Sims 3 Pets – Kæledyrene vender tilbage

The-Sims-3-Pets

En af de ekstra pakker vi havde allermest kær i The Sims 2 var uden tvivl “Unleashed” der udkom i 2002. Med pakken kom alle de fantastiske kæledyr som blev en fast del af familien. Det var en interessant og underholdende vinkel til spillet, som dog også kunne være særdeles krævende.

Mange efterspurgte kæledyrene til lanceringen af The Sims 3, men blev svært skuffet da det mest eksotiske var fiskene man kunne placere i en skål. Nu har EA dog hørt ønskerne fra deres mange fans, og den 1. oktober i år kan vi alle få fingrene i udvidelsespakken “The Sims 3 Pets“. Ud fra nedenstående videoer lader det til, at der kommer utrolig mange ekstra funktioner til gameplayet, og dyr som heste, hjorte, stinkdyr m.m. er en del af dyrelivet.

The Sims 3 Pets virker for os til at være en af de ekstrapakker vi skal have fingrene i, men hvad siger i til det?

Spillet kan allerede forudbestilles lige her, så er du sikret at få lov til at spille det som en af de absolut første!

Læs flere indlæg

76 kommentarer

 1. amalie siger:

  er der kaniner med og endelig hunde i snor og heste knus den heste glade amalie

 2. admin siger:

  Hej Amalie,
  Så vidt vi ved er der ikke kaniner med. Men vi har hørt rygter om at der er dyr ude i naturen, som man vil kunne samle op og tage med hjem i bur. Noget med slanger og gnavere, så måske kan der gemme sig en kanin eller noget der minder om i den funktion. Vi har dog ikke kunne finde en officiel bekræfigelse af dette. Men hunde, katte og heste er bekræftet, så nu kan du rigtig få lavet en hestestald.

 3. Heste Pigen Nathasja siger:

  glæder mig rigtig meget. Kan ikke vente har forudbestilt det. :o)

 4. Mira siger:

  Hej Admin……
  Hvornår kommer The Sims 3 – Kæledyr? Eller kan man købe på internettet?
  Hilsen Mira :D

  • admin siger:

   Hej Mira,

   The Sims 3 Pets kommer på gaden den 18 oktober i USA, og den 21 oktober i Europa. Du kan forudbestille spillet via den officielle The Sims side – som så videresender dig til de respektive forhandlere. :)

 5. Jeanet siger:

  Hej hvornår kommer det ud fordi har forudbestilt det på the sims 3´s hjemmeside og jeg fik ikke advide hvornår det kom ved i det hvornår man ca. får det jeg bestilte det for ca. 1 måned siden

  • TS3 Leksikon siger:

   The Sims 3 Pets er sat til at udkomme d. 18 oktober i USA, og den 20. eller 21. oktober i Europa. :)

 6. Viki siger:

  Jeg synes det er uretfærdigt at man skal vente så længe når man virkelig glæder sig til et spil…. Jeg venter bare på The sims pets jeg synes det virker rigtig fedt jeg, elsker dyr og jeg glæder mig utrolig meget til og spille pets 3 og se hvor stor forandring/forskel der er på det ved siden af pets 2

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Viki.

   Vi glæder os også rigtig meget til at prøve Pets af, det lyder rigtig fedt :) Og ja, det bliver rigtig spændende og se hvor meget nyt der er i forhold til det fra Sims 2.

 7. SS siger:

  Hvis man forudbestiller Sims 3 Pets på den officelle site, er spillet så alligevel på dansk?
  Selvom det bliver bestilt fra den officelle sims-side? :)

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej SS,

   Normalt plejer det at være sådan at man selv kan vælge sprog når man installerer. Og så vidt vi husker, så vil spillet automatisk installere sig på samme sprog som det du i forvejen spiller med, så der burde ikke være nogen problemer. Men hvis du vil være 120 % sikker, så kan det også forudbestilles i flere danske butikker.

 8. regitze siger:

  jeg har set at der er hjorte og småkravl i parker og skove… nogle steder er der oven i købet stinkdyr, men hold hunde og katte fra dem de ser ud til ikke at bryde sig om lugten!!! jeg håber at det snart udkommer, det bliver desv. for mig først forud bestilt d. 17 sep. på min fødselsdag, så jeg er ikke 100% sikker på, at det kommer precis som jeg vil ha det, og som jeg har fået at vide… en af mine venners venners fætter har det, han har lavet videoer på youtube

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Regitze,
   Det udkommer først den 21. oktober i Danmark, så du må lige vente lidt efter din fødselsdag med at spille det :)

 9. gabi9000 siger:

  der er dådyr kan man så også fange dem?

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Gabi,
   Vi er ikke helt klar over om man vil kunne interagere med dådyrene. Det har vi ikke stødt på informationer omkring, så vi må vente i spænding og se :)

 10. Molly Wood siger:

  glæder mig virkelig til at det kommer ved i hvornår det kommer?

 11. molly Wood siger:

  tak for hjælpen det var pænt af dig så det udkommer den 20 eller 21 i danmark tak

 12. Ninna siger:

  Hej.
  kommer der også noget med at vejret det skifter i sims 3 pets? for synes bare på nogle af billederne ligner det, at det er efterår.

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Ninna,
   Så vidt vi ved er det ikke noget der er med i spillet. Men det er muligt der er nogle pyntegenstande eller bestemte træer, som gør at det ligner at det er efterår :)

 13. emma7219 siger:

  jeg glæder mig helt vildt og jeg har allerede sims 3 sims 3 udendørsluxus sims
  3 verdenseventyr men jeg elsker hunde helt vildt og elsker heste og går selv
  til ridning. Kan man få hundene i snor? jeg starter med en kat hund og hest og
  køber måske flere dyr hen ad vejen

 14. emma7219 siger:

  er der huse man kan købe hvor der er
  stalde og sadel rum eller skal man selv lave husene?

 15. Nille siger:

  Hej Emma
  Man kan lave en “lade” helt fra bunden, men man skal placere en slags box (som er lavet) i laden for at hestene kan spise, drikke og Juhuu :D

 16. signe siger:

  Hej for vildt det snart udkommer!
  Men henne hos coolshop udkommer det d.20 oktober
  kan det være sandt det udkommer d.20 eller
  Knuzz den mærkelige coolshop fan :D

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Signe,

   I følge kilden Wikipedia, så udkommer The Sims 3 Pets den 20. oktober i Europa, så det kan bestemt være sandt. :)

 17. Emma siger:

  Heej! Glæder mig for vildt man! Det bliver så fedt, vil ikke forudbestille det da jeg vil vente til “præmier” ligsom man kan have demo’en men man kan kun lave dyr.. Vil også kunne spille og lave simmer(:.. Elsker det med heste<3.. Self også det andet men mest heste!!!! :D:D:D:D.. Synes det er perfekt med vilde dyr 8og vilde heste og enhjørninger) EJ KAN IKKE VENTE.. tror nok jeg har ventet lige siden de sagde at der vil komme sims 3 pets(:. Nåå.. <3

 18. Frederikke siger:

  nøjjjjjjjjjjjjjjjjjjjh hvor jeg glæder mig! har ventet i flere måneder nu! – har allerede prøvet demoen, hvor du kan prøve at lave de dyr man selv kan lave. Jeg kan ikke vente!! 4 dage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

 19. Frederikke siger:

  og glemte lige, at hvis i gerne vil prøve demoen, så er den her: http://store.origin.com/store/eaemea/da_DK/html/originweb/play4free/pbPage.play-free-games-da_DK

 20. Katrine siger:

  Hej, sidder og kigger på mine egne heste på folden herhjemme, kan ikke vente til at jeg kan lave dem i sims med deres egenskaber og personlighed! :D Jeg har forudbestilt spillet på Origin, ved i om jeg så kan downloade det d. 18 som i USA eller om jeg skal vente til d. 20 eller 21 som Europa? O.O Glæder mig!

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Katrine,

   Det har vi faktisk ikke rigtig styr på, men det burde nok stå inde hvor du har forudbestilt det?

 21. Line siger:

  hejsa… jeg glæder mig rigtigt meget til spillet kommer ud, men er det rigtigt hestene kun kan skridte under rytter ??? :)

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Line,

   Der må vi blankt erkende, at det ved vi simpelthen ikke noget om. :) Til gengæld udkommer spillet MEGET snart, så det vil tiden vise ;)

 22. Kathrine siger:

  Hej. :D Jeg har da set videoer hvor hestene galopperede og travede MED rytter på. Desuden kan hestene jo springe og løbe væddeløb og det er jo MED rytter så, jeg ville mene at de godt kan galoppere og trave med rytter. Men måske afhænger det af hvor dygtig din hest og simmer er, før de kan trave og galoppere. Jeg har selv to heste, og har redet i snart 7 år og jeg vil sige at jeg godt kan huske første gang jeg skulle trave, eller galoppere. Det var godt nok svært! :D

  Her er en video hvor I kommer bagom kulisserne. Der er danske undertekster på. :D

  http://www.youtube.com/watch?v=DWMv0dPaYeM

  ;)

 23. Sims elskeren siger:

  Glæder mig SÅ meget til at prøve det! :-) Jeg bliver desværre nød til at ønske mig det til jul, så det tager noget tid inden jeg får det prøvet.

  • TS3 Leksikon siger:

   Det er jo heller ikke helt fjollet, der er bestemt ikke særlig lang tid til jul – og så er der jo bare mere at se frem til ;)

 24. Julie siger:

  Der er noger jeg ikke har fattet.. Kommer den 20. eller den 21. oktober?

 25. Freja siger:

  Så er det i morgen

 26. Helene siger:

  Juhuuuu jeg skal så meget købe det nu!

 27. Freja siger:

  Kan man købe den over alt i dag ?

 28. Freja siger:

  okay super tak :D

 29. julie siger:

  oooh yeah! min mor køber det til mig på vej hjem fra arbejde! glæder mig vildt meget :)

 30. Pet loveren! siger:

  Sidder og downloader det nu via Origin! En smule utolmodig må man sige…
  22,13 % … 22,14% Hmprf! :b

  • TS3 Leksikon siger:

   Ja det kan være en lang ventetid. Pt kan jeg ikke engang installere det på min computer, det er pænt træls når disken bare ligger der og kigger på mig ;-) Håber dog du er i fuld gang med at spille på nuværende tidspunkt.

 31. Amalie siger:

  Er der nogen der ved hvordan man kan tage de vilde heste med hjem i the sims 3 pets? Jeg har fundet hestene men jeg ved ikke hvordan man får dem med hjem?

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Amalie,
   Vi har hørt en lille fugl synge om at man skal ud og fange dem, men vi har endnu ikke selv prøvet kræfter med spillet. Vi skal gerne komme med en update når vi har fået chancen for at afprøve det.

  • Julie siger:

   du skal vist først blive venner med dem.. Det kan du bla. hved at ’se på dem’ og du kan også lade dem snuse til din hånd. i starten kan du dog kun ’se på dem’ :)

 32. olivia siger:

  Jeg elsker Sims 3

 33. Emilie siger:

  kan man købe den i bilka?

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Emilie,
   Bilka plejer at have et relativt stort udvalg af computerspil, så vi vil gætte på at du sagtens kan købe det der :)

 34. Victoria siger:

  arrgggghhhhhhh! jeg er blevet beste venner med et vildt føl men jeg kan bare ikke få den! jeg har prøvet alt (ikke snydekoder) hvordan får man fat i den den løber når den ser mig jeg kunne få en strejfer men men bare ikke en vild hest

 35. Louise siger:

  Hvor mange heste kan man enlig have?
  Og kan man lave sine egne heste lige som man kan med sims? eller skal de fanges ude i det vilde?

  • TS3 Leksikon siger:

   Hej Louise,
   En simmer kan have op til 6 dyr i sin husholdning. Og ja, du kan selv gå ind i “Lav et kæledyr” og designe hvordan dit dyr skal se ud. Du kan ikke lave unger, men kun voksne eller ældre dyr. Hvis du vil have dyrebørn skal du enten adoptere eller lade dine dyr få dem selv.

 36. Louise siger:

  Okay mange tak for hjælpen :)
  Kan slet ikke vente til jeg skal hente spillet i næste uge :D

 37. Oliver siger:

  Hej Admin hvor kan man få et bur fra hilsen en der fandt en mini pyton

  • Anja siger:

   Hej Oliver,
   Tillykke med at have fundet en Python, sejt!
   Du finder burene ved enten at gå ind i fanen hvor du finder børneting og vælge ikonet der viser ting til dyr (spørg os ikke hvorfor de har lagt den sammen med tingene til børnene), eller ved at vælge visningen hvor tingene er kategoriinddelt (belysning, opbevaring osv.) og så vælge poten. Her ser du en fane til hest, kat, hund og andre. Den skulle ligge under andre.
   \Anja

 38. Veronica siger:

  Hej Admin

  Min søster har siddet og spillet
  pets nu og hun kan ikke finde ud
  af hvordan man får en trejfer.
  Hun er venner med den(bedstevenner), men hun
  ved ikke hvad hun skal gøre nu for
  at eje den. Skal der komme et
  bestem feldt eller hvad?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Veronica,
   Når de er venner, skal hun blive ved med at bruge de venlige interaktioner og så burde der komme en mulighed der hedder “Adopter” eller “Inviter til at bo i familien” eller noget lignende. Hvis husholdningen er fyldt op, kan man ikke invitere flere til at flytte ind hos sig. Man kan have max. 6 dyr og max 8 mennesker. Grænsen er på 10 i alt.
   Vi kan dog læse os til at der er mange der har haft problemer med netop at få strejfere til at flytte ind, så hvis det på ingen måde vil lykkedes, er det muligt at der er en fejl.
   Vi håber dog i finder ud af det :)

 39. julie siger:

  hej jeg hedder julie <33

 40. lucia siger:

  kan børn ride

 41. Parmis siger:

  Kære Simsleksikon, jeg har lige fået Kæledyr, men mit problem er bare at jeg ikke ved hvordan man får sig et kæledyr. Skal man starte en helt ny familie eller skal de bo i en anden by for at det dur? Håber virkelig at I vil hjælpe mig! <3 :)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej parmis. Du kan adoptere via telefonen eller holde øje med et orange ikon over husene når du kigger på oversigten over byen. Dem med det orange ikon har kæledyr der kan adopteres.

 42. Parmis siger:

  Ej tusind tak! <3

 43. VikkyVix siger:

  Jeg sad og så den der trailer, og der så jeg at kattene og hundene var pjusket… Men når jeg spiller det er mine hunde og katte ikke pjusket, og det for dem ikke til at se lige søde ud som i traileren.
  HVORFOR ER MINE HUNDE OG KATTE IKKE PJUSKET!!!!????? >:(

 44. VikkyVix siger:

  Jeg har på fornemmelsen, at det er fordi jeg spiller på IMac X3

 45. sif siger:

  hvordan adoptere man en strejfer hund?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *