Kan din computer køre The Sims?

The Sims can you run it

Vi får ganske ofte henvendelser fra personer der har problemer med at køre The Sims spillene på deres computer. Tit tror folk, at det er en fejl i spillet, men ofte er det faktisk computeren der ikke er bygget til at køre et tungt spil som The Sims.

Tag testen

Så hvordan finder du ud af om din computer kan køre The Sims? Det er faktisk meget simpelt, og desværre er det ikke os her på Sims Leksikon der kan svare på det ;-) Men du kan ganske enkelt køre en test på din computer på en side som Can you run it. Her vælger du hvilket spil det drejer sig om (Find spillet i dropdown menuen eller skriv “The Sims” i det tomme felt), og trykker på “Can you run it” knappen.

Læs flere indlæg

21 kommentarer

 1. Pernille siger:

  Min computer kan ikke loade siden :\

 2. Birgitte siger:

  Sims 4 findes ikke som mulighed.. :(
  Men EA skriver at den har de samme krav som basis sims 3.. Så jeg tror jeg er på den sikre side. :)
  Berasim ( Birgitte IRL :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Der er næsten et helt år til Sims 4 udkommer, så der kan nå at ske mange ting endnu – også med krav til spillet. Så det er nok derfor du ikke vil se den som mulighed endnu :)

 3. Jannie siger:

  Kan det virkelig passe, at hverken the sims 2 eller 3 kan køres på en windows 8 computer?

  • Sims Leksikon siger:

   The Sims 2 kan sagtens passe, da det efterhånden er et ret gammelt spil og Windows 8 et nyt system. The Sims 3 burde godt kunne, MEN vi har hørt om at mange melder problemer med netop Windows 8.

  • Frederikke siger:

   Jeg ved ikke med sims 2, men jeg har Windows 8, og den kører sims 3 fint. I starten crashede det en del, men har vænnet mig til at huske at gemme, og jeg syntes ikke at den crasher mere :)

 4. Katrine siger:

  Er i sikker på der ikke er nogen virus på den hjemmeside?

 5. Leonora siger:

  Kan man downloade sims 3 på en MacBook air?

 6. Sille siger:

  hver gang jeg trykker på start knappen i sims 3 hovedmenuen, (hvor man starter spillet) starter det med at computeren tænker og er igang med at gå ind på spillet men så går den ud til mit skrive bord igen, som om den ikke kan kører spillet. Men igår virkede det fint.

 7. Anne Mette siger:

  efter jeg fik Windows 10, kan jeg ikke finde der hvor jeg installere the sims 3. Har søgt på næsten alt, så hvis der er nogle som ved hvordan man gør, må i gerne skrive. :)

 8. Lea siger:

  Jeg kan slet ikke åbne Sims 3 på min MacBook Air. Jeg har gjort alt, jeg har slettet spillet flere gange og downloadet det igen. Jeg kan heller ikke køre ekstrapakkerne alene, uden at den åbner grundspillet. Når jeg prøver at trykke ‘Play’ så står der: ‘Denne process kan ikke åbne, da spillet kører. Luk spillet og prøv igen’. Men spillet kører ikke.
  Jeg har også prøvet kun at downloade en ekstrapakke, men det kan jeg ikke uden at have grundspillet downloadet. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Lea,

   Har du nogensinde kunne spille sims på netop den computer, eller er det et problem der pludselig er opstået?

 9. Freja siger:

  Ved i om man kan spille The Sims 3 på en Macbook Air?

  • Sims Leksikon siger:

   Der er jo forskellige Macbook Air ifht. hardware – og det er dét der afgør om den kan køre det eller ej.

   • Freja O siger:

    Hej Sims Leksion – Jeg har en MacBook Air, og jeg kan sagtens spille sims 3 uden problemer, men der er så bare det at min computer larmer og blæser ufatteligt meget når jeg spiller, er altid ret bange for at den skal brænde sammen.. Ved i/nogle om der kan ske noget ved det?

    kh Freja

    • Mia siger:

     Hvordan har du fået sims 3 til din mac air? Jeg har prøvet med origin men det vil ikke rigtig fungere :-(

 10. Mie siger:

  Så snart jeg trykker play, skriver den bare indsæt spil disk. Jeg har tjekket disken og den er pudset, og det er den rigtige der er i. Siden jeg har opdateret til Windows 10 virker det bare ikke. Hvad kan jeg gøre??

 11. Emilie siger:

  Jeg har en Macbook Air som jeg fik i 2016 der ved januar måned. Jeg kan ikke spille på min Macbook, fordi hvergang jeg kommer ind på hovedmenuen (der hvor man kan vælge hvilken by man vil bygge i) så siger den “Indsæt venligst (også det sims jeg har i) + Jeg har virkelig prøvet ALT men det virker ikke – Hvad skal jeg gøre?????

 12. Tanja Dueholt. siger:

  Hej. Mit Sims 3 fryser rigtig tit. Jeg ved dog godt at jeg har mange pakker, men jeg synes at det bliver værre og værre med tiden. Fx, hvis min simmer skal ud af en dør fryser dem HELT og så vare der ca.15 sek før går helt ud af døren. Jeg har spillet på den samme disk lige siden 2013 ( pardis øren ), men da det er det nyeste spil jeg har i rækken, kan jeg ikke spille på andre. Hvad gør jeg for at ændre hastigheden i mit Sims, som det normalt plaget at være?

 13. simone siger:

  Jeg har efter langt tid igen installeret mit sims 3 på mac, men hver gang jeg skal spille skriver den at jeg skal indsætte spildisken, hvilket er gjort. der er intet der hjælper. hvad skal jeg gøre ?

 14. albete dalsgaard siger:

  min pc skriver at det koster penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *