Hjælp til Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Hjælp til Sims 3

Sidder du med et irriterende problem i dit Sims 3, som du bare ikke kan finde en løsning på? Så kan du prøve lykken lige her. Vi har samlet en lang liste herunder, med problemer og mulige løsninger til dig. Kan du ikke finde svaret på netop dit problem, så kan du skrive en kommentar sidst i indlægget.

Vær opmærksom på: Vi kan ikke hjælpe med problemer der relaterer sig til Origin, tekniske problemer med din computer, serienumre der ikke virker og så videre – i disse tilfælde må du ofte kontakte EA Support.

Vi opfordrer i høj grad jer spillere til at hjælpe hinanden, så se om du kan hjælpe nogle andre med deres problemer når du læser igennem kommentarerne. Vi forsøger at hjælpe efter bedste evne, men det er ikke altid vi selv har svaret.

 

Hyppige problemer og mulige løsninger i Sims 3

Mit Origin virker ikke, hvad gør jeg?
Den siger min seriekode/produktkode allerede er brugt?
Historieforløb virker ikke?
Mit Sims 3 hakker
Mit Sims 3 fryser
Hvordan deler man en simmer med andre?
Hvordan skifter jeg navn på en simmer?
Hvordan tager jeg et screenshot?
Hvordan eksporterer jeg hus og/eller familie?
Hvordan splitter og blander jeg familier?
Hvordan fjerner jeg varulve og andre væsener?
Hvordan placerer jeg en grund?
Hvordan installerer jeg Sims3pack filer?
Hvordan får jeg min egen musik ind i Sims 3?
Hvordan bruger jeg create a style?
Hvad er patches?
Hvordan får jeg brugerlavet indhold?
Hvordan får jeg simmerne til at posere på anderledes måder?
Hvordan styrer jeg vejret?
Hvordan styrer jeg månefaser?
Categories: Sims 3|586 Comments

586 Comments

 1. Zenzeiii 26. december 2017 at 18:51 - Reply

  Goddag mennesker. Jeg kan nu ikke roterer rundt i min sim verden eller hvad det nu hedder. Har lige haft nogle problemer, som jeg har ordnet, men nu er det her problem dukket op?….anybody? c:

 2. Josephine 11. december 2017 at 17:49 - Reply

  Hej! Der er dukket en meget mærkelig og firkantet slags ting op i min simmers soveværelse..
  Jeg kan ingenting gøre med den, hverken rykke den, slette den, eller noget som helst!
  Den dukket lige pludselig bare op midt i værelset :(
  Kan i hjælpe mig!!!

 3. Nogen O.o 6. november 2017 at 16:26 - Reply

  Jeg ved ikke hvordan jeg skal installere mine i alt 7 Sims pakker på min bærbare – som ikke har en diskafspiller. Jeg ved godt at jeg skal ind på Origin og installere den der, men har ingen anelse om hvor eller hvordan: Anybody? c:

 4. Natasja Topp Nielsen 21. oktober 2017 at 12:07 - Reply

  Nogen der måske kan hjælpe.
  Jeg har sims 3, uni og kæledyr og har spillet det uden problemer. Så gemte jeg normalt spillet i forgårs, men mu når jeg vil spille videre med min simmer på uni blir den ved med at sige “Kan ikke indløse dette gemte spil. Det er muligvis gemt med udvidelsespakkedata, som ikke længere befinder sig på dette system”
  Kan jeg gøre noget uden at skulle starte helt forfra

 5. Kathrine 1. september 2017 at 08:24 - Reply

  Jeg har et problem. Jeg er ved at downloade The Sims 3 Pets via Origin. Jeg har kopieret produktkoden som jeg har fået af vide jeg skal, da det skal installeres via en ekstern applikation. Da jeg sætter koden ind, er den ikke lang nok, jeg mangler ét bogstav eller tal, før jeg kan trykke mig videre i installationen. Hvad gør jeg?

 6. Maria 16. juli 2017 at 14:38 - Reply

  Hej. Jeg har et irriterende problem.
  Da min gamle computer hvor jeg havde alle mine sims 3 pakker downloadet på nu er på en måde i stykker har jeg installeret nogle af dem igen på min nye pc igennem origin, men mit problem er så at selvom jeg er logget ind når jeg spiller har jeg ikke mine gamle familier og Exchange ting længere. Kan jeg slet ikke få alt det over på den nye pc?

 7. Emilie 30. maj 2017 at 17:50 - Reply

  Jeg skal registrere mit spil, men jeg har ikke nogen seriekode da jeg købte mit sims over nettet. Hvor finder jeg seriekoden?

 8. Katrine 27. maj 2017 at 15:12 - Reply

  Hej hvordan installer jeg sådan at ens hest for andre størrelser altså at man kan ændre det i lav simmer. Jeg har nemlig ikke den fil der hedder mods i min fil mappe med sims 3 og den kommer ikke når jeg sætter filen ind i downloads. Hvad skal jeg gøre!??

 9. Alberte 17. maj 2017 at 06:16 - Reply

  Hej. Jeg har en ungvoksen der bor sammen med sin mor, far og morens veninde i et Willa hus. Kan den ungevoksen godt flytte sammen med sin kæreste? Hvor at man kan styr begge sims familier? Altså hvor man både kan gå hen til moren og faren, og sammentidig gå hen til den ungevoksen og hendes kæreste? Plis svar mig

 10. Josefine 7. maj 2017 at 22:22 - Reply

  HJÆLP!

  Jeg ønskede en Tom by, så jeg selv kunne skabe livet i byen.. det kunne jeg ikke finde ud af i sims 3.
  Så jeg slettede ALLE grunde i en by.
  Når jeg vil finde job via posten, eller på computeren med mine simmere, er funktionen slet ikke tilgængelig? Kan det have noget at gøre med, at jeg har slettet de offentlige grunde?
  Hvis ja, hvordan opretter jeg så min egen by i sims 3?

Leave A Comment