Kan din computer køre The Sims?

Du er her » Forside » Blandet Sims » Kan din computer køre The Sims?

Vi får ganske ofte henvendelser fra personer der har problemer med at køre The Sims spillene på deres computer. Tit tror folk, at det er en fejl i spillet, men ofte er det faktisk computeren der ikke er bygget til at køre et tungt spil som The Sims.

Tag testen

Så hvordan finder du ud af om din computer kan køre The Sims? Det er faktisk meget simpelt, og desværre er det ikke os her på Sims Leksikon der kan svare på det ;-) Men du kan ganske enkelt køre en test på din computer på en side som Can you run it. Her vælger du hvilket spil det drejer sig om (Find spillet i dropdown menuen eller skriv “The Sims” i det tomme felt), og trykker på “Can you run it” knappen.

21 Comments

 1. albete dalsgaard 10. juni 2017 at 15:01 - Reply

  min pc skriver at det koster penge

 2. simone 16. april 2017 at 15:13 - Reply

  Jeg har efter langt tid igen installeret mit sims 3 på mac, men hver gang jeg skal spille skriver den at jeg skal indsætte spildisken, hvilket er gjort. der er intet der hjælper. hvad skal jeg gøre ?

 3. Tanja Dueholt. 4. juni 2016 at 15:19 - Reply

  Hej. Mit Sims 3 fryser rigtig tit. Jeg ved dog godt at jeg har mange pakker, men jeg synes at det bliver værre og værre med tiden. Fx, hvis min simmer skal ud af en dør fryser dem HELT og så vare der ca.15 sek før går helt ud af døren. Jeg har spillet på den samme disk lige siden 2013 ( pardis øren ), men da det er det nyeste spil jeg har i rækken, kan jeg ikke spille på andre. Hvad gør jeg for at ændre hastigheden i mit Sims, som det normalt plaget at være?

 4. Emilie 7. maj 2016 at 16:11 - Reply

  Jeg har en Macbook Air som jeg fik i 2016 der ved januar måned. Jeg kan ikke spille på min Macbook, fordi hvergang jeg kommer ind på hovedmenuen (der hvor man kan vælge hvilken by man vil bygge i) så siger den “Indsæt venligst (også det sims jeg har i) + Jeg har virkelig prøvet ALT men det virker ikke – Hvad skal jeg gøre?????

Leave A Comment