Kontakt til EA support

Du er her » Forside » Blandet Sims » Kontakt til EA support

Vi modtager rigtig mange spørgsmål om tekniske problemer med The Sims spillene. Du har muligvis oplevet at få et svar fra os der hedder “Kontakt EA support”, eller du har måske set at vi har skrevet det adskillige gange til andre. Har du undret dig over hvorfor vi ikke har været så søde at give et svar? Dét svar kommer herunder.

 

Sims Leksikon arbejder uafhængigt af EA

Sims Leksikon er ikke en del af EA, og vi er desværre ikke i stand til at afhjælpe størstedelen af de problemer der er relateret til Origin, problemer i selve udvidelsespakkerne, produktkoder der ikke fungerer eller tekniske problematikker med din computer.

Af den simple grund henviser vi rigtig ofte til EA support, for de kan hjælpe, og de er ansat til at hjælpe! På Sims Leksikon arbejder vi med at afhjælpe problemer i selve spillet, såsom at finde objekter der gemmer sig under vandet, finde frem til enhjørningen eller lignende, og af og til er vi i stand til at give bud på hvad en fejlkode kan betyde og hvordan det kan fikses. Men derudover kan vi ikke assistere, og derfor anbefaler vi altid, at I tager kontakt til EA når i oplever problemer af mere teknisk kaliber.

 

EA support kontakt

Vi kan anbefale at du har dit brugernavn til Origin og/eller TheSims3.com parat inden du kontakter EA support via telefon.

Telefon: 78 77 54 09
Åbningstider: 12.00 – 21.00 (mandag-fredag)
Online hjælpecenter
> Sims 3 FAQ hos EA

 

104 Comments

 1. Thea 2. april 2016 at 16:58 - Reply

  hej sims
  når jeg åbner laucheren og trykker start går min skærm i sort og en blå snoreting kommer frem.
  det er normalt for min computer, men den plejer at starte spillet efter 1-2 min. er det noget i/du har hørt om før og hvordan kan jeg fixe det! jeg har 200 mods men den plejer at kunne køre det, engang havede jeg 5.000 mods og den kunne, nogle gange, køre det alligevel.
  jeg har planer med en ven i aften om at vi skulle spille så i må gerne svare hurtigt.

  hilsen Thea

 2. Alberte 13. marts 2016 at 16:44 - Reply

  Hej. Jeg har et kæmpe problem med Sims 3! Det er sådan at når den er kommet ind på sims, og jeg skal til at vælge hvilken familie jeg vil spille på, kommer der sådan en besked op hvor der står følgende “Sæt venligt Sims 3 Lev livet disken ind.” Og sjovt nok er den inde! Det irritere mig så meget, for jeg elsker at spille Sims 3, men i øjeblikket kan jeg ikke.. Heller ikke engang hvis jeg trykker på kryds, fordi så kommer den bare op igen!.. Håber at i kan hjælpe. :)

 3. Emma 27. februar 2016 at 21:54 - Reply

  Mit sims er meget sløret og går ud når jeg laver en simmer og der står at noget med windows og jeg har windows 10

  • Sims Leksikon 5. marts 2016 at 08:01 - Reply

   Prøv at søg på den fejlkode/fejlmelding den giver, og se hvad folk skriver om det. Vi kan ikke give svaret ud fra det du skriver med at det bare er noget med Windows. :)

 4. Anne 21. februar 2016 at 13:31 - Reply

  Jeg har fået ny pc, uden cd-drev, og har så hentet Origin til at installere mit gamle Sims 3, men den siger, at min kode (den der fulgte med CD’en) allerede er brugt? Er det fordi jeg kun kan installere Sims 3 én gang? kunne da sagtens installere CD’en på både min og min søsters pc… Eller er det fordi jeg har oprettet en EA-konto engang da jeg installerede CD’en, som ikke passer med min Origin konto?

 5. Emilie 9. februar 2016 at 20:58 - Reply

  Mit serie nummer virker ikke:( hvad skal jeg gøre?

 6. Mulle2 15. januar 2016 at 15:42 - Reply

  Jeg kan ikke oprette mig på sims hjemme side

 7. Kamma Qvist 8. januar 2016 at 09:21 - Reply

  Jeg har købt sims 3 til min computer, så det bare er downloadet, men når jeg trykker på ”Spil” knappen, på Origin hvor mit spil ligger, siger den bare ”Der er sket en ukendt fejl”. Jeg har prøvet alt og det er endnu ikke lykkedes at få det til at virke, hvad gør jeg?:)

 8. Line 3. januar 2016 at 15:47 - Reply

  Kan man godt købe et spil af andre og bruge koden til samme spil, selvom den måske er brugt før? :-)

 9. Rikke 25. december 2015 at 18:22 - Reply

  Ok så vores systemer bruger Windows 10 men bag på står der at spillet kun kan bruges på 8 og 8,1 derfor ikke 10
  Har det en betydning med sig og er der en version beregnet til Windows 10 hvis det skulle være??

  • Sims Leksikon 25. december 2015 at 21:24 - Reply

   Jeg har lige købt ny computer med Windows 10 på, og det virker upåklageligt :-)

 10. Rikke 25. december 2015 at 15:07 - Reply

  Mit Sims 3 har ikke virket i meget lang tid og jeg er bange for at sims 4 som jeg fik her i julen heller ikke vil virke, jeg vil meget gerne spille det men det er svært for hvis den ikke gør har jeg jo den bare til at ligge og samle støv

  • Sims Leksikon 25. december 2015 at 15:26 - Reply

   Sims 4 skulle være lettere for en computer at køre end sims 3, så vi synes du skal give det et forsøg.☺️

Leave A Comment