Kontakt til EA support

Vi modtager rigtig mange spørgsmål om tekniske problemer med The Sims spillene. Du har muligvis oplevet at få et svar fra os der hedder “Kontakt EA support”, eller du har måske set at vi har skrevet det adskillige gange til andre. Har du undret dig over hvorfor vi ikke har været så søde at give et svar? Dét svar kommer herunder.

 

Sims Leksikon arbejder uafhængigt af EA

Sims Leksikon er ikke en del af EA, og vi er desværre ikke i stand til at afhjælpe størstedelen af de problemer der er relateret til Origin, problemer i selve udvidelsespakkerne, produktkoder der ikke fungerer eller tekniske problematikker med din computer.

Af den simple grund henviser vi rigtig ofte til EA support, for de kan hjælpe, og de er ansat til at hjælpe! På Sims Leksikon arbejder vi med at afhjælpe problemer i selve spillet, såsom at finde objekter der gemmer sig under vandet, finde frem til enhjørningen eller lignende, og af og til er vi i stand til at give bud på hvad en fejlkode kan betyde og hvordan det kan fikses. Men derudover kan vi ikke assistere, og derfor anbefaler vi altid, at I tager kontakt til EA når i oplever problemer af mere teknisk kaliber.

 

EA support kontakt

Vi kan anbefale at du har dit brugernavn til Origin og/eller TheSims3.com parat inden du kontakter EA support via telefon.

Telefon: 78 77 54 09
Åbningstider: 12.00 – 21.00 (mandag-fredag)
Online hjælpecenter
> Sims 3 FAQ hos EA

 

Læs flere indlæg

101 kommentarer

 1. Rebekka siger:

  Jeg har en gang haft et problem, og EA løste det!

 2. nye siger:

  tak jeg har nemlig haft mange problemer men har ikke kunne finde det der nr. til ea. :-)

 3. Nye siger:

  Ved i hvordan for man sin kæreste til at flytte ind

  • Mig;D siger:

   Man Får Den Gift Og Så Kan Man Vælge Om
   Man Vil Flytte Ind Hos Dem Eller En Selv:)

  • Laura siger:

   Du skal have et godt forhold til kæresten og så hvis du vælger snak, lær at kende osv inde under venlig så vil der på et tidspunkt komme “Bed om at flytte ind” muligheden;)
   Ellers kan du få dem gift:)

 4. Anna siger:

  De er supersøde til at hjælpe, da jeg ringede første gang var jeg lidt nervøs for at virke dum, men jeg har overhovedet ikke fortrudt at jeg gjorde det!

 5. Rebecca siger:

  Da jeg forsøgte at få fat på EA support, sad jeg og ventede på at de tog telefonen i en time. To dage. Jeg har desværre ikke haft en god oplevelse med EA support.

  • The Sims Leksikon siger:

   Det lyder rigtig træls! Vi har hørt om den slags episoder, men har som sagt selv kun positive ting at sige. Om ikke andet er det ofte den eneste løsning at blive ved, da det kun er dem der kan hjælpe. :-)

 6. Laura siger:

  Jeg kan ikke finde der hvor man kontakter dem. Og jeg har ellers et kæmpeproblem! Jeg holdte en gavefest, og så da alle gæsterne var gået var der ligesom sådan en lille handlingsfirkeant hvor der står “Få gave” og jeg kan ikke slette den og hun står bare helt stille og er ved at sulte sig selv, kan ikkke få hende til noget som heslt, dte som om hun er frosset. Ved virkerlig ikke hvad jeg skal gøre så håber i kan hjælpe mig?.

 7. kamilla siger:

  Prøv med reset sim koden, jeg er ikke helt sikker på hvordan den er, da jeg aldrig har brugt den, men måske nogle andre læsere, eller sims leksikon kan huske den? :-)
  -Håber du finder ud af det //Kamilla

 8. Laura siger:

  Den har jeg prøvet, og det virkede ikke, men tak.
  Det hjalp da jeg smed famillien ud af huset og flyttede dem ind igen :))

 9. Frejaa siger:

  Jeg har købt et spil, men har mistet koden. Jeg er ikke meget for at kontakte EA, men der er ingen anden løsning, vel? :)

 10. Stine siger:

  Hej simsleksikon. Jeg skulle holde en fest men jeg valgte det forkerte fest-tema. Kan jeg på nogen måde aflyse festen?

  • kamilla siger:

   Det tror jeg desværre ikke. Har aldrig prøvet det før. men jeg har heller aldrig set, at der er en “aflys fest” – knap ;)

  • The Sims Leksikon siger:

   Nej det tror vi desværre ikke. Men man kan sende alle gæsterne hjem med det samme, så bliver det dog nok en ret kedelig fest efter deres mening ;)

 11. louise S siger:

  Hej
  Jeg sidder med et problem
  Når jeg sidder og spiller sims3 i noget tid
  Går det ud eller går i stå
  Så jeg ikke når og game
  Nogen der har samme problem eller kunne mig
  Tak forhånd

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Louise,

   Det er et problem mange oplever. Du kan starte med at undersøge hvor kraftig din computer er. Computeren skal have minimum 4GB RAM/Hukommelse blot for at køre Sims 3 grundspillet, og afhængigt af hvor mange udvidelsespakker du har installeret skal du derfor endnu højere op – minimum 8GB.

   Hvis du finder ud af, at din computer f.eks. kun har 4GB RAM, så kan du starte med at finde en i familien eller blandt vennerne der kan hjælpe med at købe noget mere RAM til den – man kan indsætte mere i de fleste computere.

   Hvis det ikke virker, så kan du prøve at afinstallere evt. brugerlavet indhold, og i sidste ende kan du ringe til EA support og høre om de har andre alternativer til hvad der kan være galt. :)

   Mvh Mille

  • Majhlynge siger:

   Jeg det samme problem louise s

 12. louise S siger:

  Tak for hjælpen

 13. Mathilde siger:

  Når jeg prøver at åbne mit sims 3 så siger den bare Sims3launcher holdt op med at fungere. Har prøvet både genstarte min computer, og afinstallere dem og installere dem igen, men det virker stadig ikke. Hvad kan jeg gøre?

 14. Julie siger:

  Hej, når jeg er gået ind på en familie og har spillet på den i 5min så lukker den ned og siger den er holdt op med at fungere, og jeg når ikke og gemme.

 15. Sarah siger:

  Hej!
  mit sims 3 er holdt op med at fungere.
  Når jegs tarte sims 3 launchen op så virker det fint. Men når jeg trykker på play knappen så åbner den en sort skærm hvor musen bare står og tænker.
  Hvis jeg så går tilbage til skrivebordet (mens sims 3 køre i baggrunden) Så åbner joblisten, så siger den: “the sims 3 svare ikke”.

  Dette gør den hver gang. På min anden pc der kan jeg lave en familie og så går der 5 min mens jeg spiller på den så lukker den ned og sige: “the sims 3 er holdt op med at fungere”.

  Håber du/i kan hjælpe med problemet. ! :)

 16. Gitte siger:

  Hej Sims Leksikon.
  Da mit spil har været fuldstændig ude af kontrol – har je valgt at slette det hele, også installere det igen. Men når jeg så åbner det nu – er græsset virkelig “sløret” og lige meget hvordan jeg sætte opløsningen til, i indstillinger, virker det ikke – Har i prøvet det? eller skal jeg prøve og ringe til EA? Min computer er ny, og er købt til at jeg kunne spille sims?

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis det virkede før, men ikke fungerer godt efter du har installeret det igen, må der være noget med en opsætning. Men ja, ellers så prøv at tag fat i supporten :)

 17. Gitte siger:

  Jeg har fundet fejlen ;) En kammerat hjalp lige, det var opsætningen.
  Nu hakker det bare sååååå MEGET! .. Det er sku lidt træls! :D

 18. Rasmus Sørensen siger:

  Hej.
  Når jeg starter mit Sims op står der:
  “Det opstod fejl under spilstart. Du kan finde yderligere informationer i loggen”

  Hvorefter at det lukker helt ned.

  Mvh Rasmus

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Rasmus,

   Tag fat i EA – deres kontaktinfo står herover, vi kan desværre ikke hjælpe med den type problemer :)

 19. Claus siger:

  Hej

  Jeg har ikke spillet The Sims 3 i et stykke tid. Fået ny bærbar. Installerede The Sims3 + alle opdateringerne. Starter spillet men efter introen kommer jeg ikke videre. Den står bare stille ved den blå skærm med The Sims 3 logoet. Hvad er der galt??

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Claus,
   Det er meget svært for os at vurdere. Vi vil anbefale at du ringer til EA supporten. Oplysningerne står i indlægget :)

   /Anja

 20. Michele Davidsen siger:

  Er komme til at byg en bygning for tidlig sportcenter hvordan kan man slette det igen da det vil rar at få de ting der er nå man er færdig med opgave

 21. Melissa siger:

  Hej,
  hver evig eneste gang jeg skal gemme mine familier så når jeg trykker på “Gem”-knappen så begynder den og loade i virkelig lang tid og der står bare “Gemmer..” i laang tid imens den kører – engang ventede jeg i en time og der var stadig IKKE sket noget..

 22. Sofie siger:

  Jeg har fundet et sted hvor man kan få en demo men hvad skal jeg gøre for man skal bruge en kode og den har jeg ikke?

 23. Julie siger:

  Hej sims lektion. :)
  Ved i hvornår the sims 4 udviklingsparkerne kommer ud? :)

 24. Ida siger:

  Hejsa Sims Leksikon!

  Jeg har et problem jeg håber at I måske kunne hjælpe mig med.
  Jo ser I, jeg har i dag d. 9 november 2014 købt The Sims 3 Into the Future på Origin.
  Det fungerede fint nok indtil jeg skulle taste mit ’serial key’ ind. Der stod at det gerne skulle stå i den
  email jeg modtog samt den mail med ordrebekræftelsen, yes fint. Men jeg kan simplethen ikke finde den serial key og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, så jeg fandt en ’serial key’ på nettet som der var en der havde delt som var tilknyttet til Into the Future. Det virkede. MEN (der er altid et men) når jeg så vil starte spillet står der: “Do you wish to debug it?” Hvad søren skal jeg så nu gøre?

  Det skal lige siges jeg spiller på en macbook, og har aldrig prøvet problemer som det her inden jeg købte fra Origin..

  Hilsen Ida :-)

 25. Ida siger:

  Og lige en ting mere herfra mig Ida:

  Nu har jeg prøvet at afinstallere Into the Future, og så fungerede den helt fint med ingen problemer…..

 26. Giffler siger:

  Hvad gør man når den siger der en kode 0?
  og ikke vil gemme eller lade en spille..

 27. Helle siger:

  Hej.

  Jeg har købt The Sims – Monte Vista, hvor der ikke medfulgte den bog med serienummer på.
  Er det muligt at få tilsendt et nyt serienummer til spillet eller hvad skal man gøre?

 28. Marie siger:

  Hej sims leksikon!
  Jeg har lige installeret sims 4 på min nye bærbar. Den gamle bærbar jeg havde havde ikke ret mange gb, og der var ingen fejl. Men på min nye bærbar er der en fejl. Nogengange når jeg spiller går den ud af det, og jeg får en besked hvor der står “the sims 4 er holdt op med at fungere”. Det er helt vildt irriterende at man bliver nød til at gemme hele tiden fordi at det kan være den bare lukker ned! Der er nok gb på, så det er ikke det.
  Mvh Marie

 29. maria siger:

  hej
  når jeg trykker min produktkode ind siger den at den allerede er blevet brugt. og jeg er ikke så meget for og ringe til EA support kan man sms i stedet for?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan ikke sms’e EA support, det har de vist alt for travlt til at kunne håndtere. Man kan emaile dem, men det kan ikke anbefales – det tager 100 år. Men du skal ikke være nervøs over at ringe til dem, de er altså meget flinke. :-) Men som skrevet, så kan vi altså ikke hjælpe når produktkoder ikke fungerer eller er blevet brugt. Det er EA du skal have fat i for at løse dit problem.

 30. Camilla siger:

  Jeg ved ikke om de andre kan løse det men: Jeg kan ikke finde min spildisk til universitetsliv og jeg kan ikke spille med de andre diske jeg har fx. Drømmejob

  Hvad skal jeg gøre?

 31. LauraBilde siger:

  Hej jeg har et træls problem med at mit sims 3 det frysser når tiden når til 1:32-1:59 om natten..

  Plumboten/ krystallen bevæger sig og det samme gør ZZZzzZZ’erne
  Det hjælper ikke at afinstallere custom content og mods og installere dem igen.

  Og når jeg skriver ind til sims 3 suporten får jeg bare et nummer udleveret og får at vide at jeg kan ringe mellem 12-20 mandag til fredag..

  Hjælp..!!

  Mvh og knus
  LauraBilde

 32. Anna siger:

  Er der nogen som ved hvad man skal gøre hvis man har downloade sims 4 også slettet det igen og så vil hente det igen, men origin siger at koden er blevet brugt ?

  Håber nogen vil hjælpe for kan ikke vente til man kan ringe ind til EA support :)

 33. Rasmus Lynggaard Jørgensen siger:

  Hej. jeg har nogenlunde samme problem som jer. når jeg klikker på et hun så loade spillet og ender igen i menuen med tre boler men jeg har prøvet og geninstallere spillet fra origin og der sker altid det samme hvad skal jeg gøre?

 34. benedikte siger:

  kan man ikke downloade ting til heste og rideustyer?

 35. Nicoline siger:

  Jeg har et stort problem.
  Jeg har lige fået en MacBook pro 13″ 128gb og har installeret stort set alle sims 3 udvidelsespakker på Origin. Problemet er bare at den ikke vil starte sims. Når jeg inde på Origin klikker på sims, kommer startprogrammet frem og når jeg så klikker på start pilen siger den ” Processen kan ikke startes, imens spillet kører” spillet kører ikke! Jeg har prøvet at genstarte og afbryde alle programmer, men der er intet der virker. Nogle gange har den så alligevel startet men så er sims 3 billedet frosset fast på skærmen, spillet starter aldrig og jeg er igen nødt til at afbryde programmerne.
  Hvad skal jeg gøre?

 36. Andrea siger:

  Jeg har lidt et problem..

  Jeg kan ikke starte mit sims 4 op, og inde i orgin står der, at der er en opdatering, men når jeg trykker på opdater knappen, så sker der intet..?

 37. Nathali siger:

  Jeg har lidt af et problem, hvad med når de bliver skilt så flytter man med den ene men hvad så med den anden, ham eller hende kan man ikke spille på mere, man kan bare se han bliver ældre og dør og det synes jeg er for dårligt, det kunne man da i det mindste i to’en, kan du på nogen måde hjælpe mig med det?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan jo bare skifte husholdning så du spiller på den simmer du har flyttet ud (hvis du da har flyttet simmeren ind i et hus eller på en grund) :-)

 38. Mig siger:

  Hvorfor kan jeg ikke logge på Origin på internettet?

  • Sims Leksikon siger:

   Det ved vi sørme ikke. Hvis du heller ikke kan på dekstop-versionen må du prøve at kontakte EA support.

 39. thea siger:

  hejsa jeg har to problemer :
  1:at min laucher vil starte men download siden bliver sort og så sker der ikke noget selvom jeg lod den stå i 3 timer!!
  2: mit spil vil ikke andet end at blive sort og det er mega træls (nej jeg er ikke jyde, jeg bruger bare nogle andre ord en andre)

 40. thea siger:

  er man nød til at opdatere til den nyeste for jeg har opdateret 5 gange i dag for jeg troede det ville hjælpe men nej

 41. Sophie siger:

  Jeg kan ikke spille sims 4 pågrund af, at hver gang jeg åbner sims 4, kommer ind i byen willow creek, trykker på min famile (den der play knap) Loader den ligesom normalt, men istedet for at gå i gang med spillet ryger jeg tilbage til at adminstrere verdner. Hvad skal jeg gøre? :(

 42. Amelia siger:

  Håber i vil hjælpe lidt…..
  Når jeg åbner spillet, til Sims 3, står der at der er en start fejl, og jeg skal kigge i loggen. Og det har jeg gjort mange gange men aldrig lykkes. Det er ret irriterende for vil så gerne spille Sims 3……

 43. Michelle siger:

  Alle mine spil er blevet slettet i origin. Havde omkring 8 sims3 spil. Nogen der har prøvet det samme og ved hvordan man kan få dem tilbage? Alle svar modtages med kyshånd :-)

 44. Maria siger:

  Alle mine The Sims 3 spil er blevet slette i Origin!!! Jeg har alle Udvidelses-pakkerne og ekstra ting osv. Jeg har virkelig brug for hjælp da jeg har “spille abstinenser” modtager Alle svar og hjælp.

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis spillene er slettet fra Origin må du hive fat i EA support, det er der ikke andre der kan hjælpe med.

 45. Sofie siger:

  Mig og min lillesøster har problem med vores origin. Vi havde bedt origin om at forblive logget ind, men efter et stykke tid var vi blevet logget ud. Vi kan huske at vi har skrevet vores log in ned men det er blevet væk! Nu kan vi ikke komme ind. Vi tror vi har fundet vores bruger-navn men vi er ikke sikre det er det rigtige, for da vi loggede ind sagde den at der ikke var nogle spil (vi har sims 4) Kan man på nogen måde undersøge om det var vores bruger-navn, hvor spillet så er blevet slettet eller tjekke på hvilket log in vores kode er blevet brugt? Hilsen 2 virkelig kede af det piger som håber at få hjælp så de ikke skal ud og bruge deres lommepenge på et nyt spil :(

 46. Josefine siger:

  Hej.. Jeg kommer fint ind på sims.. MEN når jeg skal vælge en familie jeg skal ind på eller lave en ny så loader den aldrig færdig.. der mangler altid LIGE det sidste og den fuldføre det aldrig…

 47. Caroline siger:

  Kontaktede dem med problemet, og de manden bag telefonen var supersød – og er nu igang igen

 48. Mette siger:

  Hej jeg lige har installer spillet og alle de udvidelsepakker jeg nu har og når jeg så åbner spillet så siger den fejl og jeg skal kigge i loggen hva pokker gør jeg ved det, jeg vil nødig bruge 4-5 timer på at installer spil igen ?..

 49. Emilie siger:

  Hej.
  Jeg har cc i mit spil og det har altid kørt fint. Men så i dag (05/12/2015) opdaterede jeg mit spil, og nu er alle mine cc ting væk. Hvad skal man gøre? Jeg havde ret mange ting, og jeg ville være træt af hvis jeg skulle til at finde alt igen.

 50. Thivesha siger:

  Jeg har lige fået sims 4 i julegave, men der står at min produkt kode er i brug?

 51. Rikke siger:

  Mit Sims 3 har ikke virket i meget lang tid og jeg er bange for at sims 4 som jeg fik her i julen heller ikke vil virke, jeg vil meget gerne spille det men det er svært for hvis den ikke gør har jeg jo den bare til at ligge og samle støv

  • Sims Leksikon siger:

   Sims 4 skulle være lettere for en computer at køre end sims 3, så vi synes du skal give det et forsøg.☺️

 52. Rikke siger:

  Ok så vores systemer bruger Windows 10 men bag på står der at spillet kun kan bruges på 8 og 8,1 derfor ikke 10
  Har det en betydning med sig og er der en version beregnet til Windows 10 hvis det skulle være??

 53. Line siger:

  Kan man godt købe et spil af andre og bruge koden til samme spil, selvom den måske er brugt før? :-)

 54. Kamma Qvist siger:

  Jeg har købt sims 3 til min computer, så det bare er downloadet, men når jeg trykker på ”Spil” knappen, på Origin hvor mit spil ligger, siger den bare ”Der er sket en ukendt fejl”. Jeg har prøvet alt og det er endnu ikke lykkedes at få det til at virke, hvad gør jeg?:)

 55. Mulle2 siger:

  Jeg kan ikke oprette mig på sims hjemme side

 56. Emilie siger:

  Mit serie nummer virker ikke:( hvad skal jeg gøre?

 57. Anne siger:

  Jeg har fået ny pc, uden cd-drev, og har så hentet Origin til at installere mit gamle Sims 3, men den siger, at min kode (den der fulgte med CD’en) allerede er brugt? Er det fordi jeg kun kan installere Sims 3 én gang? kunne da sagtens installere CD’en på både min og min søsters pc… Eller er det fordi jeg har oprettet en EA-konto engang da jeg installerede CD’en, som ikke passer med min Origin konto?

 58. Emma siger:

  Mit sims er meget sløret og går ud når jeg laver en simmer og der står at noget med windows og jeg har windows 10

  • Sims Leksikon siger:

   Prøv at søg på den fejlkode/fejlmelding den giver, og se hvad folk skriver om det. Vi kan ikke give svaret ud fra det du skriver med at det bare er noget med Windows. :)

 59. Alberte siger:

  Hej. Jeg har et kæmpe problem med Sims 3! Det er sådan at når den er kommet ind på sims, og jeg skal til at vælge hvilken familie jeg vil spille på, kommer der sådan en besked op hvor der står følgende “Sæt venligt Sims 3 Lev livet disken ind.” Og sjovt nok er den inde! Det irritere mig så meget, for jeg elsker at spille Sims 3, men i øjeblikket kan jeg ikke.. Heller ikke engang hvis jeg trykker på kryds, fordi så kommer den bare op igen!.. Håber at i kan hjælpe. :)

 60. Thea siger:

  hej sims
  når jeg åbner laucheren og trykker start går min skærm i sort og en blå snoreting kommer frem.
  det er normalt for min computer, men den plejer at starte spillet efter 1-2 min. er det noget i/du har hørt om før og hvordan kan jeg fixe det! jeg har 200 mods men den plejer at kunne køre det, engang havede jeg 5.000 mods og den kunne, nogle gange, køre det alligevel.
  jeg har planer med en ven i aften om at vi skulle spille så i må gerne svare hurtigt.

  hilsen Thea

 61. Mie siger:

  Hej
  Jeg står med et problem kan ikke åbne mit sims spil i hverken online eller offline tilstand?
  det har jeg ikke kunne de sidste to dage :(
  nogen der ved hva man skal gøre :(

 62. Kirstine siger:

  Hej alle,
  jeg er så glad for at jeg endelig har fået sims 3, men det vil ikke starte. Når jeg dobbelt klikker på ikonet på mit skrivebord, åbner den helt normalt op men når jeg så trykker på trekanten altså start, bliver skærmen som normalt sort men så hopper den ud til skrivebordet igen. den siger at det er fordi skærm opløsningen skal være 1400×900 men det er den allerede! Hvad skal jeg gøre? jeg har prøvet at geninstallere det. (jeg har købt det brugt, men første gang jeg prøvede virkede det) Den siger også noget om script error
  Håber i kan hjælpe

  Ps. er der nogle der har oplevet det?

 63. Oliver siger:

  har sammen problem mie.
  har d fundet en løsning jeg vil nemlig gerne spille.

 64. Britt siger:

  Hvordan afinstallere man en sims 3 udvidelsespakke på en macbook ? :)

 65. line siger:

  Hej, Orgin vil ikke lad emig downloade mine seneste køb. Hvad gør jeg?

 66. Louise siger:

  Jeg får denne besked nå jeg skal installere mit sims 4 ‘Denne kode er allerede blevet brugt’
  Jeg har haft sims 4 før, med samme produktkode og samme cd.

 67. Nick siger:

  Hej jeg har en forespørgsel
  når jeg spiller sims 3, så kommer jeg ud for at når jeg spiller med en simmer som er heks så kan personen ligepudelig ikke duellere med en anden heks. Hvad kan årsagen være

 68. Freja siger:

  Hej jeg har et spørgsmål angånede sims 4, når jeg starter den op bliver den ved med at chrasse, som i den går ind og ud af spillet. Det skal lige siges at den kører over origin?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *