, ligesom mange andre sikkert også har gjordt, sorry for alt mit kritik :(

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Emilia,

   Vi lukker Simshistorier fordi vi ikke længere har tid til at drive sitet – det tager faktisk meget mere tid end hvad mange lige går og tror. Vi har tilbudt alle forfattere en fil med alle deres historier, så de nemt og hurtigt kan uploade dem på et site de selv kan lave.

   Vi er ikke bekymret for at miste følgere, det er helt op til dig og alle andre, om I vil besøge Sims Leksikon hver dag, en gang om ugen eller aldrig.

   Sims Leksikon er ikke en nyhedsside, det har vi gjort ganske klart. Hvis der er nogle, heriblandt dig selv, som ikke har lyst til at komme herind fordi der ikke kommer opdateringer hver dag, så er det altså ikke fordi vi går grædende i seng.

   90% af dem der besøger vores side dagligt, er folk der kommer ind via Google, og altså ikke trofaste besøgende der forventer vi opdaterer dagligt som du måske tror det er. Det er folk der leder efter information og finder det, og at vi kan være behjælpelige med det, med de mange hundrede guides vi har lavet gennem årene synes vi er fremragende. Vi kan endda fortælle, at vi hele dette år har haft lige så mange besøg hver dag, som vi havde da vi opdaterede dagligt. :-)

   Så tak for dine input, vi håber du finder det du leder efter, et andet sted. :-)

 5. Emilie siger:

  Hej simsleksion
  jeg vil gerne state en historie her inde men
  hvordan starter man, skal man skrive en mail til jer eller hvad?

 6. Emilia siger:

  Hej simsleksikon, i har nok ret i at der er mange der besøger siden for at finde information, men der er også mange trofaste der kigger ind, som derefter bliver skuffet over at det er 1-2 måneder siden at der er blevet lagt noget op, jeg kom også selv ind for at kigge om i havde lagt noget op da det var at sims 4 arbejdstid var kommet, men blev så skuffet, og i lagde først noget op efter 1 måned, ved godt at det er jeres side, og jer der bestemmer, men hvis i ikke engang kan holde opdateret når der kommer nye udvidelsespakker, så kigger de fleste folk på andre sider for at finde information…

  • Sims Leksikon siger:

   Som skrevet før Emilia, så er der helt op til dig og andre om I vil kigge herind – der er absolut ingen tvang. Vi har truffet en beslutning om, at vi ikke længere opdaterer så ofte, fordi vi ikke har tiden eller lysten. Vi har lavet denne side som en frivillig service til alle der spiller, og vi har brugt tusindevis af timer uden at få meget igen. Vi håber at folk har forståelse for, at man ikke bare kan “kræve” at vi fortsætter, eller blive sure fordi vi også har andet at lave end af spille sims. Vi har før tilbudt andre spillere at lave indlæg her til siden, men det er de færreste der gider når de opdager hvor stort og tidskrævende et arbejde det er. Som sagt før, så gør du os hverken sure eller kede af det ved at lade være med at komme herind og læse. Vi accepterer dit valg, så må du også acceptere vores.

 7. Anna siger:

  Halløjsa simsleksikon, er helt enig med jer om den lille diskussion der oppe^^ Det er jo en side hvor man skal finde information, og i har brugt mange timer på det gennem de mange måneder der efterhånden er gået, og folk må jo acceptere at i har andet at lave end at spille sims døgnet rundt, i har jo også et liv. Jeg synes selvfølgelig også det er ærgerligt at i lukker simshistorier ned, men det må vi jo acceptere at i ikke har tid til. Nåh, men jeg ville bare lige støtte jer og sige at der er mange folk der stadig kigger ind på siden! :D

 8. Jojo siger:

  Hvordan ser man hvad kønnet er og hvad skal man gøre

 9. Jojo siger:

  Tak

 10. Bella siger:

  Hvordan kan jeg som gravid simmer besøge hospitalet? Så jeg måske kan få at vide hvilke køn barnet er??

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan du, så vidt vi ved ikke. Du kan have en simmer i din husholdning der er læge, og så kan du styre dem så de kan gøre det på andre.

  • Paris siger:

   Hej Bella du skal klikke på din gravide simmer og vælge fød på hospitalet kh Paris

 11. Bella siger:

  Når man er kriminalbetjent, kan man så ikke ændre sin uniform?

 12. Bella siger:

  Jeg har to simmere, som begge arbejder, men jeg kan kun deltage i en af simmernes arbejder. De arbejder begge er arbejde hvor jeg kan deltage!! Hvad gør jeg?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan ikke være to stedet på en gang, så simpelt er det. Så det eneste du kan gøre er, at sige nej tak til at komme med den ene eller den anden simmer på arbejde. Så kan du veksle imellem hvem du tager med :-)

 13. Oliver siger:

  Triple threat hedder ‘den tredobbelte trussel’ :)

 14. Zenia siger:

  Hej Sims Leksikon
  Ved I om der kommer kæledyr udvidelsespakken. Hvornår?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Zenia,
   Det ved vi desværre ikke noget om. Vi gætter på at den kommer, der har nemlig været en i Sims 2 og Sims 3 – begge steder var det nok den mest populære. Men der er ingen der har udtalt sig om noget endnu :-)

 15. Sims Gunilla siger:

  Hvornår kommer der en med forsker og kriminalbetjente?!😝

  • Sims Leksikon siger:

   Forsker er i gang, men betjent-karrieren drillede lidt i spillet – så vi kom aldrig så langt :/

 16. cecilie siger:

  hej simsleksikon. jeg vil gerne vide hvordan man gør en simmer syg

 17. summer siger:

  Det kunne være rart hvis i kunne lave en side med forsker karrieren også, hvor der indgår hvilke serummer man kan lave, upgraderinger på de forskellige ting som foreksempel parabolen og ormehulsgeneratoren. Også planterne man kan få fra sixon (tror jeg nok stedet hedder). Og så en liste over hvad man kan på de forskellige niveauer af karrieren.

 18. Camille siger:

  Hej Sims leksion
  i Sims hvis man er gravid der kan man så ikke få at vide om det er en pige eller dreng?
  Håber i kan hjælpe mig:)
  Tak på forhånd :)

 19. Elwira siger:

  Hej Simsleksikon. Jeg har lige købt Sims 4 til mac, men jeg ved ikke hvordan jeg overhovedet starter en karriere. Jeg kunne godt tænke mig at blive læge. :)

 20. Kia siger:

  Hej Sims Leksikon.
  Hvis man nu ikke arbejder på hospitalet kan man så stadig føde på hospitalet?
  og et andet spørgsmål.
  Kan man godt selv blive syg?
  Hilsen Kia

 21. Michelle siger:

  Kan man gøre sig selv syg med vilje?

 22. lene nissen siger:

  Hej😊 hvordan overføre man patient historie?:/ er på level 2 og den kommer hver gang men kan ikke finde ud af hvordan jeg får det gjort:(

  • Alberte siger:

   Hvis det er: Overfør patientsag, så skal du trykke på overlægen, og så kommer der et ikon op hvor der står Overfør patientsag. Den ligger ikke inde under noget, den ligger ude i mellem de andre ting, som venlig og ballade :)

 23. Lili siger:

  Hvis ens egen simmer har niveau 6 i lægekarrieren og er gravid, kan de så også tjekke sig selv?

 24. anna siger:

  hej, har et lille issue.
  har for tiden en sim på lv 8 af medicin karrieren, og får at kunne blive forfremmet skal jeg bistå ved en fødsel, ikke det store problem,,,hvis der rent faktisk kom nogle gravide simmere.
  men af og til dukker der en besked op i listen over daglige opgaver, ” der er kommet en gravid simmer til hospitalet, og at hjælpe ved fødslen er højeste prioritet” eller noget i den retning.
  MEN jeg kan ikke finde nogen gravid simmer i hele hospitalet eller udenfor hospitalet.

  er det en random besked der bare dukker op? skal jeg gøre noget specielt for at finde den gravide simmer som en slags wannabe skattejagt? er det en fej med spillet?
  er lidt forvirret.

  • Camilla siger:

   Jeg sidder i PRÆCIS samme situation. Kan ikke komme længere pga der aldrig kommer nogen gravide simmere! Har forsøgt alt.
   Min konklusion må være at det er en fejl i spillet.

  • Signe siger:

   Jeg sidder også med samme problem, og havde lidt håbet på, at der var nogle, der kunne hjælpe med det. Det er rimelig irriterende!

 25. Camilla siger:

  Der mangler sygdommen svedrystelser :D

 26. Josefine :D siger:

  Ehh.. Jeg har et problem, hvordan videre giver man en patient?

 27. Camilla siger:

  Hej.
  Jeg har problem med at jeg er kommet til lvl. 8 i læge jobbet og har over i opgaverne på jobbet fået den der hedder: behandle en gravid, ellers hedder nok mere : help fødene kvinde, men der kommer ingen kvinde som er ved at føde eller den der advarelse om at jeg skal behandle hende. ligsom der gør når jeg skal på hjemme besøg. jeg kan ikke blive forfremmet fordi mit hovede opgave er denne.

  Håber i kan forstå hvad jeg mener og har en idé om hvorfor.

 28. Ophelia siger:

  Kan man ikke bygge/lave hospitalet om altså så man selv kan vælge hvordan det skal se ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *