Kontakt til EA support

Du er her » Forside » Blandet Sims » Kontakt til EA support

Vi modtager rigtig mange spørgsmål om tekniske problemer med The Sims spillene. Du har muligvis oplevet at få et svar fra os der hedder “Kontakt EA support”, eller du har måske set at vi har skrevet det adskillige gange til andre. Har du undret dig over hvorfor vi ikke har været så søde at give et svar? Dét svar kommer herunder.

 

Sims Leksikon arbejder uafhængigt af EA

Sims Leksikon er ikke en del af EA, og vi er desværre ikke i stand til at afhjælpe størstedelen af de problemer der er relateret til Origin, problemer i selve udvidelsespakkerne, produktkoder der ikke fungerer eller tekniske problematikker med din computer.

Af den simple grund henviser vi rigtig ofte til EA support, for de kan hjælpe, og de er ansat til at hjælpe! På Sims Leksikon arbejder vi med at afhjælpe problemer i selve spillet, såsom at finde objekter der gemmer sig under vandet, finde frem til enhjørningen eller lignende, og af og til er vi i stand til at give bud på hvad en fejlkode kan betyde og hvordan det kan fikses. Men derudover kan vi ikke assistere, og derfor anbefaler vi altid, at I tager kontakt til EA når i oplever problemer af mere teknisk kaliber.

 

EA support kontakt

Vi kan anbefale at du har dit brugernavn til Origin og/eller TheSims3.com parat inden du kontakter EA support via telefon.

Telefon: 78 77 54 09
Åbningstider: 12.00 – 21.00 (mandag-fredag)
Online hjælpecenter
> Sims 3 FAQ hos EA

 

104 Comments

  1. Julie 26. juni 2018 at 14:58 - Reply

    Jeg får denne besked nå jeg skal installere mit sims 4 ‘Denne kode er allerede blevet brugt’
    Jeg har haft sims 4 før, med samme produktkode og samme cd.

Leave A Comment