Sims 2 – Bortført af aliens

Jeg lyver ikke når jeg siger, at en af de ting jeg savner lidt fra The Sims 2 er, at simmerne kunne blive bortført af aliens, OG at mændene kunne blive gravide. En smule unaturligt? absolut – men ikke desto mindre en skæv og fed måde at bryde simmernes daglige liv på!

Vi har ikke hørt noget om, at simmerne skulle kunne blive bortført af aliens i 3’eren, men for god ordens skyld tror jeg lige at vi undersøger det lidt nærmere.

Article Tags :
Læs flere indlæg

3 kommentarer

 1. Sara siger:

  Hej! Jeg er netop begyndt at følge bloggen, og jeg vil bare gøre opmærksom på, at DU faktisk kommer med langt bedre og opdaterede nyheder end den officielle danske The Sims 3-hjemmeside. Det synes jeg, er ret flot! ;-)

  • admin siger:

   Hej Sara, det er vi enormt glade for at høre! Vi vil gøre vores bedste for fortsat, at kunne levere de gode nyheder samt tips og tricks! :)

 2. Safran siger:

  Man kan da godt blive bortført af rumvæsener?!?
  Vildt fed blog, forresten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *