Hjælp til Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Hjælp til Sims 3

Sidder du med et irriterende problem i dit Sims 3, som du bare ikke kan finde en løsning på? Så kan du prøve lykken lige her. Vi har samlet en lang liste herunder, med problemer og mulige løsninger til dig. Kan du ikke finde svaret på netop dit problem, så kan du skrive en kommentar sidst i indlægget.

Vær opmærksom på: Vi kan ikke hjælpe med problemer der relaterer sig til Origin, tekniske problemer med din computer, serienumre der ikke virker og så videre – i disse tilfælde må du ofte kontakte EA Support.

Vi opfordrer i høj grad jer spillere til at hjælpe hinanden, så se om du kan hjælpe nogle andre med deres problemer når du læser igennem kommentarerne. Vi forsøger at hjælpe efter bedste evne, men det er ikke altid vi selv har svaret.

 

Hyppige problemer og mulige løsninger i Sims 3

Mit Origin virker ikke, hvad gør jeg?
Den siger min seriekode/produktkode allerede er brugt?
Historieforløb virker ikke?
Mit Sims 3 hakker
Mit Sims 3 fryser
Hvordan deler man en simmer med andre?
Hvordan skifter jeg navn på en simmer?
Hvordan tager jeg et screenshot?
Hvordan eksporterer jeg hus og/eller familie?
Hvordan splitter og blander jeg familier?
Hvordan fjerner jeg varulve og andre væsener?
Hvordan placerer jeg en grund?
Hvordan installerer jeg Sims3pack filer?
Hvordan får jeg min egen musik ind i Sims 3?
Hvordan bruger jeg create a style?
Hvad er patches?
Hvordan får jeg brugerlavet indhold?
Hvordan får jeg simmerne til at posere på anderledes måder?
Hvordan styrer jeg vejret?
Hvordan styrer jeg månefaser?
Categories: Sims 3|586 Comments

586 Comments

 1. Kim Gregers Jensen 9. maj 2019 at 13:03 - Reply

  Hvad kræves det af en computer for at have alle Sims 3 udvidelsespakker installeret og kunne bruge dem samtidig

 2. Kim 25. marts 2019 at 20:29 - Reply

  Hvordan placere jeg noget i inventarlisten

 3. Bjarne Jønsson 5. marts 2019 at 12:36 - Reply

  en person står fast og kan ikke flyttes hvad gør jeg ,,

 4. Signe Birgith Steen 30. november 2018 at 23:19 - Reply

  Jeg havde sims 3 på en gammel pc. Min lillesøster skulle have den (da jeg fik en ny), så vi nulstillede den, men nu kan jeg ikke downloade mit sims 3 på min nye computer.. Er detvirkelig bare sådan en ‘engangs’ ting? Stod det på pakken et eller anden sted, fordi jeg køber sgu aldrig sådan noget igen hvis man virkelig kun kan have det på en pc…

 5. Jakob 16. november 2018 at 16:14 - Reply

  I just bought the sims 3 roaring heigts Then closed the side and then came back . Bit nok it it is NOT there anymore plzz help i neeed some help

Leave A Comment