Sims 2 – Bortført af aliens

Du er her » Forside » Blandet Sims » Sims 2 – Bortført af aliens

Jeg lyver ikke når jeg siger, at en af de ting jeg savner lidt fra The Sims 2 er, at simmerne kunne blive bortført af aliens, OG at mændene kunne blive gravide. En smule unaturligt? absolut – men ikke desto mindre en skæv og fed måde at bryde simmernes daglige liv på!

Vi har ikke hørt noget om, at simmerne skulle kunne blive bortført af aliens i 3’eren, men for god ordens skyld tror jeg lige at vi undersøger det lidt nærmere.

3 Comments

 1. Safran 4. juni 2014 at 16:44 - Reply

  Man kan da godt blive bortført af rumvæsener?!?
  Vildt fed blog, forresten

 2. Sara 18. august 2011 at 19:32 - Reply

  Hej! Jeg er netop begyndt at følge bloggen, og jeg vil bare gøre opmærksom på, at DU faktisk kommer med langt bedre og opdaterede nyheder end den officielle danske The Sims 3-hjemmeside. Det synes jeg, er ret flot! ;-)

  • admin 21. august 2011 at 18:20 - Reply

   Hej Sara, det er vi enormt glade for at høre! Vi vil gøre vores bedste for fortsat, at kunne levere de gode nyheder samt tips og tricks! :)

Leave A Comment