Karriere: Forbryder

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Karriere: Forbryder

Forbryder karrieresporet i The Sims 4 belønner din simmer for at opføre sig dårligt. Du kan vælge mellem karrieresporene Boss eller Orakel. Som Boss er du leder af en bande og får mange fjender mens Orakler dykker ned i hacking og internetkriminalitet. De bedste egenskaber afhænger af hvilken gren du vælger, men den bedste aspiration er enten Samfundets fjende eller Balladekonge, hvilke begge giver bonusegenskaben Nedrig, hvilket vil hjælpe med de onde interaktioner og med at få dig godt i gang i den kriminelle underverden.

 

Niveauer indenfor forbryderkarrieren

Det ideelle humør for de første stadier er den forbryderkarrieren er Energisk.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse  
1Hård negl9Lav ballade. Nå niveau 2 i balladefærdigheden.Ingenting
2Smålig tyv13Lav ballade. Opnå niveau 2 i fitness eller programmering.Spionageemblem (465 $)
3Leder af ringen17Lav ballade. Nå niveau 2 i karisma, hav 1 person der foragter din simmer.Duffle o' Cash, lommetyveri interaktionen (558 $)
4Forbryderisk munk23Lav ballade. Opnå niveau 4 i balladefærdigheden. Hav succes med lommetyveri på 5 simmere.Antik Baseball Bat skulptur (670 $)
5Mindre kriminalitetsherre32Lav ballade. Nå niveau 6 i balladefærdigheden og niveau 4 i fitness eller programmering.Nye dele til Lav en simmer (804 $)

 

Boss

Hvis du vælger karrieresporet Boss, så skal din simmer få 6 fjender blandt andre simmere. Her kan egenskaben Ond være en fordel og den vil harmonere godt med egenskaben Nedrig. Hvis din simmer har egenskaben selvsikker så vil de have lettere ved at have selvtillid når de går på arbejde. De daglige opgaver med onde interaktioner kan faktisk din simmer med at blive mere selvsikker, især ved at true andre simmere. Ved niveau 9 kan du lede efter bankers blueprint på computeren. Dette vil øge simmerens balladefærdighed og give dem en inspirerende humørstump i 2 dage. Det er faktisk en god måde at øge balladefærdigheden hjemmefra uden at få fjender blandt familie og venner.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
6Musklen106Lav onde interaktioner. Nå niveau 7 i balladefærdigheden og niveau 4 i karisma. Hav 4 personer der foragter din simmer.Stjålet hæveautomat (1148 $)
7Flugtchauffør273Lav onde interaktioner. Nå niveau 8 i balladefærdigheden og niveau 3 i logikfærdigheden.Guldbarrer (2201 $)
8Pengeskabsåbner319Lav onde interaktioner, nå niveau 6 i logikfærdigheden og vind 3 skakspil.Stjålen halskæde fra den afdøde hertuginde Pinky (4211 $)
9Hjernen383Lav onde interaktioner. Maksimer balladefærdigheden (niveau 10), nå niveau 6 i karisma og hav 6 personer der foragter din simmer.Søg efter bankers blueprint (computerinteraktion) (6699 $)
10Boss445Lav onde interaktioner og gå på arbejde!Fisticuffs boksesæk, nye dele til Lav en simmer (8039 $)

 

Orakel

Orakelkarrieren vil få din simmer til at fokusere på hacking samt at lave virus på computeren. Du skal stadigvæk arbejde med balladefærdigheden, men orakler er ikke nær så onde som bosser og de har ikke brug for fjender for at blive forfremmet. Det vil være en fordel at være et Geni for denne karriere, da simmeren så vil være mere fokuseret på arbejdet. Du kan også søge på Simpedia på computeren og senere hacke mainframen, hvilket vil øge simmerens fokus.

Denne karriere åbner op for at hacke mainfraimen og du vil også få en af de bedste computere i spillet. Den er ikke 100% brudsikker, men den har en meget høj pålideligehed og giver meget sjov. Denne karriere er god hvis du gerne vil tjene penge mens du hacker.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
6Digityv43Hack. Nå niveau 7 i balladefærdigheden, niveau 5 i programmering og hack 3 gange.Spionagesatellit (1148 $)
7Elite hacker73Hack. Nå niveau 8 i balladefærdigheden, hav succes med at hacke ind i mainfraimen 3 gange.Varm og kold tech spec plakat, Hack Mainframe (computer interaktion) (1723 $)
8An0nymous Spøgelse130Hack. Nå niveau 7 i programmering og tjen 2500 $ på at hacke.Den uundværlige (2929 $)
9Net dæmon234Hack. Nå niveau 10 i balladefærdigheden, nå niveau 8 i programmering og lav 10 virusser.4686 $
10Orakel316Hack og gå på arbejde!Mayhem bærbar computer, Nye dele til Lav en simmer (6560 $)

 

 

14 Comments

 1. Winnie 19. december 2016 at 21:26 - Reply

  Hej. Jeg har søgt og søgt, jeg kan ikke finde nogen steder hvor man for en forklaring på hvordan man Leder en interaktion, som for bryder der står jeg skal Lede interaktioner. Jeg ved ikke hvordan og og kan se at det heller ikke blevet beskrevet horden man gør det i sims 4 jeg har valdt Boss, kan i hjælpe og forklarer, tak på forhånd

 2. Tilde 26. juli 2015 at 16:20 - Reply

  hej, en mand i min husholdning er boss, og den daglige opgave er at lede interaktioner, hvad er det?

 3. Sirid 23. december 2014 at 18:12 - Reply

  Undskyld, at det ikke handler om The Sims 4, men jeg ved ikke hvor jeg ellers skulle spørge. :)
  Skal man installere alle sine udvidelspakker/ ekstrapakker igen, hvis man afinstallere sit The sims 3, og så installere spillet igen?

  • Sims Leksikon 23. december 2014 at 18:33 - Reply

   Ja, hvis du vil kunne spille med alle de ting der er i pakkerne, så er du nødt til at installere det hele.

  • Emma 23. december 2014 at 18:49 - Reply

   Hvis du har et problem med spillet kan du også gå ind under mappen kaldet The Sims 3 og så slette alt indhold. Det har jeg gjort når jeg har haft problemer. På den måde undgår man den langvarige og kedelige proces med at geninstallere alle sine spil. Mappen findes ofte under Dokumenter > Elektronic Arts > The Sims 3

   Også hvis der er andre med problemer i sims 3. Man sparer altså bare rigtig meget tid. Man kan evt. også gemme sit spil på skrivebordet sådan at ikke alt går tabt. Sine gemte spil finder man i mappen Saves inde i sims 3 mappen.

   Håber jeg kunne hjælpe nogen med min lange indviklede smørre :) Det er bare surt at bruge timevis på at geninstallere.

 4. Olivia 23. december 2014 at 10:50 - Reply

  Hej simsleksikon. Jeg skrev en kommentar på jeres indlæg om astronaut-karrieren i sims 4, hvor jeg fortalte om en glitch jeg havde, og i foreslog at jeg fjernede mit brugerlavede indhold. Det har jeg nu gjort, men det hjalp desværre ikke. Har i nogle andre tip til at fjerne glitchen hvor mine simmere bliver på størrelse med postkassen og buske og træer bliver meget store? Tusinde tak for hjælpen:)

  • Sims Leksikon 23. december 2014 at 13:08 - Reply

   Hmm det er svært at sige. Kan du huske hvornår fejlen opstod? Altså, er det efter der er kommet en opdatering, en ekstra ting til spillet eller noget andet? I så fald kan du prøve at se om du kan gå tilbage og fjerne nogle af de dele. Hvis ikke, ja så ved vi det faktisk – desværre ikke.

   • Olivia 24. december 2014 at 09:03 - Reply

    Mange tak for hjælpen :)

  • Laura 23. december 2014 at 14:51 - Reply

   Det hjælper ikke at fjerne brugermateriale. Hvis det er brugermateriale der giver dig glitches så skal du afinstallere hele sims 4 for at få det til at forsvinde.
   Da jeg spillede sims 3 og havde rigtig meget brugermateriale, så glitchede mit spil rigtig meget og efter at afinstallere sims 3 og installere det igen, så gik det væk;)

  • Yale 23. december 2014 at 20:08 - Reply

   Prøv evt at åben din Origin og under mine spil, højreklikker du på Sims 4. Derunder er der et punkt der hedder Reperer spil. Tryk på den og lad den færdiggøre reperationen. På den måde behøver du ikke nødvendigvis at afinstallere spillet.
   Håber det virker

   • Olivia 24. december 2014 at 11:07 - Reply

    Det har jeg lige prøvet, dog gjorde jeg det med sims 3, for det var der problemet var. Mit spil nægter nu at åbne. Jeg tror at jeg bliver nødt til at afinstallere det hele. Heldigvis er det sikkerhedskopieret, så det sker der ikke så meget ved.

 5. Rikke 23. december 2014 at 08:04 - Reply

  Må man lige spørge om noget ikke relevant?
  Hvis man har nogle kreative idéer til Sims 4, hvem skal man så skrive til?

  • Sims Leksikon 23. december 2014 at 13:04 - Reply

   Vi har hørt EA lytter/læser med i det amerikanske The Sims forum. Så det vil nok være det bedste sted :)

  • Yale 23. december 2014 at 20:14 - Reply

   Hvis du har en twitter, kan du også forsøge at følge nogle af SimsGuruerne. Og tweete dem. Dem jeg selv har tweetet, har været virkeligt søde til at svare. Forvent dog noget svartid.
   Prøv evt SimsGuruGraham, SimsGuruLindsey eller SimsGuruGrant på twitter

Leave A Comment