Hjælp til Sims 3

Sidder du med et irriterende problem i dit Sims 3, som du bare ikke kan finde en løsning på? Så kan du prøve lykken lige her. Vi har samlet en lang liste herunder, med problemer og mulige løsninger til dig. Kan du ikke finde svaret på netop dit problem, så kan du skrive en kommentar sidst i indlægget.

Vi opfordrer i høj grad jer spillere til at hjælpe hinanden, så se om du kan hjælpe nogle andre med deres problemer når du læser igennem kommentarerne. Vi forsøger at hjælpe efter bedste evne, men det er ikke altid vi selv har svaret.

 

Læs også:

 

Hyppige problemer og mulige løsninger i Sims 3

Mit Origin virker ikke, hvad gør jeg?
Den siger min seriekode/produktkode allerede er brugt?
Historieforløb virker ikke?
Mit Sims 3 hakker
Mit Sims 3 fryser
Hvordan deler man en simmer med andre?
Hvordan skifter jeg navn på en simmer?
Hvordan tager jeg et screenshot?
Hvordan eksporterer jeg hus og/eller familie?
Hvordan splitter og blander jeg familier?
Hvordan fjerner jeg varulve og andre væsener?
Hvordan placerer jeg en grund?
Hvordan installerer jeg Sims3pack filer?
Hvordan får jeg min egen musik ind i Sims 3?
Hvordan bruger jeg create a style?
Hvad er patches?
Hvordan får jeg brugerlavet indhold?
Hvordan får jeg simmerne til at posere på anderledes måder?
Hvordan styrer jeg vejret?
Hvordan styrer jeg månefaser?
Læs flere indlæg

568 kommentarer

 1. Alberte siger:

  Kan man ændre tøjet til gravide simmere med snydekoder???

  • Stine siger:

   Det tror jeg ikke. Jeg har i hvert fald aldrig hørt om det før.

  • Maja siger:

   Du skal have et mods for at kunne ændre deres tøj når de er gravide :)

  • Anne Ingwersen siger:

   Man kan ikke bruge syndekoder for at ændre tøjet til gravide kvinder. Du skal dog bare gå hen til din simmers kommode og tryk på valgmuligheden “planlæg tøj” (eller i den retning) og så går du bare ind og ændre det :)

  • olivia siger:

   Hej. Hvordan laver man et romantisk øjeblik i sims 3 ? Mvh olivia

   • Lili siger:

    Mener du Juhu? Du får simmerne til at ligge og slappe af i sengen og så er der en valgmulighed hvor der står “Juhu”

 2. Josephine siger:

  Hvor/hvordan køber man bøger?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan købe bøger i boghandleren nede i byen. :)

  • julie siger:

   hej jeg har et meget stort problem
   jeg kan ikke finde min ekstra pakke så jeg vil gerne bare spille nomal sims 3 altså uden nogen ekstra pakke men mår jeg trykker på start siger den [kunne ikke finde sims 3 paradisøen prøv igen] kan man ikke bare spille nomalt eller hvad

   hjælp kh julie

   • Sims Leksikon siger:

    Du skal altid bruge den cd som er den der er udgivet sidst. Så du er nødt til at afinstallere paradisøen, hvis du ikke vil spille med den. Alternativt skal du installere via origin, så behøver du ikke cd’erne for at spille.

 3. Nikoline siger:

  Hvad er forskellen på udvidelsespakker og ekstrapakker?

  • Safran siger:

   i udvidelspakker kommer der, både nye muligheder og nye møbler og nyt tøj. i ekstrapakker kommer der kun nyt tøj og nye møbler

 4. Louise siger:

  1.
  Jeg har en simmer, som konstant klæder sig selv i sit nattøj og ikke hverdagstøj som mine andre simmere gør, når de fx har været i bad om morgenen, er det noget jeg kan ændre på?

  2.
  Når det nu kommer til at mine simmere er gamle nok til at flytte hjemmefra, kan jeg så stadig spille på den simmer der flytter hjemmefra og familien, eller er det bare tid til at “vinke farvel” til den simmer så?

  • Carina S. siger:

   Hej Louise,
   1. Du har tilfældigvis ikke sat din simmer til at være “vanvittig” vel? Jeg mener, at det er den egenskab der gør, at simmeren ofte vælger at tage noget andet tøj på…
   2. Det er desværre bare at vinke farvel til den enten den ene simmer eller til resten af familien.

 5. Emmelie siger:

  Jeg har lige fået Sims 3 byliv.
  Jeg vil gerne have en simmer på privatskole, men ved ikke hvordan man gør.
  *Jeg mener ikke kostskole, men privatskole*

  • Sims Leksikon siger:

   Der findes ikke privatskole. Der er desværre mange der bliver forvirret, men det der kommer med pakken er blot en ny skole man kan sætte i stedet for den der oprindeligt er i byen. Men det fungerer på samme måde.

   • Caroline siger:

    Hey Emmelie. Jeg har byliv men kan godt få børn på privatskole. Du skal bare sætte den ind i rediger by og fjerne den normale skole helt, altså slette den. Mine børn kommer på privatskole hvis man gør det. Håber det hjælper

  • Frederikke siger:

   HJÆLP!
   Hej, jeg har siddet fast i det her problem nu i et helt år og håber virkelig i kan hjælpe! Hver gang jeg prøver at starte mit spil siger den “fejl under spilstart, kig i loggen.” Jeg har prøvet så mange ting, men intet hjælper:( håber virkelig at i har en ide til hvad jeg kan gøre!

 6. Trine siger:

  Hej. Jeg er begyndt at bygge lejligheder i sims 3, og det hele går fint! Eller.. Mit problem er så, at når min simmer flytter ind i en af lejlighederne (de andre lejligheder, har jeg jo brugt de der rumskjulere osv) kommer der automatisk naboer. Problemet er at simmerene/naboerne også flytter ind i MIN lejlighed. Så har jeg pludselig 3 bofæller!. Så smider jeg dem ud, men der kommer altid nye næste morgen. Hvad gør jeg forkert?

  • Emma siger:

   Når du i sims 3 bygger lejligheder, så bliver spillet indstillet sådan, at du automatisk får bofæller for at deres liv i bygningen. Enten kan du ændre grundtypen tilbage til normal beboelsesgrund og så bare lade som om det er en lejlighedsbygning. Ellers kan du lave værelser til dine bofæller og så indstille din dør så kun dine dummere kan gå igennem. Hvis du ikke laver værelser til de resterende i bygningen, så vil de desværre gå rundt og falde om eller tisse på gulvet, da deres behov ikke bliver opfyldt fordi de ikke længere har adgang til din lejlighed.

 7. Mie siger:

  Hej!

  Jeg har et problem, med et af mine sims 3 spil, fremtiden.
  Jeg havde en familie som jeg havde “arbejdet/haft i lang tid” med en mor, far, 2 tvillinger og en ung voksen (som jeg selv havde fået). Jeg tager til fremtiden med min ung voksen (hun tog bare afsted alene), hun går i gennem potalen men da den har loddet og jeg er kommet til fremtiden, er hun væk. Der er ingen simmer, bare en by jeg kan se, med mennesker.
  Hvad kan der være sket? Og hvordan kan jeg få hende tilbage? Kan jeg få hende tilbage igen?

  Hilsen Mie! :-)

  • Sacha siger:

   Hej alle!
   Jeg har spekuleret på om man behøver den originale sims 3 starterpakke for at spille sims 3 kæledyr?? Eller om man bare kan nøjes med at kæbe sims 3 kæledyr og spille det uden det originale?:))

 8. Lærke siger:

  Hej er der nogle der ved hvordan man laver film i filmpakken?

  hilsen Lærke

 9. Lærke siger:

  ok. Tak for hjælpen:-)

 10. lærke siger:

  hej igen jeg kan slet ikke finde ud af hvordan man laver de film og er du sikker på at det er i starlight shores?

  hilsen Lærke

  • Sims Leksikon siger:

   Der findes en filmkarriere, det er så meget du kan lave film i sims 3. Medmindre du mener at optage en video, så klikker du på v, så optager den.

 11. Lærke siger:

  nej hvad er det så man kan i filmpakken?

 12. Lærke siger:

  ok. tak :-)

 13. Nicoline siger:

  HKÆLP!!!!

  mine ting som jeg har købt hos the sims 3 store, er ikke kommet ind i mit spil. hjælp mig :)

  • Junipur siger:

   Har du installeret dem ?
   Det er ikke nok bare at downloade dem, du skal åbne launcheren og så skal du gå ind i downloads mappen og installere.

 14. Eva siger:

  Hver gang jeg åbner mit sims skriver det sådan

  http://be.sponsorpay.com/assets/web_client.js

  • Eva siger:

   Hvorfor gør det det?

   • Liva siger:

    Hej Eva, Når du har downloadet noget fra store skal du finde det under “Download” i dit sims 3 start program. Hvis du ikke kan det skal du gå ind på internettet og ind på sims 3 fællesskabet. Der logger du ind og går ind i købsoversigt og Downloader det til din computer. Så går du ind under download i startprogrammet og Downloader til dit spil derfra. Håber det hjalp

    Mvh Liva :-)

 15. Lærke siger:

  hej Min simmer har en søster og de to flyttede sammen til en anden by og de fik det samme job men så blev den ene chef over den anden og så lavede den et eller andet så nu står der ikke de er søster mere og hun er heller ikke i mit stamtræ og jeg kan have romantisk forhold med hende. er der nogen der har prøvet det eller ved om man kan gør noget ved det????
  hilsen Lærke.

 16. Camilla siger:

  jeg har mistet min CD til sims 3, men har stadig koden, hvordan kan jeg downloade sims 3 uden at skulle betale for det om igen?

 17. Lærke siger:

  hej der en en ting man kan downloade så ens simmer kan stå på forskellige måder og sådan nogen ting. Men er der nogen der ved om ens spil så for fejl og det der??
  Hilsen Lærke

  • Junipur siger:

   Det hedder poses :)
   Nej, dit spil får ikke fejl af det, hvis du downloade dem fra anerkendte sider som ved hvad de laver.

 18. Liva siger:

  Hej min lille søster ville rigtig gerne have sims 3 da jeg har fået sims 4. Problemet er bare hun ville rigtig gerne have sims 3 kæledyr, men jeg har mistet koden, kan man stadig installere det på en eller anden måde?

 19. Emma siger:

  Er der nogen der ved, hvordan man udgive cd’er i sims 3 rampelys? Min simmer i sangkarrieren bliver ved med at få det som ønske, men kan ikke finde ud af hvordan man gør :(

 20. Christine siger:

  Hej.
  Når jeg har skrevet min produktkode i origin og siger næste så siger den at den allerede er brugt min produktkode HJÆLP!!! :( Hjælp mig til at komme videre

 21. Lærke siger:

  Hej min simmer dame har et hotel. Og hvis der ikke snart kommer nogen og bor der så jeg kan få nogle penge bliver det nød til at lukke:( er der nogen der ved hvordan man kan få penge????
  Hilsen Lærke

 22. Line siger:

  Hej. Jeg har et problem når jeg skal oprette en bruger ( altså på Sims hjemmeside ) Den siger hele tiden ” ups. Vi kunne ikke behandle din anmodning. Det er mega træls og nu kan jeg ikke Downloade Monte Vista Pga. At man skal have en bruger. Jeg har prøvet på en PC og en Macbook. Men den siger det samme. Nogle der kan hjælpe???

 23. Ingrid siger:

  Hej:D
  Når jeg åbner mit startprogram og trykker på den der pil, så bliver den ved med at tænke og der sker aldrig noget. Håber du kan hjælpe!

 24. Lærke siger:

  Hejsa i nogle historier er der nogle simmer der står på en måde man normalt ikke kan stå på. Der var også en simmer der lå på sengen. Mit spørgsmål er bare hvordan jeg for fat på den ting. Og om det giver fejl:)

  • Sims Leksikon siger:

   Det er poseplayer. Vi har skrevet et indlæg her på siden om det, prøv at brug søgefeltet i øverste højre hjørne, så finder du det :)

 25. Lærke siger:

  Tak… jeg har en simmer der er havfrue men jeg vil ikke have han er havfrue så jeg prøvede at at holde ham fra vand men så dehydreret han og til sidst døde:( er der nogle der kan hjælpe mig med hvordan han bliver normal?????

  Lærke

  • Sjof siger:

   Du skal sørge for at de stadig får vand (altså via bruseren osv.) men bare ikke via havet, kun brusere, pools osv. Så bare hold simmeren fra havet i sådan cirka 4 dage:)

 26. Nanna siger:

  Hej
  Min familie bor i en alm. hus og har en brændovn. Der er ild i brændovnen og en nat brænder den gulvet af. Brændvæsnet kommer og slukker ilden. Så sletter jeg brændeovnen, og vil købe en ny. Men jeg har siddet o i kigge der hvor man køber møbler, men kan bare slet ikke brændeovne.. Håber virklige i kan hjælpe mig.

  Hilsen brændeovnspigen, Nanna

 27. Julie siger:

  Nogle der ved, hvordan man kan kan få sit eget billede af sine uploadede ting til exchange? Dette program brugte jeg på min gamle PC med Window 7: http://www.zindasgoldensims.com/

  Men nu har jeg fået en ny PC med Windows 8.1, og jeg kan ikke downloade programmet…

 28. Mig :) siger:

  Hej er der nogle der kender nogle gode hjemmesider hvor man kan hente ting ned til sims3??????????????

 29. Mig :) siger:

  Koster det noget??? Og giver det fejl?

 30. Mig :) siger:

  Hejsa jeg har prøvet at downloade inde fra TSR men det jeg har downloadet er ikke kommet hen til mit spil kun lidt af det jeg har prøvet at lade den stå lidt mens der står at den downloader men der skete ikke noget:( er der nogle der ved hvordan man gør så alt det jeg gerne vil have kommer ind i mit spil???

  Hilsen Mig:)

 31. Julie siger:

  Hej,
  Mine simmere er pludselig blevet usynlige og jeg ved ikke, hvad man kan gøre, for at kunne se dem igen. Jeg har prøvet at skifte udseende på dem, hvilket er helt ugyldigt og jeg har også prøvet at flytte dem, men heller ikke dette hjælper…
  Håber der er nogen der kan hjælpe!
  Hilsen Julie

  • Sims Leksikon siger:

   Har du prøvet at lave “resetsim” koden?

   • Julie siger:

    Nej, det har jeg ikke – hvordan gør man det? :O)

    • CamillaPigen siger:

     Hej Julie:) Du trykker på “Ctrl C” Og så skulle der meget gerne komme en slags menu oppe i toppen og så skriver du “resetsim (Simmerens navn og efternavn” og så skulle din simmer gerne dukke op i nærheden af dit hus:) håber det kunne hjælpe dig! men du skriver bare hvis du ikke forstår!:)

 32. Safran siger:

  I mit simspil er det sommer, men vejret er -6 grader, hvad kan jeg gøre?

 33. CamillaPigen siger:

  Når du har skrevet simmererns navn og efternavn skal du trykke på enter.

 34. melissa siger:

  Den gider ikke at tage imod den kode man skal skrive når man downloader. jeg har kigget på alle emails jeg har fået herfra men der står ikke en kode og den siger at de koder der står i disketten er forkerte. har VIRKELIG brug for hjælp!!..

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Melissa,
   Jeg ved ikke om du måske tror vi er fra EA(?) i det du skriver du har fået emails herfra. Hvis det drejer sig om et spil der ikke kan installere, så må du tage kontakt til EA support.

 35. Mig :) siger:

  hej kan man bo i kina eller de andre steder hvis man har tjent alle de point man kan få????

  Hilsen Mig:)

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan ikke bo der permanent, men du kan købe en feriebolig når du har visumniveau 3. Du kan bo der omkring 15-18 dage af gangen så vidt jeg husker.
   /Anja

 36. Lærke siger:

  hvordan fjerner man censuren fra ens simmer??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 37. Mig :) siger:

  ok. tak:)

 38. Emma siger:

  Hvordan finder man en enjørning

 39. Mette siger:

  Hej med jer!

  Jeg leder efter en ny computer, som gerne skulle køre Sims 3 uden problemer, men ikke må overstige 5500,-. Jeg har kigget på følgende:

  http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/ACNXMRFED002/acer-aspire-e5-571g-15-6-laptop-sort#tab-store-availability-trigger

  http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/ACNXMS9ED002/acer-aspire-v3-572-15-6-barbar-hvid

  Ville nogle af disse computere passe, eller er der en helt 3., som egner sig bedre?

  På forhånd tak!
  Mvh. Mette

 40. Johanne siger:

  Hej Simsleksikon! Jeg tror det var i sommers og jeg var på ferie, så var der et indlæg her om en pige der havde fundet en hjemmeside, hvor man kunne indrette sit hus i sims. Kan i huske hjemmesidens navn?

  • Sims Leksikon siger:

   Hmmm desværre ikke. Men hvis du kan huske noget fra det indlæg, så kan du prøve at bruge søgefeltet i højre hjørne. :)

 41. frederik siger:

  det drejer sig egentlig ikke om det, men nogen der ved hvilken mappe man skal placere de mods man henter til sims 3 i kan ikke finde nogen mod mappe

  • Sims Leksikon siger:

   Prøv at søg efter vores guide til custom content i Sims 3, der står præcis hvordan du skal gøre.

 42. Mig siger:

  Jeg har et kæmpe problem, jeg håber i kan løse for mig.
  Jeg spiller ret tit sims, men nogle gange har jeg bare ikke lyst til det, fordi mit sims spil altid går ud efter en halv time. Det er træls fordi det ikke bliver gemt, og så er der jo ikke noget ved at spille hvis man aldrig kommer videre.

  • Sims Leksikon siger:

   Vi kan umuligt sige hvad problemet er, ud fra den beskrivelse. Det bedste du kan gøre er

   1) Check om du har brugerlavet indhold – hvis ja, så fjern det
   2) Check om din computer lever op til minimumskravene til de udvidelsespakker du har
   3) Kontakt EA support hvis intet andet hjælper.

 43. mikkel siger:

  jeg har sims 3 og sims3 kæledyr men jeg har ikke kode til at hente sims 3 kæledyr den er blevet væk fra mig er der nogen der gider skrive til mig hvad kode er

  • Sims Leksikon siger:

   Der er nok ikke andre der vil give deres kode, til en anden. :-) Du kan prøve at hive fat i EA support og høre om de kan hjælpe.

 44. Cecilie siger:

  Hvordan køber man et dyr fra nabolaget?
  Ved godt at der står sådan noget med hvem der har den og jeg kan også godt finde dem og sådan men der står bare ikke noget om at købe kæledyrerne når man snakker med ejeren så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?

  • Sims Leksikon siger:

   Kig på kortet over byen, så kan du se hvilke hjem der har dyr til adoption og så burde du have en mulighed for at adoptere enten ved at klikke på huset, eller på en af personerne der bor i huset.

 45. Mia siger:

  Hvordan får man videoen på youtube

 46. Emilie siger:

  Jeg installerede sims 3 på min pc, men så blev den langsom så jeg nulstillede den og så ville jeg installere det igen men da jeg havde brugt mit serienummer en gang kan jeg ikke bruge det igen, er der intet jeg kan gøre eller skal jeg købe sims 3 igen eller?

 47. Mie siger:

  Hejsa.

  Jeg har købt the sims 4 og vil derfor meget gerne sælge alle mine the sims 3 spil. Dette bliver problematisk fordi nogle af spillene er på min origin konto, og da mit the sims 4 spil også er på samme konto ved jeg ikke helt hvad jeg skal gøre. Er det ikke muligt at slette sine spil fra origin kontoen, eller er der nogen som har en anden løsning så jeg kan få dem solgt?

  På forhånd tak for svar, med venlig hilsen Mie.

  God jul og godt nytår til alle herinde. :)

  • Sims Leksikon siger:

   Du har ret i, at det blive problematisk.
   Du kan som udgangspunkt ikke sælge spil som du har indløst seriekoden til – ikke hvis det er via Origin. Har du en fysisk cd-rom kan du formentlig slippe af sted med det, så længe personen du sælger det til, ikke vil registrere det online.

   Så snart du har brugt en seriekode er den brugt, og kan altså ikke sælges videre.

   • Mie siger:

    De spil jeg har er alle cd-rom.
    Så du mener at jeg sagtens kan sælge, men skal bare informere køber om at de ikke kan registrere det online?

    Skal man ikke bruge en origin konto for at spille spillet? Eller er kontoen kun til at chatte med andre spillere o.s.v.?
    Jeg kan se at de sidste af mine spil har jeg ikke registreret, så derfor må de vel kunne oprette en konto med de sidste spiL? Og derfor må de vel kunne benytte sig at origin’s fordele..

    • Sims Leksikon siger:

     Jeg vil ikke garantere noget, men du kan jo prøve at se om du kan installere de spil på en anden maskine uden problemer. Jeg ville ikke sælge noget uden at teste om det virker først. Men nej de kan ikke registrere spillet online hvis du allerede har gjort det. Om det overhovedet kan betale sig nu hvor Sims 4 er udkommet og der er lave priser på Sims 3 spil, det er nok også en anden side af sagen. :)

    • Junipur siger:

     Hvad skal du have for dem, og har du Seasons, In to the future og Island Paradise ?

 48. Mia siger:

  Hver gang jeg går ind på sims 3, står der tilslutter. Og den går aldrig videre. Jeg har prøvet at vente lang tid men der skete ikke noget. Hvad gør jeg?

 49. hilal siger:

  hej vis man har brugt produgtkoden før og man blev nød til at nulstille computeren hvad sker der så jeg kan ikke få adgang

 50. Line siger:

  Jeg har virkelig brug for hjælp!
  Når jeg åbner The Sims 3 på min mac virker det fint, men når jeg kommer ind på siden hvor jeg skal vælge familie, skriver den:
  “Fejl under bekræftelse af disk. Ingen spilbar disk fundet! Indsæt The Sims 3 Overnaturligt-disken før du fortsætter.”
  Jeg har sat den rigtige disk i og selv hvis jeg åbner det utallige gange virker det ikke. Det er et problem der kommer og går, nogle gange virker det efter jeg åbner det anden gang, andre gange virker det overhovedet ikke. Jeg har prøvet at slette Cache filer og følge flere forskellige guides, men det virker ikke.

  Hvis det så lykkedes mig at komme ind i spillet, er min mac begyndt at lige pludselig sidde fast og kun vise halvdelen af den side man er klikket ind på, fx. når man går fra lav en simmer og ud til familieforhold, sætter den sig fast. Eller når man gemmer, bliver skærmen rød, grøn, gul, orange, osv. Det kommer også nogle gange når jeg åbner “byg”…

  Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe?

 51. Rikke siger:

  Hej hvordan og i hvilken by finder man en regnbuesten.

  • Sims Leksikon siger:

   De er over det hele og ikke i en specifik verden. De er svære at finde, men jo flere sten du har samlet, jo større er chancen for at du finder en regnbuesten. Så du må bare blive ved med at samle sten.

 52. Mia siger:

  Hej
  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere. Jeg laver en familie, flytter dem ind. Efter 5-10 minutter kommer en kasse op, hvor der cirka står: Dit sims spil er holdt op med at virke luk venligst ned. Så mister jeg alt, familie, hus osv.
  Men så ville jeg ind igen og det kan jeg ikke uanset hvor meget jeg trykker på selve spillet? skal genstarte mit spil før det virker??
  pleas hjælp

 53. Matilde siger:

  Hej.
  Det er lang tid siden jeg sidst har spillet sims 3.
  Men så i dag fik jeg lyst til at spille det igen. Jeg var kommet til at slette The sims 3 (startpakken) Så den installerede jeg igen. Men når jeg så går ind i spillet, spiller den som om at jeg ikke har nogen udvidelses pakker overhovdet. Jeg prøvede så at tage en tilfældig af mine udvidelses pakker (pet) og afinstallerede den, og derefter installerede jeg den igen. Men når jeg så prøver at spille med den, siger den at jeg skal indsætte the sims 3. Altså stadig som om jeg ingen ekstra pakker har?
  Og så en anden ting. Kan man “overfører” de sims 3 spil man har, til orgin så man ikke behøver at bruge disken til at spille det? Har nemlig lige smidt paradis øen væk for 3 gang.. Og bliver fattig når jeg hele tiden skal købe det samme spil igen og igen..

 54. emma siger:

  Hejsa, jeg kan ikke gå fra byggemode til levemode i sims 3!!
  Nogen der ved hvordan man gør, når det ikke hakker, men bare ikke vil skifte tilbage.

 55. Stine siger:

  Hvad er Ea support nummer?

 56. Nanna siger:

  Min familie vil gerne have en hund mere. Jeg kan se hos en husholdning at de sælger hunde, men kan ikke besøge dem. Når jeg holder musen over siger den “Denne bolig er privat. Ring venligst til denne husholdning ved at bruge den elektroniske port”. Hvad er den elektroniske port og hvor finder jeg den??

  Hilsen Nanna

  • Malthe siger:

   den elektroniske port er en port foran deres hus som gør at der ikke kommer mennesker ind uden tilladelse du ringer til dem ved at gå hen til porten/lågen og du ser en lille boks den trykker du på og sådan spørg du dem hvis det er et problem så kan du altid adoptere en hund ved at gå på simmerens computer så ville de komme med hunden

 57. Rikke siger:

  Hej en af mine simmer er detektiv og jeg skal finde fingeraftryk men jeg ved ik hvordan man gør det.

 58. Majhlynge siger:

  Hej min veninde har et problem. Hun har lige fået sims 4 så hun spiller ikke så meget sims 3 længere men det er ikke det det handler om. Når hun adopterer sine dyr så kommer der ingen dyr og jeg får dyrerne samme dag så hvordan kan det være!! Og foresten tak for hjælpen med sins 4❤️❤️

 59. Majhlynge siger:

  Og hvor mange sims 3 spil er der????

 60. Marlenaholm siger:

  Hej
  Jeg har et problem med en opgave i sims freeplay…
  Jeg er kommet i level 12 hvor der står at man kan gøre sine babyer til tumlinger men den siger at jeg skal lave en opgave som jeg allerede har lavet en gang.
  Hvad skal jeg gøre ??

  • Sims Leksikon siger:

   Vi spiller desværre ikke selv Sims freeplay, så vi kender ikke noget til det desværre. :)

 61. Marlenaholm siger:

  Okay tak

 62. Emilie siger:

  Jeg har installeret det originale sims 3 spil, også installerede jeg Sims 3 indendørs luksus xtra pakke, men når jeg prøver at åbne det, siger den, at jeg skal indsætte udendørsluksus pakken, men den har jeg ikke? Hvordan åbner jeg det?
  PS. Den siger også at jeg skal indsætte udendørspakken, når jeg prøver at åbne Sims 3, selvom jeg har sims 3 disken i?

  HVAD GØR JEG??

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Emilie,

   Sims 3 har altid været lidt strid når det kommer til det med at sætte den korrekte cd i. Kort fortalt, så skal man altid sætte den cd i fra det spil/pakke man senest har installeret. At den beder om en helt forkert cd må være en fejl, og her skal du nok hive fat i EA support.

 63. Lærke siger:

  Hejsa er der nogle måde at blive fe på uden at man skal lave det man kan drikke eller købe?????

  Hilsen Lærke:)

 64. Andreas siger:

  hej jeg sider med et problem. når jeg prøver og gå ind i sims 3 skriver den bare fejl under bekræftelse af disk :( plasss hjælp mig! ;/

 65. Ella siger:

  Altså… jeg har ansøgt om at blive forfatter, på simshistorier men det historie navn jeg fandt på passer ikke til den historie jeg har i tankerne, så kan man godt skifte historie navn.? Eller skal man sende en ny ansøgning?

 66. Julie siger:

  Jeg har købt sims Medival-Har begge pakker- men det dur ik. Jeg kan kun komme ind på et halvt starts program.
  Har i nogle ideer hvad jeg kan gøre?

 67. Kamilla siger:

  Hej alle sammen.

  Jeg sidder og prøver at installere mit sims 3, men lige så snart jeg komme til at jeg skal skrive registrerings koden, så kan jeg ikke trykke på forsæt, er der nogen der ved hvad jeg skal gøre, eller hvad der er galt?

 68. Cilleee siger:

  Hej! Jeg har lavet en lejlighed med alle de der koder osv, men nu vil jeg gerne have folk flytter derind. Mit menneske bor der selv, men altså jeg vil jo gerne have naboer, flytter de selv derind?? Jeg har brugt de der markører, til fælles steder og slørede steder, idk, hjææælp

 69. emma siger:

  hej
  jeg har et problem med mit sms 3 pets. dyrene ser mærkelige ud, som om kroppen er mindre end hoved, og der en meget stor overgang fra hoved til krop. har prøvet at downloade det via origin, har afinstalleret alt mit brugerlavet materiale, har skruet ned for grafikken, har afinstalleret alle mine andre pakker og jeg har kontaktet EA uden hjælp. har i måske et lille fif i ærmet? mit spil er fuldt opdateret:)er det en fejl i spillet, eller kan min computer bare ikke køre det? min computer er ikke bærbar og har 8 ram:)ved godt det er lidt meget at spørge om, men i virker til at være ret professionelle;)
  håber i kan hjælpe, og hvis i ikke kan er det også helt ok:)

 70. Jannie siger:

  Alle mine oprettede spil er pludselig forsvundet.
  De er der hverken, når jeg er logget ind eller når jeg forsøger offline.
  Det er den samme computer jeg forsøger på, som den jeg oprettede familierne på. Og har flere gange haft origin lukket, og spillet på familierne flere gange, uden at de er forsvundet. Men det er de så pludselig i dag.
  Er der en løsning på dette?

 71. Lærke siger:

  Hej min simmer er berømt men nu vil jeg gerne have hun ikke er berømt er der nogle der kan hjælpe mig???????

 72. Maja siger:

  Hvordan fjerner man det der flimmer for ens simmer når de tisser og bader i sims 3?????

  • Malthe siger:

   jeg må detsværre sige at movie stuff er en xtra pakke men prøv at køb rampelyset, hvis du har den og der kan du lave film

 73. AlmaDK siger:

  Hej. Jeg har købt Sims3 Movie stuff, men jeg kan ikke forstå hvordan man laver film. Ved i hvordan?

 74. Malthe siger:

  hej jeg har lavet et hotel og der kommer kommentarer til hotelet er de ægte mennesker for de skriver dårlige ting om hotelet jeg har brugt 2 timer på og det synes jeg er irreterene

  • Sims Leksikon siger:

   Det er irriterende, men det er din utilfredse gæster ;) dit spil er ikke forbundet til andre spillere, så det er kun dine egne simmere der kan kritisere. Det tager tid at lave et godt hotel, så du må bare arbejde videre med det. :)

 75. Maja siger:

  Er der nogle der ved hvordan man fjerner flimmer for ens simmer???

 76. Hende der, du ved nok ;D siger:

  Hej!
  Jeg kan aldrig finde min ind i fremtiden disk…
  Men jeg har hørt og læst så mange gange at man kan spille det uden, via origin…
  Det virker bare ikke… Enten gør jeg det forkert, eller så er der noget galt.
  Det jeg gør er at:

  – Åbne origin
  -Trykke “spil på et af mine sims spil (Jeg har flere forskellige udvidelsespakker)
  – Så åbner den startprogrammet..
  -Jeg trykker på play knappen
  – Den siger at den ikke kunne finde disken…

  HJÆLP TAK

  • Milla siger:

   Hejsa.

   Jeg ville sige, at du nok skal kontakte Origin om dit problem, for tror desværre ikke der er meget mere at gøre.

   Ellers, så der nok sket en fejl, også det stadig godt lige at skrive det til Origin.

 77. Uni hjælp tak. siger:

  Hej.

  Jeg har to simmere på uni, hvor de har hver deres ting de skal, den ene har videnskab/medicin og den anden har kommekation. De har været der i 3-4 uger, hvor de har haft eksammer, og de har begge haft bestået med topkarakter, altid. De har aldrig haft fået deres dimission endnu, så undre mig over hvorfor de ikke har endnu? De har fået 3-4 eksammer, og når jeg læser om det på nettet burde højest være to. Jeg undre mig meget over hvad det er.

  Håber i kan hjælpe mig!

  Hilsen Uni hjælp tak.

 78. Mathilde siger:

  Jeg har mange udvidelsespakker som form af disc, jeg installerede dem på min gamle computer som har CD drev, men nu har jeg købt en Macbook air som ikke har CD drev, så jeg kiggede på min origin for at se om mine spil var der, men det var kun sims 3 kæledyr der var der…
  Hvordan kan jeg få resten af spillene over på origin?
  Håber i kan hjælpe, på forhånd tak:)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Mathilde,

   Du burde kunne registrere og dermed installere alle dine fysiske Sims spil via Origin, ved at indtaste produktkoden. Giv det et forsøg :-)

 79. cecilie siger:

  jeg ville gerne have en sims konto så jeg kunne få mine 1000 simpoints og fik dem så men fik slettet alt på min pc så jeg havde ikke de ting jeg havde købt mere så fik jeg en ny e-mail og prøvede at få en ny konto men den blev ved med at skrive: ups kunne ikke behandle din anmodning
  håber i kan hjælpe

  • Milla siger:

   Hej Cecilie.

   Hvor har du haft købt dine sims ting fra, hvis det ikke var fra Sims egen store?
   Jeg tror at det ikke gider virke, fordi at du allerede har en Simskonto, som du skriver at du ville have dine 1k simpoints, og at du fik dem, så må du have en Sims konto. Jeg køber selv fra Sims egen store, hvor jeg fik i alt 2k, så jeg kunne bruge. Ingen af mine ting blev slettet, tror det er fordi at det er fra Sims egen store.

 80. marie siger:

  hej
  når jeg trykker min produktkode ind siger den at den allerede er blevet brugt? hvad kan jeg gøre, jeg er ikke så meget for og ringe kan man sende en sms eller et eller andet?

  • Milla siger:

   Hej Marie.

   Jeg spørger lige, om du har købt spillet brugt? Fordi så kan det måske være derfor, ellers tjek om du har indtastet ALT rigtigt. Ellers kan du kontakte Sims på deres side, det har jeg selv gjort engang, fordi jeg har haft det samme problem. Sims ordnede så jeg kunne bruge spillet, hvis det nu er, det bliver ved, så kan du kontakte Sims.

 81. Mig :) siger:

  Hej

  jeg vil mega gerne gøre så mine babyer har ben tøj og hår men jeg kan ikke finde det nogle steder og hvis jeg prøver at finde det inde på billeder og trykker besøg siden så kommer jeg ind men jeg kan ikke downloade. jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig:)

  • Milla siger:

   Hej.

   Har du to forskellige slags internet? Mit ene kan nemlig ikke, så jeg går over på den anden også virker det fint. Ellers gør den det, at den downloader, men at du så skal ind på en anden slags internet alligevel.

 82. louise siger:

  har snydt et par gange med motherlode! nu vil jeg ønske jeg k har gjort det men jeg kan så godt lide det simmer der er med/kan godt lide den familie jeg har, nogle der kan give et lille råd?

 83. Cecilie siger:

  i Sims3 paradisøen kan jeg ikke finde ud af hvordan man opgradre frietårnene, er der nogen der kan hjælpe mig?

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis du har penge og plads til det, så burde det komme som en mulighed når du trykker på ferietårnet.

 84. Milla siger:

  Håber i kan hjælpe mig med denne, svar gerne om i kan eller ej.

  Jeg vil gerne redigere en grund i Kina, men der står jeg skal bruge en snyde kode, jeg har prøvet testingcheatsenabled true/false og en anden, ingen af dem virker.
  Håber i kan hjælpe

 85. Sara siger:

  Jeg har lige lånt Sims 3 overnaturligt af min veninde, som hun jo skal have tilbage igen. MEN når jeg vil starte spillet med et af mine andre pakker, siger den at jeg skal indsætte Sims 3 overnaturligt. Kan man godt ændre det, så jeg kan bruge et af de andre som jeg selv har? :)

  • Sims Leksikon siger:

   Nej det kan du ikke. Du vil altid skulle indsætte cd’en til den senest installerede pakke, for at kunne spille.

 86. Xenia siger:

  hvordan sletter jeg de downloads jeg har downloaded inde på fællesskabet, som eks. hunde, katte, tøj, hår osv.

 87. Lærke siger:

  Hej hvornår ligger i noget nyt ud på sims leksikon?????

  :-)

  • Sims Leksikon siger:

   Som vi har skrevet opdaterer vi ikke længere dagligt. Vi kan ikke sige hvornår vi gør, da det fremover kun bliver når vi har tid og lyst.

 88. Lucca siger:

  Hvordan gør man så andre simmer ikke kan komme ind i et hus fordi dem der bor i huset er berømt

  • Line siger:

   Du kan lave et hegn rundt om din grund og bruge den nye elektroniske låge som du får med aftenunderholdning, så kun dig og din familie kan komme ind, og dine venner hvis du åbner for lågen, ved at trykke på den og vælge `Åbn´.

 89. Inger-Merete siger:

  Jeg har et spørgesmål, jeg håber på jeg kan få hjælp til. Har en simmer som har mødt én af de der tilfældige eplorers på sin ferie rejse. Og så snart hun kom hjem, var han forsvundet fra hendees kontakt liste totalt, findes der en måde at finde ham på, evt invitere ham på?? Evt via in stor fælles liste??

 90. Line siger:

  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg har cd´en til sims, men kan ikke finde min kode, hvad skal jeg gøre?

 91. Johanne siger:

  Hej Simsleksikon!
  Okay, min mor-simmer fik et ønske om at tage sin tumling med i fotoboksen. Men hvordan får jeg tumlingen der ind? Håber det noget i har prøvet! Men skal også lige spørge om noget: I sidste sommerferie lavede i en artikel om en hjemmeside, hvor man kunne indrette et hus også bygge det i sims bagefter, tror jeg nok. Kan i huske hvad hjemmesiden hed? (Jeg kan ikke finde artiklen.)

 92. Mathilde siger:

  Hej! Jeg håber nogle kan hjælpe mig med dette problem:
  Når jeg kommer ind på ‘The sims 3- startprogram’ står der: “Der opstod en fejl i scripter på denne side, vil du fortsætte med at afspille scripter på denne side?” Lige meget om jeg svare ja, nej eller kryds, kommer teksten: “Ingen spiledisk fundet! indsæt the sims 3 årstider før du fortsætter”, når jeg klikker på ’spil the sims 3′ knappen, selvom jeg har sims 3 årstider disken i!
  på forhånd tak c:

 93. Emma siger:

  Hey jeg har et problem med mit sims… Når jeg laver en verden og gemmer den efter jeg har spillet på den og slukker så nogle dage efter jeg har spillet den verden bliver den slettet?!

  • Freja siger:

   Laver du verdenen selv eller bare en husholdning eller nogle huse?
   ellers prøv at læse denne:

   DISSE REDSKABER OG MATERIALER LEVERES, “SOM DE ER” UDEN NOGEN GARANTIER AF NOGEN ART, HVERKEN UDTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅEDE. EA FRALÆGGER SIG SPECIFIKT ALT ANSVAR FOR EGNETHED TIL ET SÆRLIGT FORMÅL, SALGBARHED OG LOVLIGHED.
   DIN BRUG AF DISSE REDSKABER OG MATERIALER ER HELT PÅ EGEN RISIKO. EA GARANTERER IKKE, AT DISSE REDSKABER OG MATERIALER IKKE VIL FORÅRSAGE SKADE PÅ DIN COMPUTER, DIT NETVÆRK, SOFTWARE ELLER ANDEN TEKNOLOGI.
   EA YDER IKKE SUPPORT TIL DISSE REDSKABER OG MATERIALER. UNDLAD VENLIGST AT RINGE ELLER SENDE E-MAILS TIL EA’S KUNDESERVICE VEDRØRENDE DISSE REDSKABER OG MATERIALER, EFTERSOM EA IKKE VIL KUNNE BESVARE HENVENDELSERNE.
   EA KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER HOLDES ANSVARLIGE FOR NOGEN DIREKTE, FØLGENDE, TILFÆLDIGE, SÆRLIGE, STRAFFERETLIGE ELLER ANDRE KRAV OM SKADESERSTATNING, SOM MÅTTE OPSTÅ UD FRA DENNE LICENS, UANSET OM EA ER BLEVET RÅDGIVET OM RISIKOEN FOR SÅDANNE SKADER.
   EA FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL PÅ ET HVILKET SOM HELST TIDSPUNKT AT INDSTILLE TILGÆNGELIGHEDEN AF DISSE REDSKABER OG MATERIALER, ELLER MODIFICERE DEM, HELT UGEN NOGEN FORPLIGTELSER OVER FOR NOGEN PARTER.

   Håber du kan bruge det!

 94. Julie siger:

  Hej alle sammen

  Jeg er igang med at bygget et hus i sims 3, men jeg kan ikke placere en væg ved siden af et fundament. Når jeg prøver siger den “dækket af gulvflise”. Det er irriterende fordi jeg gerne vil prøve og lave en garage og så selve huset hævet på et fundament men stadigvæk bygget sammen med garagen. Håber I forstår hvad jeg mener og kan hjælpe med, hvad jeg skal gøre :)

  • Freja siger:

   Vil du gerne have væggen til garagen og huset til at blive en,
   og så bare at huset står på et fundament?
   Har lige selv prøvet tror ikke man kan!

 95. Johanne siger:

  Jeg kan ikke ændre hvor lang tid en simmer f.eks skal være barn, er der nogen som kender en løsning på problemet eller har oplevet det før?

 96. Sandra siger:

  Jeg har et lille problem. Jeg har lige fået the sims 3 verdenseventyr, og den ene sims som rejste til frankrig har fået en opgave om at skulle lave noget mad og aflevere det til caféen. Problemet er så bare at jeg ikke aner hvordan at man skal få lavet det mad, har kigget rundt, og kan simpelthen ikke se mig ud af hvad at jeg skal gøre. Jeg håber at der er en eller anden som kan hjælpe mig.. :)

 97. Sara siger:

  Hej.

  Jeg har downloadet tre sims 3 spil via Origin(Paradiseøen, Pets, årstider), men når jeg åbner fx Paradiseøen, kommer Sims startsiden op, men det er kun alle mine diskspil som bliver vist, og kun dem jeg kan spille. Kan jeg gøre noget for at mine digitale sims spil også kan spilles sammen med mine diskspil igen?

 98. Julie siger:

  Hej alle sammen
  Har skrevet det her tidligere
  “Jeg er igang med at bygget et hus i sims 3, men jeg kan ikke placere en væg ved siden af et fundament. Når jeg prøver siger den “dækket af gulvflise”. Det er irriterende fordi jeg gerne vil prøve og lave en garage og så selve huset hævet på et fundament men stadigvæk bygget sammen med garagen. Håber I forstår hvad jeg mener og kan hjælpe med, hvad jeg skal gøre :)”
  Jeg har titlen til den video jeg så det i, og ville høre om det stadig ikke er nogen der kan hjælpe?

  The sims 3 House building – ziptonhome 66

  Huset er bygget af Chrillsims3

 99. Cornelia siger:

  Hej
  Jeg læste jeg anden leksikon
  Med at blive berømt jeg har prøvede men der er ikke noget der hedder berømt på min pc det virkede på min vens men min gider ikke ??? Så kan i hjælpe mig med at finde problemet ??

 100. Selma siger:

  Hej!
  Jeg har brug for hjælp!!!
  Min simmer står bare og venter og jeg kan ikke få hende til at flytte sig

  • Sims Leksikon siger:

   Brug snydekoden ‘resetsim’. Det sker ganske ofte, at de lige går i hak et sted. :-) Resetsim koden nulstiller så at sige simmeren, så de kan rykke sig igen.

 101. Malene siger:

  Hej.
  Jeg håber virkelig virkelig nogen kan hjælpe mig, for bliver da snart irriteret af det her.

  Mit ene sims barn meldte jeg ind på militær kostskolen.
  Så kom han pludselig hjem og nu er han blevet teenager og er stadigvæk hjemme.
  Jeg kan ikke melde ham ud, fordi der står han stadigvæk er indmeldt.
  Men han er jo hjemme hele tiden? Hvad gør jeg,
  Håber I kan hjælpe,

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Malene,

   Der har været en del problemer med de kostskoler, og vi har selv prøvet det.

   Du kan prøve at..

   1) Smide familien helt ud i familiespanden og flytte dem ind igen
   2) Få ham til at blive ung voksen med testingcheats snydekoden

   Vi kan ikke garantere at det virker, men det er et forsøg værd. :-)

 102. Diana Hald Stryhn siger:

  Hej.
  Jeg har sendt mine tvillinge piger på kostskole men limosinen henter kun den ene, mens den anden er der “hjemme” stående som indmeldt på kostskole.
  Jeg kan spille med hende som boede hun hjemme, men kan ikke sende hende i skole eller andet. Og jeg kan heller ikke udmelde hende. Kun hende der er blevet hentet.
  Nogen der har oplevet lignende?

 103. Mathilde siger:

  Jeg kan ikke åbne mit Sims, når jeg har trykket play inde i startprogrammet så bliver det bare sort i 3 sekunder og så lukker det ned igen, det står åbnet nede i proceslinjen men hvis jeg klikker på det sker det samme bare igen.

 104. Julie siger:

  Hej

  Jeg har set i et par videoer at man kan slette skorstenen ved en pejs, så skorstenen ikke går op igennem et værelse på 1. Sal, men når jeg gør det sletter den både skorstenen og pejsen:/

  Håber nogen kan hjælpe

 105. Josefine siger:

  jeg bruger mac men hr problemer med at spille.
  jeg kan godt komme ind men når jeg kommer til det at man skal vælge hvilken verden jeg vil spille på så kommer der et vindue op hvor der står ‘kunne ikke finde disk’ men den er altså i.
  Please HJÆLP

 106. mig siger:

  hej jeg har købt helt basic sims 3, alså over download fra origin, jeg har betalt og det hele er gennemført, men hvordan får jeg det hentet ned på computeren??
  please hjælp

  • Safran siger:

   Hvis du har købt det over origin, vil spillet logge inde under “mine spil” hvis det er der, så skal du køre musen/pilen henover spillet og trykke på downloade

 107. Lalad siger:

  kan man spille sammen i sims 3?
  (sådan at man spiller i det samme gem, på to forskellige computer)😃

 108. signe H siger:

  hej:) jeg har selv placeret handelscentralen i en anden by end den oprindeligt hører til, jeg har valgt ”handelscentralen” som grundtype, men den fungerer ikke; jeg kan ikke købe noget, og der er heller ingen ansatte. har i en løsning?

 109. Chella siger:

  Hvis man har downloadet Sims3 fra Origin, er det så muligt at downloade en udvidelsespakke fra en disk?

 110. LaChris siger:

  Hej Simsleksikon:)
  For et par måneder siden, kunne jeg ikke længere spille sims på min computer. Jeg kunne åbne startprogrammet og alt var normalt ind til man trykkede på play-knappen. Der kunne computeren pludselig ikke længere se disken, men den startede alligevel op indtil hovedmenuen. Men der skrev den hver gang: “Fejl under bekræftelse af disk, prøv igen senere”. Vi troede bare at der var en fejl med cd’en, og installerede det istedet for i origin. Men nu er det pludselig også sket på min anden computer, med en anden cd. Er det bare tilfældigt at jeg har oplevet dette to gange, eller hvad? For det er først sket pludseligt.

 111. cecilie siger:

  jeg har for små 3-4 måneder siden købt sims 3 starter pakke og kan ikke finde min kode hvad gør jeg jeg har købt det i Fona for 300 kr.
  håber i kan hjælpe

  • Sims Leksikon siger:

   Prøv at kontakte EA support. De er de eneste der kan hjælpe dig i de tilfælde :-)

 112. Amalie siger:

  Hvordan ved jeg om mine sims 3 spil er registreret inde på origin?

 113. Amalie siger:

  Kan man slette sine Sims 3 spil inde på origin? Og hvordan ved jeg om de er registreret derinde?

 114. Signe siger:

  Jeg har for nylig installeret noget brugerindhold som ikke var ret godt for mit spil. Der var nemlig et sæt tøj med (tilhørende voksne) som “kommer på” mine spædbørn. De børn som mine simmere føder, bliver altså født med dette sæt tøj, og dette gør at jeg ikke kan klikke på børnene. I har måske hørt om problemet før, og jeg havde samme problem på min gamle computer. Her kunne jeg dog bare gå ind og afinstallere det “dårlige” stykke tøj og så var det fixet. Dette kan jeg dog ikke denne gang. Hver gang jeg går ind på “Installeret materiale” på startssiden, får jeg med det samme beskeden:
  “Exception raised
  Unhandled page fault on read access to 0x0000014 at address 0x1029760b. Do you wish to debug it?”
  med svarmulighederne Yes og No. Uanset om jeg trykker ja eller nej, så lukker startprogrammet ned og der sker intet. Og så kan jeg starte forfra.
  Er der nogen der har et bud på hvad jeg kan gøre ved det? Jeg kan heller ikke sætte flueben ved “Kør uden brugerindhold” da jeg her får samme besked før jeg når at sætte fluebenet.

 115. Vix siger:

  Hej Sims Leksikon. Jeg har et MEGET! stort problem.
  Jeg har en familie som jeg har spillet på i rigtig lang tid. Jeg startede spillet op, og alting var helt normalt som sædvanligt, men så da jeg skulle lægge min ældste simmer i seng som er voksen, stod hun bare helt stille… Hun gik hen til sengen, men stoppede op og stod bare helt stille rykkede sig ikke ud af fleggen. Jeg har prøvet alt. Starte spillet op igen, tag CD,en ud og ind igen, men der sker intet!
  Den eneste mulighed som jeg selv har er at slå hende ihjel, men jeg hader at slå simmere ihjel… især hvis det er mine egne.

  Dette sker hele tiden, men kun ved denne simmer, lige meget hvad hun gør så står hun bare BUM stille. Hvad skal jeg gøre :(

  • Sims Leksikon siger:

   Nogle gange opstår der fejl på selve grunden hos en familie, de har vi selv oplevet før.

   Det du kan prøve er
   1) Brug resetsim snydekoden (find den under snydekoder) – dette nulstiller din simmer og kan virke i mange tilfælde.
   2) Flyt husholdningen væk fra huset og grunden, helt ud i familiespanden og ind på en anden grund.

   Held og lykke med det :-)

 116. Vix siger:

  Okay tak, det vil jeg prøve :)

 117. Mathilde siger:

  Mister man sit job hvis man tager til fremtiden?

 118. HJÆÆLP siger:

  Hej sims!
  I sims 3 kan man købe langtidsbelønninger under hver simmer. Der er et af ønskerne der går ud på at man får “de vise sten” hvor man vist kan gøre ting til guld? Da jeg prøvede dette første gang mislykkes det for min simmer og hun blev til guld… Er der en måde hvor jeg kan gøre hende i live igen? Man får nemlig ingen aske eller noget så jeg kan ikke gå til forskningsbasen og få genoplivet min simmer. Jeg har også prøvet at sætte (hende) i midten af en Brad for at se om hun blev til aske, men det gjorde hun ikke.. Man kan heller ikke bruge sin lampeånd for der skal personen også være aske! Hvad kan jg gøre for at få hende i live eller til aske??

 119. Maja siger:

  Jeg har problemer med et såkaldt “script” der åbner op, når jeg åbner hovedmenuen, og så stopper mit spil efter 5-10 minutter. Hvad kan man så gøre?
  Jeg har CC installeret, men har afinstalleret de genstande der ikke burde være så gode? :-)

 120. johanne siger:

  Hej, jeg har købt 3 spil igennem Origin.
  Jeg skal til at genstarte min mac helt, da jeg kommer i tanke om jeg kan installere mine 3 sims spil igen, efter jeg har genstartet den helt?

 121. Thea siger:

  I sims 3 kæledyr kan jeg ikke få mine dyr til at se ordenlig ud, de er sløret og når de bevæger sig kan man ikke se andet en en klump af noget der ihvertifald ikke er et dyr, please hjælp har prøvet alt! For hver gang jeg spørg om hjælp, svare i ikke? Kender ikke tricks til at få dem ordenligt?

  • Sine siger:

   Jeg tror måske det bedste er at afinstaller sims 3 kæledyr også prøve at installer det igen?Men ja det træls!

 122. Caroline siger:

  Jeg har mit sims 3 spil, som jeg ikke har brugt i 2 år og nu vil jeg spille det igen. Men mit problem er at jeg har fået ny computer og kan ikke huske koden med de fem cifre jeg skal bruge for at dawnloade det. Hvad gør jeg? Er det overhovedet muligt at jeg kommer til at spille det igen? Tak for hjælpen på forhånd.

 123. Bob siger:

  I have Sims 3 on CD and my macbook air does not have a cd-slot. Any help as to how to get it online without buying it again?

 124. sille siger:

  Hej.
  Mit sims gider ikke åbne når jeg tryker på ikonet på skrivebord, ikonet i linjen og på selve pc’en.
  HVAD GØR JEG!!!!??????????????????????

  • Sine siger:

   Har du prøvet på at slukke helt din computer også tag disken ud og lige puste på den også sætte den ind igen? Det har virket ved mig;)

 125. Sine siger:

  Hvordan finder jeg den der skitsebog jeg kan cirkelig ikke finde den hjælp mig PLEASE!!!!

 126. mig siger:

  Jeg har installeret sims 3 udvidelsespakke til origin. Efter jeg har indløst produktnøglen sker der ikke noget, og når jeg prøver at installere den igen så siger den at den allerede er brugt. Hvad gør jeg?

 127. Maria siger:

  Mine sims 3 spil kan ikke installeres, inde på sims3.com. Hvad gør jeg?

 128. Iben siger:

  Hvordan fjerner man en anden simmer fra spillet uden at være nødt til at slå dem ihjel?

  P.S. Det er en tatovør, så jeg styrer ikke den simmer selv…

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan flytte simmeren ind i din familie, og derefter smide ham helt ud i skraldespanden – så bor han i hvert fald ikke i byen. :)

 129. Mathilde siger:

  Min simmer er maler, og jeg har undret mig over hvordan jeg laver et mesterværk. Jeg skal lave 5 “mesterværker” for at klare den udfordring😊

 130. Mathilde siger:

  Findes der en snydekode eller lign. der kan hjælpe mig?

  Jeg har sat min simmer til at grille, men da hun var færdig, ville kommandoen ikke gå væk igen. Hun kan sagtens gøre alt mulig andet, men jeg kan ikke slette kommandoen! Hun gør det andet jeg har sat hende til, men kommandoen står i vejen😞 har forsøgt at gemme, og klikke den væk, men det virker ikke….
  HJÆLP!!!

 131. Emilie siger:

  Hej
  Jeg står og vil rigtig gerne spille mit sims 3 igen. Jeg har installeret grundpakken, og aftenunderholdningen som udvidelsespakke.
  Jeg har dog et problem, og det er, at jeg har gjort discen væk, på mine andre sims 3 spil, som f.eks kæledyr, lev livet osv. Jeg har stadig koderne i æsken. Er det noget jeg kan gøre, for at kunne få dem installeret, uden cd’en, men blot med koden?

  Hjælp!! hehe

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Emilie,
   Hvis koderne endnu ikke er blevet registreret, så burde du kunne registrere dem via origin, og dermed spille spillene uden cd-rom.

 132. Rebecca siger:

  når jeg prøver at logge ind i mit Sims 3 startprogram, bliver den ved med at lukke programmet ned, så snart jeg trykker på log ind. Hvad gør jeg??

 133. Kathrine siger:

  Hej, jeg overvejer at købe The Sims 3 Ambitioner/Drømmejob, men jeg ville først høre, om man kan lave sin egen butik? :)

 134. Kathrine siger:

  Hej, jeg har længe overvejet at købe The Sims 3 Ambitioner/drømmejob, men jeg ville lige høre, om man kan åbne sin egen butik? :)

 135. Kaya siger:

  Hvornår kommer min hund den plejer at stå uden for ved siden af skraldespanden når man starter jeg er næsten startet jeg begyndte på dagen og nu er det aften og jeg har spillet hele dagen og ingen hund så det håber jeg jeg kan få svar på hvornår jeg får en hund.

 136. Lucca siger:

  Når jeg går ind på sims 3 siger den at jeg skal tage sims 3 paradisøen men jeg har ikke sims 3 paradisøen please hjælp mig

 137. Lucca siger:

  Når jeg går ind på sims 3 siger den at jeg skal sætte sims 3 paradisøen en men jeg har ikke sims 3 paradisøen please hjælp jeg vil så gerne spille sims 3 det er det bedste spil jeg ved

 138. Dicte siger:

  Hej
  Jeg har lige fået sims 3 kæledyr, men hver gang jeg prøver at adoptere en hund/hest/kat tager den imod min adoption og sig at den skal vaskes og tjekkes ud før den bliver sendt hjem til mig, men der kommer aldrig nået dyr hjem til mig. Jeg har prøvet mange gange i mange forskellige familier!!!!!!!!
  Håber der er nogle der kan hjælpe, for det er mega træls.
  Mvh Dicte

 139. Anette siger:

  Hej jeg har et problem med mit sims. Når jeg åbner lanuchen og trykker på play knappen, så bliver skærmen sort og der dukker en meddeles op hvor der står: kunne ikke starte spillet fejl under initialisering af tjeneste (0x0175d824). Det hele begyndte da jeg prøvede at spille et gammelt spil (bare et eller wandom spil), så kom der så en meddelse noget med ny version til Windows 8 (skal lige siges at jeg har en Windows 8) og derefter kom meddelse så med at spillet ikke kunne starte. Så prøvede jeg så at genstarte hele computern, ved ikke hvad det hedder men alt blev slette og der var kun det på den som da jeg fik den, og det tog ca. en dag. Jeg fik installeret the sims 3, og det hele virkede fint, et stykke tid. Men så en skønne dag, kom den her meddelse så igen, og jeg blev nødt til at godkende den, for ellers ville den ikke gå væk. Så håber der er nogle er har prøvet det her før, og fik det til at virke, eller nogle som har nogle ideer, fordi jeg magter bare ikke at skulle vente en dag før jeg kan bruge min computer og så skal jeg få alle mine billeder overført på computern igen, og installer alle de ting, når der alligevel på et tidspunkt kommer den meddelse igen. Men tak for at du gad at læse det her og måske ved noget om problemet😊

 140. Mathilde siger:

  Hej!
  Ingen af mine familier bliver gemt. Hver gang jeg går ind for at spille, er ingen af mine familier gemt, og jeg bliver nødt til at starte forfra hver gang.
  Er er en løsning på dette?

 141. Katja siger:

  Hvad gør man hvis man er kommet til at slette The Sims 3 mappen inde under Electronic Arts?

 142. Camilla siger:

  Hej, jeg adopterede en kat men fortrød det så jeg havde glemt at man bare kunne bortadoptere den, men i stedet for valgte jeg at gå ind på køb mode og skrive snydekoden “moveobjects on” også slette katten, problemet er så at katten er væk men at den stadig er i husholdningen, er der noget jeg kan gøre for at slette den helt??

 143. Sofie siger:

  Hej.

  Jeg vil gerne vide hvordan man vender sådan en man laver pool med. Den ligner en kvart cirkel. Håber i vil hjælpe.

 144. Sofie siger:

  Okay, tak. Ser lige om det virker.😃

 145. Mathilde siger:

  Mit Sims lagger meget, eller går i frys tit, det er mega irriterende, og jeg har fuldt youtube videoer, men intet hjælper.. Kan man ikke gøre noget ved det?

 146. Anne siger:

  Er der nogle der ved hvor mange man kan være i en familie?? – Til sims 3 selvfølgelig :-D

 147. Camilla siger:

  Jeg var blevet nødt til at slette alle mine sims spil da jeg manglede plads på min computer. Jeg har nu købt en ekstern harddisk og er ved at installere mine spil igen. Jeg sidder med en udvidelsespakke hvor jeg kun kan finde disken men ikke holderen med koden i. Er der en anden måde man kan installere spillet på?

 148. Anne siger:

  Findes der en snydekode så man kan være flere end 8 i sin familie??

 149. Annika siger:

  Jeg opdagede i dag, at jeg ikke havde funktionen ‘plantegning’ i mit Sims.. Nogen bud på hvorfor? Og hvordan jeg får den?

 150. Sarah Matteson siger:

  Hejsa.. Tænkte på hvad der skete hvis man sletter skolen i sin by?? Gør det sådan at børnene slipper eller hvad? xD

  • Sims Leksikon siger:

   Det gør i hvert fald at de ikke kan komme i skole. Men de vil stadigvæk have de samme krav og ønsker omkring fx at klare sig godt i skolen. :)

 151. Anne siger:

  Kan man forstørre chancen på at hunde får hvalpe som er piger?

 152. malou siger:

  hvordan overføre man sims til en ny computer har prøvet at slette det på den anden men det virker ikke og når jeg så skriver koden til sims på den anden så får jeg bare at vide at koden er brugt

 153. Carla siger:

  Hej sims jeg har et problem med mit spil. Når jeg prøver at lave en familie i sims 3, så siger spillet lige pludselig, at det ikke virker og så sletter det min familie jeg har lavet. Jeg har ikke kunnet komme videre endnu. Jeg har kunnet spille det før men nu kan jeg ikke. Kan i hjælpe mig med det ?

 154. Sabrine siger:

  Kan man installere sims 3 kæledyr, uden at have instaleret sims 3 først?

 155. Sims siger:

  Hej sims leksikon.
  I rigtig lang tid har jeg ikke kunne spille sims for det ikke kan starte, hver gang jeg prøver siger den bare “problemer under spil start se i loggen” og jeg har virkelig prøvet at løseproblemet men intet virker. Håber virkelig i kan hjælpe mig, for det jeg elsker virkelig sims

 156. Anne siger:

  Hejsa :)
  Jeg har et problem. Jeg vil gerne have børn i sims. Jeg har en kvinde og mand. De er gift og det hele, men de kan ikke få børn?? Der står bare “Der skal være en elsker på grunden”, eller noget i den stil.. Hjælp!

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan være der er en bug i spillet. Du kan evt. prøve at smide dem ud af huset og grunden, helt ud i familiespanden og så flytte dem ind på en anden grund.

 157. Malou Valentin siger:

  Hejsa.
  Jeg vil gerne have geninstalleret Sims 3 Overnaturlig på min computer, men kan kun finde disken:( Jeg har ikke oprettet Overnaturlig i Origin, og kan derfor ikke finde ud af hvordan jeg ellers skal kunne installere det:(
  Er der en anden måde man kan få fat i sin seriekode på?

 158. Michaline siger:

  Jeg har et kæmpe problem! Jeg kan ikke finde min produktkode eller emailen hvor den står i? Vil nogen ikke nok hjælpe mig!?

 159. Katharina siger:

  Hej jeg har et problem:
  Jeg har købt udvidelses pakken The Sims 3 Pets i et køb samlet med The Sims 3. På grunden af nogle ting skulle jeg afinstallere alle programmer fra min pc og geninstallere alle programmer igen. Men nu kan jeg kun se The Sims 3 i min Origin konto, som jeg også har kunnet installere, men The sims 3 pets vises ikke i min Origin konto. Hvorfor kan jeg ikke se den? Er den helt væk så jeg skal købe den igen?
  Mvh Katharina

 160. Amalie siger:

  HEY min sommer er gravid kan jeg stoppe det eller sende barnet bort når det bliver født?

 161. Alma siger:

  Hej Amalie jeg tror kun du kan få barnet fjernet hvis du ikke giver barnet den pleje den har brug for Fx lad vær med at give det mad så kommer der en social medarbejder eller hvad det nu hedder😂 der henter barnet. Men du kan også fx bare få en ung voksen, voksen eller ældre til at flytte ind når du gør det får du den simmer der skal flytte til at trykke på flyt og så kan du vælge den voksne og barnet/tumlingen flytter ud.

 162. Alma siger:

  Har selv et problem min simmer er lige begyndt på medicin Karrieren da bilen så kommer får at få hende på arbejdet så fjernes den der lille boks sådan hun ikke kan komme på arbejde prøver at trykke på den tusind gange men den forsvinder bare. Prøvede også at lukke ned får sims og starte det igen men hun kan stadig ikke tage på arbejde men hun kan godt bede om fridage arbejder hjemme ringe til arbejdet osv prøvede også at få hende til at sige op og få jobbet igen men hun kan stadig ik tage på arbejde. Det er ligemeget hvilket job eller profession hun får så kan hun ikke tage på arbejde.

 163. Alma siger:

  Og nu mit sidste problem😂 når min teenages simmer bliver syg (har sims årstider) og der kommer den der besked der fortæller hun er syg og det er bedst hvis hun bliver hjemme for skolen. Det gør jeg så så kommer der den der besked med det er godt hun ikke kom i skole og de tog det rigtige valg. Men når skolebussen er kørt får hun sturerast får at pjække for skole?! Ved ikke om det er en del af det eller om jeg bare skal sende min simmer i skole.

  Ok der var et problem til.😂 min hårdt arbejdene børne simmer laver altid sine lektier og arbejder hårdt i skolen og er altid glad men hun får hele tiden eftersidning uden nogen grund?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Alma,

   Ja vi har selv oplevet lignende dilemmaer før. Vi har ikke en løsning på det, andet end at de kan lave deres lektier så de i det mindste ikke dumper :-)

 164. clar siger:

  Hvad skal man gøre når der står:
  Fejl under bekræftelse af sims.
  Vi kunne ikke bekræfte, at din disk er et gyldigt eksemplar af The Sims 3 Lev Livet. Kontakt venligst kundeservice.

 165. Nicoline M. siger:

  min mor og jeg havde en lille diskussion, om følgene:
  Jeg har 7 ekstra pakker og de er alle instaleret, men når jeg vil åbne fx. katy perry udgaven (det er ligegyldigt hvilken en af diskene jeg sætter i, undtagen Årstiderne) så skriver den at jeg skal sætte Årstiderne i, og at der ikke er fundet nogen spilledisk?
  Håber at det er normalt og ikke at mit spil er ødelagt…
  Er der andre end mig der har det sådan?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Nicoline,
   Når du spiller med cd-rommer så skal du altid indsætte den cd-rom du har installeret sidst, ellers så laver den det nummer der. Håber det hjælper :-)

 166. Signe torres siger:

  Jeg kan ikke tilføje venner? Altså jeg har skrevet min venindes origin navn men computeren siger hun ikke findes? Nogle der har prøvet det samme?

 167. mig siger:

  Hej Sims.
  Jeg har lige installeret alle mine sims 3 på min macbook, men hver gang jeg prøver at åbne det siger den bare; Der opstod en ukendt fejl. Det er virkelig træls da jeg har brugt lang tid på at installerer alle spillende. Hvad kan jeg gøre? Har i nogle ideer? :-)

 168. mig siger:

  Hej sims. Jeg har lige installeret alle mine sims spil på min macbook, men hver gang jeg prøver at åbne det siger den bare ; der opstod en ukendt fejl. Hvad gør jeg? :-)

  • Sims Leksikon siger:

   Det er svært at sige uden flere informationer. Har du tjekket at din macbooks specifikationer matcher spilkravene?

 169. Cecilie siger:

  Hej…
  Når min pige finder en dreng og de skal have et barn sammen kommer der stråler ud af barnet og af moren. Hvis er kommer tæt på sker der ikke noget men hvis jeg zoomer ud kommer der de er stråler ud…..
  Hjælp mig!!

  • Sims Leksikon siger:

   Er det et problem for dit spil, eller ser det blot underligt ud? Hvis ikke det skaber fejl så kan du nok lære at leve med det. :)

 170. Julie siger:

  Hej
  Jeg har Sims 3 startpakke, dyr og aftenunderholdning på cd’er til Mac.
  Hvis man ikke vil have alle de cd’er, kan man så godt installere de andre pakker oveni, online?
  Og skal det være i rækkefølge af deres udgivelser? (Hvis det nu er et spil man sprang over men gerne vil have alligevel)

 171. Anne siger:

  Hejsa.
  Har et stort problem som på en måde ødelægger min familie :(.
  Jeg skulle adoptere en hest. Hesten kommer og det hele går fint. Problemet er at ham manden der kom med hesten, står der stadig. Og jeg kan ikke gå til rediger by for så står der “Kan ikke redigere by imens man adoptere” eller noget i den stil.. Kan i hjælpe mig? :)

  KH. Anne :)

 172. Cecilie siger:

  Hej.
  Jeg har et problem, vær gang jeg skal ud og rejse eller på universitetet, så tænker min PC lidt og så når den er færdig med at tænke og den er i det land eller ved universitetet, så er min familie der ikke. Jeg kan lade en ny familie flytte ind, vælge en familie eller lave en ny familie, men min familie er helt væk, så jeg blive nød til at afslutte spillet uden at gemme for at komme hen til min familie igen… Håber i kan hjælpe;)

 173. Cecilie siger:

  Hej..
  Jeg har et stort problem. Vær gang jeg skal ud og rejse, så vær gang den er kommet til det land jeg ville rejse hen til, så er min familie blevet væk. Jeg kan lave en n familie, jeg kan vælge en familie osv men min familie er helt væk…Ps jeg kan heler ikke komme på universitetet
  Håber i kan hjælpe mig..
  kh Cecilie<3

 174. Svane siger:

  Er det muligt at installere Sims 3 på to computere, på forhånd tak.

 175. Sally siger:

  Halløj
  Jeg har et stort problem. Når jeg åbner The Sims 3 startprogram, så siger den at cd’en ikke er i. Så tjekker jeg om cd’en er i og det er den altid. Hvad skal jeg gøre for at få det til at virke igen?
  Mvh Sally :)
  Ps. Håber virkelig at i kan hjælpe mig

 176. Alma siger:

  Har en løsning på dit problem tryk på CTRL+Shift+c så kommer der et lille vindue frem så skriver du testingcheatsenabled true derefter trykker du på CTRL+shift imens du holder de to knapper inde trykker du på manden der har leveret hesten så kommer der et par muligheder frem du skal trykke på den hvor der står genstand og så trykker du på slet så burte det være klaret:-)

 177. Svane siger:

  Har fundet ud af det, ellers tak

 178. Filippa Larsen siger:

  Hej,
  Sims3 på Mac,

  jeg kan ikke åbne/starte mine familier efter at have installeret ekstrapakken Byliv,
  den kommer op med et vindue når jeg markere ikonet, hvori der står: “Kan ikke indlæse dette gemte spil. Det er muligvis gemt med udvidelsespakkedata, som ikke længere befinder sig på dette system”.
  håber i kan hjælpe:))

  kh Filippa

 179. Mj siger:

  Mit hospital er væk, og jeg kan ikke finde det nogle steder – er der nogle, der ved, hvad jeg kan gøre for at få det tilbage ?

 180. MJJ siger:

  Når jeg starter Sims 3 og jeg skal til at vælge den familie jeg vil spille, hele byen er hvis/grå, jeg kan kun vælge grundene og se det vand der er i den by.. jeg har prøvet at afinstallere det hele og installere dem igen men det er stadig det samme problem.. hvad er der galt??

 181. Sarah Matteson siger:

  Hejsa.
  Min simmer er lige blevet en ‘ældre’ og jeg vil gerne have hende på pension! Men jeg ved dsv. ikke hvordan man gør! En der ude der kan hjælpe??

  Sm<3

 182. TF siger:

  Hej
  Når jeg går ind i mit sims, og skal til at vælge familie eller lave en ny, så siger den lige pludselig, at jeg ikke har min sims disk , hvilket jeg har. Jeg har prøvet, at tage disken i og ud, og jeg har også prøvet at genstarte, men det virker ikke. Jeg har en Mac, og jeg har 5 tillægspakker. Hvad gør jeg?

 183. maja siger:

  hej jeg er simpelthen i krise, jeg vil vildt gerne have en pool man kan kigge ind i fra kælderen, men kan ikke finde ud af det, HJÆÆÆÆLP

 184. Cecilie siger:

  Heej jeg har brug for hjælp jeg har installeret sims 3 på min mac min lige så snart jeg trykker spil komme da bare et billede frem af sims tingegen som er over hovedet op og en blå baggrund.

 185. Maja Poulsen siger:

  Jeg har mistet min registrerings kode og kan derfor ikke installere mit sims.. hvad gør jeg..?!?!

 186. Sofie siger:

  Hvordan får man børn min kan ikke når jeg fx trykker på sengen eller trykker på den anden simmer

 187. Sara siger:

  Jeg har brug for hjælp. Nogle gange når mine simmer skal på arbejde, vil de ikke tage der hen. Uanset hvor mange gange jeg trykke, gør de det ikke. Jeg har oplevet dette 3 gange med den samme husholdning. Den tredje gang var det min teenager dreng der ikke kunne tage på sit deltidsjob. Manden i familien kan dog godt tage på arbejde.

 188. Kat siger:

  Jeg har en ven på sims store og vil gerne sende hende en simmer vordan gør jeg?

 189. Rebecca siger:

  Nogen, der ved hvordan man tager et billede inde i et hus, så det bliver pænt, og man ik kan se ud i himlen?

  For hvis man skal ind i huset, skal man være på den etage billedet skal tages på, men så kan man lige pludselig se stjerner, og det er ikke så kønt.

  Ved godt hvordan man tager et screenshot i al sin simpelhed, men lige det der perspektiv, ved jeg ikke hvordan jeg får :)

 190. Nicoline siger:

  Hvad gør jeg?
  Jeg har mistet min sims 3 kæledyrs kode den man installere sit spil med.
  Hvad gør jeg?
  Håber der er nogen der kan hjælpe mig fordi vil vildt gerne spille det, og jeg har ikke andre pakker end den.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Nicoline,
   Du må nok prøve at tage fat i EA support og høre om de kan hjælpe. Vi ved de får mange af den type henvendelser.

 191. Mette siger:

  Jeg har lige installeret sims 3 og en masse udvidelspakker til og selvfølgelig i række følgen som de skal, men da jeg prøver og åbnet spillet siger den noget med en fejl og jeg skal kigge i loggen, jeg læste på en anden side at det sidste installeret skulle afinstallerser sammen med orgin og så installeres igen, det virker bare ikke hvad pokker gør jeg ??

 192. Lllgg siger:

  Hvilke udvidelse/ekstra pakker giver en kendte/celebrities, de overnaturlige ting og rejser?

 193. Karla siger:

  Hej simsleksikon
  Jeg har fået en ny computer så derfor skulle jeg indstallere mine sims spil men når jeg kigger i ”Mine spil er de der allesammen undtagen Dragon valley og kæledyrspakken hvad gør jeg?

 194. Karla siger:

  Der er kommet endnu et sims 3 problem
  Når jeg går i gang med at lave simmerene lukker den ned fra sims 3 inden jeg er nået til ansigt
  Så jeg har ikke nogle simsfamilier og kan ikke spille sims og det er end da en helt ny computer jeg fik den igår.
  Hvad gør jeg?
  Håber du kan hjælpe mig med mine simsproblemer simsleksikon.

 195. Karla siger:

  Og jeg har prøvet at genstarte (Til det sidste problem)
  Og når jeg prøver at få fat i kæledyr og dragon valley pakken står der at jeg skal købe den igen!!! (Til første problem)

 196. Annika siger:

  Hej.

  Mit Sims 3 har opført sig mærkeligt de sidste par dage. Hver gang jeg trykker på simmerens arbejde, og vælger “Tag til arbejde/arbejd” popper den op i den linje hvor man kan se deres handlinger, men så snart handlingen skal til at interagere, forsvinder den igen. Det er lige meget hvor mange gange jeg trykker, den bliver ved med at forsvinde 2 milisekunder efter…
  Hjælp :D

 197. Anne Schultz siger:

  Hej
  Når jeg vil spille sims 3 paradisøen, vil den godt starte op som normalt. Men når jeg så kommer ind i spillet siger den at den ikke kan finde disken. Hvordan får jeg det til at virke?
  Plz hjælp..

 198. Elisabeth siger:

  Hjælp mine simmere gider ikke få børn de er kærester og er næsten helt oppe i den der venskabs grønne bjælke men når jeg trykker på sengen kan jeg hverken woohoo eller få børn og de er begge to unge voksne hvad skal jeg gøre??

 199. Emma siger:

  hej! Jeg ville gerne lave en bruger, inde på the sims.. Men når jeg “endelig” er færdig, så står der bare “Ups, vi kunne ikke behandle din anmodning” Og så tænker jeg bare HVORFOR… Og det er helt vildt irreterrende…

 200. Karoline siger:

  Hej, jeg bruger Origin til at spille Sims. Problemet er bare, at når jeg går ind på Origin under “mine spil” og vil trykke spil på Sims, så sker der ingenting? Spilknappen som plejer at være orange, er helt utydelig?

 201. sarah siger:

  hej kan man overflytte almindelige film over I sims 3 så de ser det på fjernsynet?
  altså film I virkeligheden ligesom med musikken? :)

 202. Nadine siger:

  Har deltaget i en af de der ting der popper op nogle gange.
  Men deltog uden at læse den.
  Nu står der “brug red situation” men når jeg går hen på stjernen og vil trykke udfør står der “du har ikke gennemført alle de påkrævede trin for at gennemføre denne mulighed” og ved ikke hvad jeg skal gøre.

 203. Kathrine siger:

  Vi har efter et stykke tid fundet vores sims spil frem igen og de virker ikke nu. Når vi prøver at installere dem på origin står der at koderne allerede er anvendt og at vi derfor ikke kan brug dem igen, selvom vi kun har haft installeret dem på den ene origin.
  Derefter har vi så prøvet at installere spillene på vores computer og det er så lykkedes, men når man starter spillet og er kommet til menuen hvor man skal vælge by, så står der at man skal sætte spillet i disken, selvom det allerede er der?? og derfra kan vi ikke gøre andet end at sige prøv igen eller afslut..
  Det er ret træls. Håber i kan hjælpe!

 204. M-L siger:

  Hej sims 3
  Alle mine familier, downloads ALT er væk
  HVAD GØR JEG??????????????

 205. Marina siger:

  Hvad gør man hvis, man gerne vil installere sims 3 pets, men ens produktnøgle er forsvundet, men man har dvden?

 206. Julie siger:

  Hej Sims leksikon
  Ved i hvorfor min hushjælp aldrig kommer, pizzaen jeg bestiller aldrig kommer og den hund jeg prøver at adoptere aldrig kommer?
  Det er som om jeg slet ikke kan få kontakt til omverdenen!:(
  Ved I hvad der sker?

  Julie
  (Sims 3 Pets)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Julie,

   Måske kan der være en bug/fejl på din grund. Du kan prøve at smide hele familien ud i familiespanden, og rykke dem ned til en anden grund. Det har før hjulpet os.

 207. Anne Ingwersen siger:

  Hej
  Jeg har lige opgraderet mit Microsoft til Microsoft 10. Førhen virkede mit sims 3 fint, men nu kan jeg ikke spille det, fordi jeg har opgraderet mit Microsoft. Det irriterer mig meget.
  Jeg kan komme ind på The Sims 3 Game Launcher uden problemer, men når jeg trykker på play-knappen, siger den, at den ikke kan finde min sims 3 (ind i fremtiden) cd’en og beder mig derefter om at sætte cd’en ind, selvom jeg allerede i forvejen havde mit spil i disken.

  Hvad skal jeg gøre, for at få det til at virke igen?
  Tak på forhånden.

 208. Rakel siger:

  Hej.
  Jeg har et problem.
  Min simmer vil ikke lave kaffe når jeg beder ham om det og viser nogle fodspor oppe over hans hoved.
  Håber i vil hjælpe.

 209. Anette siger:

  Hej
  Jeg har lige købt en masse udvidelser til min datter brugt, men når jeg indtaster produktnøglen siger den, at den er brugt:-/ Det er den jo også, men gjorde det samme med Sims 2 og der var ikke noget problem…
  Er jeg bare blevet taget røven på, godt og grundigt?
  Jeg håber virkelig at jeg kan gøre noget…Er der nogen som kan hjælpe?

 210. Rakel siger:

  Hej.
  Jeg ville spørge om i viste om man kan lave en ny simmer så man har to (har nemlig en mand og vil gerne have han har en kæreste) eller om man skal finde en og hvis ja hvordan.
  Håber i vil hjælpe.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Rakel,

   Det kan du sagtens. Du skal bare gå ud fra din husholdning og lave en ny familie (kæresten). Når du har lavet hende flytter du hende enten direkte ned til din mand, eller ind på en grund i byen. Så kan de møde hinanden :-)

   • Rakel siger:

    Okay. Men skal jeg lave et nyt spil og flytte kæresten over til det andet spil jeg har startet med min simmer eller hvordan og hvordan gør man det. Håber du vil hjælpe.
    Tusinde tak

    • Sims Leksikon siger:

     Du skal bare gå ud i byen og lave en ny husholdning, ikke skifte til et nyt spil – for så er de i to forskellige spil.

 211. Bolette siger:

  Hej Sims.
  Jeg har haft et problem ret længe. Jeg spiller sims på en mac computer, men jeg kan kun spille sims 4 på den. Det synes jeg er et kæmpe problem da jeg helst ville spille sims 3 da det er en del bedre efter min mening. Hvergang jeg har prøvet at downloade og installere sims 3 på ny prøver jeg selvfølgelig at åbne det er så kommer problemmet. I det jeg har dobbeltklikket på den kommer der en side op hvor der står “Der opstod en fejl” og jeg kan ikke gøre så meget andet. Så jeg kan ikke spille det, hvad kan jeg gøre?
  Sims 3 virker fint på min brors mac..

 212. Anonym siger:

  Mit Sims 3 virker ikke!

  Hver gang jeg prøver at starte mit Sims 3, står der “indsæt spille disken Sims 3 ind i fremtiden” Problemet er bare, at jeg allerede har indsat disken. Jeg har prøvet flere gange at genstarte mit spil og meget andet uden held. Jeg har overvejet, om det vil hjælpe at afinstallere Sims 3 ind i fremtiden, for derefter at geninstallere det, men jeg ved ikke hvordan man gør. Jeg finder det utrolig mærkeligt, at det ikke virker, da det forhen har kørt uden nogle problemer. Har I nogle ideer til hvad jeg skal gøre, for at kunne komme til at spille Sims igen?

  Kh Mig

 213. Anonym siger:

  Hej
  Jeg har lige opgraderet mit Microsoft til Microsoft 10. Førhen virkede mit sims 3 fint, men nu kan jeg ikke spille det, fordi jeg har opgraderet mit Microsoft. Det irriterer mig meget.
  Jeg kan komme ind på The Sims 3 Game Launcher uden problemer, men når jeg trykker på play-knappen, siger den, at den ikke kan finde min sims 3 (ind i fremtiden) cd’en og beder mig derefter om at sætte cd’en ind, selvom jeg allerede i forvejen havde mit spil i disken.
  Hvad skal jeg gøre, for at få det til at virke igen?
  Tak på forhånden.

  • Suzanne siger:

   Har du fået svar? Jeg har lidt lignede problemer, hvor jeg har fået windows opdateret til 10 – Sims virker ikke som før, bla har jeg kort levealder, men de bliver ikke et hak ældre.

 214. Lucca siger:

  Jeg har et kæmpe problem.

  Når jeg rejser til fremtiden skal jeg vente i nogen sekunder. Og når jeg har ventet i nogen sekunder gær den bare ud af sims 3. Og så skal jeg starte forfra

 215. Malene siger:

  Jeg har nu efterhånden brugt timer på at tømme nettet i et forsøg på at få mine sims3pack filer til at virke. Jeg har læst og nøje fulgt utallige guides på både dansk og engelsk. De står som installeret i game launcher, men kan simpelthen ikke finde dem inde på spillet. De er også placeret i download mappen i sims 3 mappen. Håber virkelig, der er nogen, der kan hjælpe.
  Lidt info:
  – Det er the sims 3 starterpakke
  – Jeg spiller på en MacBook Air 13″ medio 2013
  Ved ikke lige, hvad der ellers kunne være relevant.

 216. Naja siger:

  mit sims3 giver mig lov til at åbne men når man skal vælge familie siger computeren “der blev ikke fundet nogen spildisk! Indsæt the sims3: ind i fremtiden-spildisken, inden du fortsætter” selvom cd’en sidder i. Det begyndte med årstider og min nye ind i fremtiden. Jeg havde tænkt mig at af installere det hele men jeg har ikke the sims3 CD’en kun dem til mine udvidelsespakker. Jeg har koden man skriver ved installationen bare ikke CD’en

 217. linda siger:

  hej
  hvis man har købt sims 3 på cd med sims aftenunderholdning og luksuriøs indretning, og har en computer uden cdrom kan man så downloade spillet og bruge de koder man har fra kassen

 218. Marie siger:

  Hej
  Min veninde og jeg ville gerne spille sims idag.
  Vi kom til det med at vælge en familie, så loader den og alt det der… men så når den er færdig skriver den:der er opstået en alvorlig fejl genstart programmet. Så genstarter vi og det samme skete.
  Ved i hvad vi skal gøre?

 219. Marie siger:

  Eller der står helt præcist: en alvorlig fejl opstod under indlæsningen af “min familie” vi anbefaler at genstarte.

  Det sker kun ved denne familie, for da jeg prøvede at gå ind på en af de andre familier virkede alt fint

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan være der er sket en fejl på grunden familien bor på. Prøv at smid dem ud i familiespanden og ryk dem ned til et andet hus.

   • Marie siger:

    Tak Men man kan slet ikke gå ind på familien fra hovedmenuen:(

   • Marie siger:

    hej igen – tippet er sikkert fint, men vi kan desværre slet ikke komme ind. vi når til hoved menuen hvor vi trykker på en af vores familier, så loader den, og det er først derefter at den sender os beskeden. det har nu stået på i 2 dage og vi har forsøgt forskellige andre måder, til at beskeden ikke sendes.

 220. Christine siger:

  Hej Simsleksikon
  To af mine simmere er kommet i midtvejskrise, men jeg har haft købt den der eliksir som stopper ældring. Kan man gøre noget ved det eller er det bare sådan nu? For der står at der er 10 dage tilbage, og det har der gjort de sidste 5 dage (i spillet).
  Jeg ville bare lige høre om i har prøvet det før.

  • Sims Leksikon siger:

   Det er helt normalt og noget der sker med simmerne når de bliver voksne :-) Det tager lidt tid at komme over.

 221. Cathrine siger:

  Hej Sims Lektion

  Jeg er en spændt forbruger af Sims 4 og jeg har et spørgsmål: Ved I noget om, hvornår der kommer Sims 4 pets?? :-)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Cathrine
   Der er endnu ikke nogen fra EA der har udtalt sig om hvorvidt der kommer en Pets pakke til Sims 4, så det er ikke til at sige. Men til Sims 3 var det jo en af de sidste pakker.

 222. Rebekka siger:

  Hej Her i december lavede jeg en dame som så boede i huset der hedder waddesdon Det gik fint i spillet men efter nogen dage 2 eller 3 så Så jeg at hun havde et barn i Egypten Uden at jeg havde gjort noget jeg åbnede spillet og hun havde et barn med en gammel mand i familien Hawas Han var så død Men samtidig var de forlovet også selvom han var død Det så jeg da jeg kom tilbage til egypten for 2 gang Så jeg måtte tag hans gravsten ud på kirkegården (Ved at trykke på ”pas de døde”) Så gik der noget tid og han kom ud self de slog op men så da hun ville gå ned i en grav kunne hun ikke der var intet der blokkerede hun kunne bare ikke gå igennem døren også selvom den var åbnet Så 3 gang jeg kom til egypten Virkede det igen Men så der hjemme Hver gang Jegtrykkede på tag post så blev hun på den samme måde som når man skriver (Resetsim) teleporteret ved siden af sin post kasse men efter jeg var gået ind i byg slettet post kassen med moveobjects on eller testingcheatsenabled true Så satte jeg en ny ind igen og så virkede postkassen Senere skette det samme med en seng men alle gange hun havde trykket på tag post Var der havnet (regninger) i hendes taske jeg kunne ikke gøre noget med dem overhovedet Men det var så fint siden jeg stadig kunne spille spillet
  Sidst jeg spillede det var D. 29 December Næste D. 30 December var alle baner Slettet med hende pigen i det og Waddesdon slottet Jeg havde så lavet 3 kopier af det Det er fuldkommen væk ikke et spor efter det Waddesdon slottet er stadig installeret Og alt det tøj som jeg havde købt fra sims 3 siden med simspoint var stadig installeret (havde kun brugt det i den bane) Men den 29 før jeg lukkede spillet ned Prøvede jeg flere gange at gemme men den komme med en besked Hvor der stod noget med fejlkode 12 spil kunnet ikke gemmes Ved så ikke hvad fejlkode 12 er …) så spillede jeg 5 – 10 minutter mere i spillet og trykkede gem og afslut istedet for bare gem
  Det her har jeg aldrig oplevet Men det er lidt ærgeligt min pige var over 150 dage gammel i spillet :( og hun havde i alt 6 børn inkluderet barnet i Egyten der aldrig blev ældre
  Men ja jeg havde min bane i moonlight falls

  • IogI siger:

   Hej!
   Jeg kender én med samme problem – Desværre måtte hun afinstallerer hele sit spil.

   • Rebekka siger:

    Bare det..? Nej Mit spil køre stadig godt super godt det var kun den bane jeg spillede på i moonlight falls med Og kopien der forsvandt

 223. Marie siger:

  hej sims3launcher virker ikke, der er åbenbart sket en fejl. jeg kan heller ikke komme ind på origin. kan i muligvis hjælpe??

 224. Glenise brunsvig siger:

  Jeg spiller sims 3 rampelys og min simmer er tryllekunstner, men kom til at gå midt i en Forestilling. Nu vil hun ikke afslutte den og hun vil heller ikke spille for drikkepenge før forestillingen er afsluttet. Hvad gør jeg?

 225. IogI siger:

  Hej!

  Er det muligt at få “Harry Potter Sims 3” her i Danmark?
  Hvis ikke; Kan man så få det engelske, eller findes det slet ikke som disk?

  – I&I

  • Anne siger:

   Ved jeg dsv. ikke ;I

  • Cecilie siger:

   Jo, det kan du godt… Hvis du køber det engelske og din computer er lavet til at den er dansk, så laver den sig om til dansk med det samme. Så ja, intet problem. Den kan bare ikke købes i DK. :) Held og lykke

 226. Cille siger:

  Hej!
  Nogen der ved hvordan man laver film i sims 3 Film pakken?:)

 227. Rikke siger:

  Jeg har fået sims 3 til ps.. Hvordan filan køber jeg møbler, bogreoler og sådan? Jeg er med på at jeg kan købe mad nede i byen, men hvis jeg nu gerne vil skifte mine møbler ud, hva så??

 228. Camilla siger:

  Hej. Jeg undrer mig over hvordan man kan få små dyr i Sims 3. Altså, jeg så et billede af en simmer der holdte en degu/markmus, eller hvad det er for et dyr.. Ved godt man kan få fugle, og de andre krybdyr, men hvad med denne? …

  • Cecilie siger:

   Det er en gnaver :) Du kan købe et gnaverbur ligesom et bur til krybdyr etc.
   Du kan enten købe eller finde en gnaver selv :))

 229. cecilie siger:

  sims 3 dvd er i min pc, men spillet siger jeg ikk har den disc i?

 230. Suzanne siger:

  Hej.
  Jeg har opdateret min computer til Windows 10. Det har betydet, at Sims 3 ikke kører normalt. Fx har jeg valgt kort levetid, men alligevel forbliver simmerne i den samme alder, selvom de skulle have skiftet alders stadie.
  Hvordan løser man det problem?

  • Rebekka siger:

   Har du slået Det historie forløb fra? Hvis man gør det så Er der ingen der dør heller ingen der bliver født af de andre simmere i byen

 231. Naia siger:

  Hvordan laver man diagonale fundamenter i sims 3? :) plzz hjælp mig! :)

 232. Karla siger:

  min skærm bliver orange og det virker heller ikke i 3d

 233. Zhaskija Martinovic siger:

  Jeg har mistet sedlen hvor serienummeret står på, men har stadig cd’en, hvordan kan jeg intalerrer det?

 234. Karina siger:

  Hej.
  Jeg har fået Sims 3 Paradisøen i julegave, men det virker ikke.
  Jeg kan sagtens starte spillet og se videoen osv, men når jeg kommer ind til der hvor jeg kan bestemme om jeg vil lave en ny familie eller spille på en gammel kommer der en boks op hvor der står: “ingen spilledisk fundet! Indsæt venligst paradisøen” alla noget.. Hvad kan jeg lige gøre? Jeg har afinstalleret alle mine spil, og installeret dem igen for at håbe på at det virkede, jeg har valgt nogle spil fra da jeg skulle installere igen, da jeg troede det kunne være pga pladsen, men det virker stadig ikke … PLEASE HJÆLP!

  • alberthe siger:

   jeg har det samme problem!!!! det er sindsygt irreterne!!! jeg kan heller ikke spille grundspilet kan du det?

 235. Helene siger:

  Hvordan afinstallere man sims 3 og extra pakkerne fuldstændig fra ens macbook?

 236. Camilla Hansen siger:

  Hej. Jeg har fundet en video inde på Youtube omkring hvordan man bygger et hus, da jeg mangler inspiration. Jeg gør præcis hvad han gør, men så gør han noget, som jeg slet ikke kan.
  Han sætter mure op, og klikker på “Terrænredskaber-knappen”, og derefter “Udjævn terræn”. Han holder musen i bund, og trækker over murene, og så bliver de lave, og samtidig kan han også bygge endnu en mur ovenpå igen. Forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre. Kan prøve at uploade videoen herind, det er lidt nemmere så.
  Imellem 9:19 – 9:24
  https://www.youtube.com/watch?v=O3nR2v_CK0E

 237. Claudia siger:

  Mine simmere har fået en baby, men den vises som en lang arm/pind. Hvordan kan jeg få den til at lige en baby?

  • Cecilie siger:

   Hej. Har samme problem. Der er ikke noget at gøre ved det, da det ofte findes i Sims 3 spil. Det kan måske være fordi, at du har dowloaded noget, der “ødelægger” dine babyer. Jeg skynder mig bare at vokse dem op til tumlinger og derefter skifte deres udseender. Så ligner du normale simmere igen… :))

 238. Millekaroline siger:

  Her jeg bruger tit cc altså brugerlavet inhold😃men den anden dag rodet jeg i nogen filer og jeg kom til at rykke filen: resource altså den der gør man kan dawnloader cc. Men jeg tror jeg slettede den og nu er den væk og jeg har ikke mere af mit brugerlavet indhold kan i hjælpe mig? PS jeg elsker jeres side😍

 239. Alberthe siger:

  HEJ! jeg har lige købt 2 nye udvidelsespakker og vil rigtig gerne spille dem. Men hver gang jeg går ind på sims siger den hele tiden indsæt “sims 3 – årstider” selvom jeg har sat den i. Den gør det ikke kun med min udvidelsespakker men også grundspillet. Er det fordi jeg spiller på mac?
  håber i kan hjælpe :)

  • Cecilie siger:

   Jeps – som jeg skrev nedenunder… Macbooks er ikke særlig gode at spille på. De kan ikke trække det. Der opstår tit problemer med Mac, min Mac ødelagde mit spil fuldstændigt, så jeg er skiftet til en Asus pc, super god!

 240. Mathilde siger:

  Hej. Er der nogle der ved hvordan man kan lave/downloade de der speciale animationer?? Og jeg forstår ikke hvordan man kan lave dem så flotte i ansigtet, er det noget man skal købe eller?

  Kh Mathilde 😃

 241. iben siger:

  hejsa, kan man downloade sims 3 original igen, hvis det er på en ny computer?

 242. Sascha siger:

  Hvis man har købt en computer uden diskdrev og ikke kan finde hæftet med koden til sin udvidelse, er der så en måde man kan få koden på så man kan installere det?

 243. Nana siger:

  Hvordan får man et frø til en plantesimmer?

 244. Maja74Pigen siger:

  Hej. Simsleksikon jeg har et problem, med min orgin! og nu ved jeg jo ikke og i lige har mega meget tjek på det orgin, men hvis i havde det, eller kunne give mig et godt råd om hvad jeg ville kunne gøre, ville det bare være super dejligt. Nu skal i høre mit problem: Når jeg logger ind på mit orgin, og jeg tænker, nu vil jeg gerne købe noget. Eksempel (sims 4?). Men der er ikke noget (køb) ikon. Har i et godt råd?. For det ville bare være skønt, det er jo heller ikke så dyrt hvis man downloader istedet for at købe med det med cd. Men det er ikke kun det der er problement, for så hvis jeg bare går direkte ind på (orgin køb) via internettet. og “prøver” at logge ind virker det ikke :( håber at i har en løsning eller et godt råd. Måske har jeg sendt det her før, kan ikke huske det?.

 245. Emilie Marie Thomsen siger:

  Jeg spiller mit sims 3 på en macbook air, og derfor bruger jeg et ekstern drev. Jeg kan sagtens åbne spillet, men hver gang jeg kommer til at skulle vælge familie, siger den der ikke er en disk i.
  Er der noget jeg kan gøre?

  • Cecilie siger:

   Macbooks er ikke særlig gode at spille Sims på… Mit spil blev fuldstændigt ødelagt på Mac, så er derfor skiftet til en Asus pc, rigtig god!

   • Jasmin Hansson siger:

    Ja de er dvs ikke så gode at spille på! (Mac) jeg spiller på min Asus og den er så god! Elsker sims :)

 246. Gry Sabroe Holm siger:

  Hvis ens simmere er gået ind i en anden lejlighed og de ikke vil tage elevatoren ned?? Hvordan får man dem så ud /hjem?? Vh Gry og Katinka

  • Cecilie siger:

   Prøv at trykke snydekoden: Resetsim og derefter simmerens navn.
   F.eks. Resetsim Mille Hansen
   Det burde virke… :)

 247. Gry Sabroe Holm siger:

  Altså en lejlighed vi ikke har lavet:0( og i deres talebobler er det Som om de mangler en dør?? Vh G og K

 248. Josefine siger:

  Hej,
  Jeg skal bruge en registreringskode.. Men kan ikke finde æsken til sims 3.. Hvad gør jeg?

  • Cecilie siger:

   Der er ikke noget at gøre… Enten kan du ikke spiller eller så må du købe et nyt Sims 3 spil :))

 249. Lena siger:

  Jeg har “mistet” MANGE af mine ting som jeg har købt og fået med i ekstra pakker, så som Møbler, tapet, planter. og aner ikke hvorfor, hvor finder jeg det igen????

 250. Sandra siger:

  Hvordan for man det på dansk?

 251. Maja Poulsen siger:

  Jeg prøver at får min konto på sims 3 hjemmeside til at registrere mit spil. Men den siger det ikke er godkendt.. Hvad kan jeg gøre?

  • Cecilie siger:

   Prøv at kontakte enten Sims eller ejeren du har købt spillet af….
   Min gjorde det også med Sims 3 Overnaturligt, men skulle bare registrere det på Origin og derefter virkede det på Sims 3 hjemmeside :))

 252. Mathilde siger:

  HJÆLP!
  Jeg har aldrig kunne logge på the sims 3-hjemmesiden, selv om jeg har ændret mit kodeord adskillelige gange!
  – Hvordan kan det dog være?
  – Bliver alle mine sims-familier og de udivelsespakker jeg har downloadet slettet, hvis jeg opretter en ny konto?

  • Xenia siger:

   Nej dine simmere bliver ikke slettet Tror jeg heller ikke med tingene men alle de spil du har registreret på den konto du ikke kan komme ind på Kan du vidst ikke registrere igen på den nye konto

 253. Mascha siger:

  Jeg sidder her og kan hente mine sims3 spil fra origins ned på min computer, men jeg skal bruge nogen seriekoder til mine spil, og jeg har dem ikke længere da de er blevet smidt væk under flytning, er der en løsning, kan man låne andres seriekoder eller hvordan kan man løse dette problem? Please hjælp!!

 254. Maria siger:

  Hvor ligger boghandleren i sims 3 paradisøen? Jeg kan kun finde biblioteket? :-)

 255. Cecilie siger:

  Hej. Sidder her med min store familie. Jeg har to unge voksne og en tumling, der skal flytte ud til et mindre hus med deres behov. Problemet er, at når hvilken som helst af dem tager telefonen og prøver at flytte, står der, at der er manglende køleskab eller sengepladser. Jeg redigerede derfor i huset, som nu har to køleskabe og dobbelt så mange sengepladser de behøver… Der mangler ikke toiletter eller noget andet nødvendigt. Hvad skal jeg gøre for, at mine simmere kan flytte ud? PS: Har prøvet at gå op i “rediger by” og prøvet at flytte dem den vej, men uden held…
  PPS: Har også prøvet at slukke/tænde Sims og prøvet at restarte mine simmers, uden held igen…
  Please hjælp :)

  Hilsen Cecilie

 256. Siima siger:

  Jeg hadde 4 forkjellige sims3 spill på min gamle pc, og nå har jeg fått ny (skole pc) men den har ikke cd rom.. og jeg har brukt en venninne sin Origin og spilt sims3 der, men lurte på om det går an å få inn de andre spilla på den nye pc’n min? (Jeg fant ut at man kan skrive inn koden på spilla så får man det, men da måtte jeg ha registrert de inn på EA)
  Så hvis du kan hjelpe meg er jeg veldig glad :D

 257. HJÆLP! FLERE HAR SAMME PROBLEM! siger:

  HJÆLP! FLERE HAR SAMME PROBLEM!

  Hej
  Jeg har lige opgraderet mit Microsoft til Microsoft 10. Førhen virkede mit sims 3 fint, men nu kan jeg ikke spille det, fordi jeg har opgraderet mit Microsoft. Det irriterer mig meget.
  Jeg kan komme ind på The Sims 3 Game Launcher uden problemer, men når jeg trykker på play-knappen, siger den, at den ikke kan finde min sims 3 (ind i fremtiden) cd’en og beder mig derefter om at sætte cd’en ind, selvom jeg allerede i forvejen havde mit spil i disken.
  Hvad skal jeg gøre, for at få det til at virke igen?
  Tak på forhånden.

  HJÆLP! FLERE HAR SAMME PROBLEM!

 258. Jasmin Hansson siger:

  Hey! Jeg har et lille problem. Jeg har spillet på det samme spil sims i ret lang tid, i starten var folk gravide og havde små børn og alt mulig, nu er alle gamle og ingen bliver gravide, folk flytter aldrig tidl kun fra! Det er ret irriterende fordi jeg vil gerne ha venner på min sims alder (teenager og ung voksen og spædbarn og mand) manden er selv gammel fordi der var ingen unge! Jeg laver et nyt spil sims nu men hvordan gør jeg sådan at folk flytter til og blir gravide og får børn og sådan?

 259. Amalie Jacobsen siger:

  Hejsa! Hvad er en pasona?

 260. clara siger:

  hej jeg har lige købet en xpakke i the sims 3 ( drømmejob ) men hvorfor kan jeg så ikke komme med min simmer på arbejde håber i kan hjælpe

 261. mjaesk siger:

  Hejsa, har brug for hjælp. Havde massere af spillene på cd’er og har installeret dem på min anden computer, men nu har jeg mistet alle mine cd’er, og vil gerne have spillene over på min anden computer. er der mlighed ofr at gøre det gennem sig origin bruger. Altså få flyttet spillene fra computer til computer uden at bruge cd’er?? svar hurtigst muligt taaak

 262. Mathilde siger:

  Hej er der nogen der ved hvordan man giver en hund i gave?

 263. Lena siger:

  Hey. Jeg vil gerne spille paradisøen og har spillet (og haft det længe) men nu hvor jeg gerne vil spille det kan jeg ikke komme ind på spillet :-/ hjælp.

 264. Camilla siger:

  Hejsa :)
  Jeg har lige installerede 3 Sims pakker, men jeg får ikke de ting som jeg skal bruge…
  Hvad skal jeg gøre?

  M.V.H Camilla

 265. Laura siger:

  Hej alle sims glade mennesker.
  Jeg vil høre om nogle af jeg ved om man ikke godt kan blive bedste venner for evigt på en hurtigt måde? Eller bare en måde på at blive det. Hvis man har lev livet, så kan man jo som teenager godt blive bedste venner for evigt med en anden teenager simmer, og det ønsker mine simmere hele tiden. Men synes bare det er sjældent at den knap dukker op hvor det står. Så vil høre om der ikke var en af jer der vidste om man skal gøre noget specielt eller om man bare skal blive ved med at snakke med den anden simmer?

 266. Mili siger:

  Hej!
  Jeg kan ikke få mine simmere (ekskærester) til at blive kærester igen. Hvordan hår jeg det??? Hjælp! (Har prøvet at flirte helt vildt men det kommer ikke op!)

 267. Maria siger:

  Hej :) Min simmer som er teenager kan ikke flirte eller noget som helst romantisk når jeg snakker med en kommer der ikke engang en romantisk knap op der hvor man kan vælge venlig , sjov osv og min simmer er også håbløs romantiker? Hjælp!!

  • Julie siger:

   Har du tjekket hvad den anden person er for en aldersfase. For teenagere kan ikke flirte med simmere der er yngre eller ældre en den selv. Det skal være en teenager.

   Hvis det er en teenager du prøver det med, så ved jeg det ikke :)

 268. Klara siger:

  hej, når jeg spiller sims 3 så går det hele tiden ud af det og siger at sims 3 er holdt med at fungere. og så skal jeg til at gå ind på det igen, men den bliver alligevel ved. Hvad skal
  jeg gøre

 269. CiaL03 siger:

  Hjælp! Mit Origin virker ikke og jeg kan ikke spille. Når jeg prøver at åbne for Origin siger den at der er en fejl. Er der nogle der kan hjælpe ? Jeg vil rigtig gerne kunne spille sims igen.

 270. Regitze siger:

  Hvordan finder man ud af om en simmer er rig eller ej???

 271. Josefine siger:

  Hej.

  Når jeg går ind i min familie kan jeg ikke styre nogle af spillerne. De vises ikke ude i siden hvor man Lan skifte imellem dem. Tiden går og jeg kan sagtens styre skærmen og pause spillet. Men kan intet gøre derinde. Kan ik trykke på spillerne, skifte imellem dem, se dere humør eller slette deres handlinger. Hvad gør jeg?

  Jeg sagtens styre min anden familie?

 272. olivia siger:

  hvorfor siger den at der ikke er nogle disk i når der er en i? jeg kommer ind men når man skal vælge hvad for en familie man vil spille på siger den der ikke er nogle disk i?

 273. Louisa siger:

  Hej, hvordan kan jeg give min sims spil / serie kode til en anden? Den siger min seriekode/produktkode allerede er brugt, men det ved jeg godt, ville gerne give den til en anden.

 274. Josefine siger:

  Kan jeg spille sims hvis jeg kun har grundpakken?

  • Rebecca Lassen siger:

   Ja, men du kan kun spille grundspillet. Der er ingen kæledyr og tidsrejser og andet diverse. Det er derfor man tilkøber udvidelses- og ekstrapakker :)

 275. Emilie siger:

  Jeg har haft sims 3 på min Mac og har kunne spillet det. Men en dag sagde den “indsæt venligst sims3aftenunderholdning disk” og vi har seriøst prøvet ALT! Jeg prøvede at afinstallere det, men nu kan jeg ikke installere det igen. HJÆLP!

 276. Rebecca Lassen siger:

  Hej. Jeg står i den uheldige situation, at min simmer på mystisk vis har sat en tallerken hotdags ind i et glasskab. De kan ikke få fat på dem, og det kan jeg heller ikke inde i byg (har prøvet moveobjects). Jeg kan heller ikke slette skabet, for nu understøtter det jo den der tallerken… Har også forsøgt at slette den med moveobjects. Hvad skal jeg gøre?

 277. Mini C siger:

  Hej
  Jeg er kommet i den situation at jeg har mistet min kode til at installere sims 3 årstider :(
  Kan jeg på nogen måde, installere det uden koden?

 278. Anika siger:

  Hej søde mennesker, hvordan undgår man at ens pc/bærbar bliver alt for varm når man spiller sims 3? og kan spillet mon gå ind og ødelægge pc’en, ved i noget om det? :D på forhånd tak

 279. Thea siger:

  Hvordan køber man en ny/extra grund i sims 3? Jeg vil rigtig gerne have en extra grund, men jeg ved ikke hvordan! Og det irretere mig utrolig meget..

 280. Julie siger:

  Min simmer vil ikke flytte sig ud af sengen (slapper af). Når jeg klikker på noget, forsvinder den oppe i hjørnet igen. Jeg kan ikke bruge snydekoden: resetSim på hende, hun bliver bare liggende i sin seng. Hvad skal/kan jeg gøre?

 281. Tille siger:

  Hej Thea du skal trykke på rygsækken og så telefonen og så står der ejendom og rejse tjenester den skal du trykke og så køb ekstra hjem

 282. Tille siger:

  hej jeg ved ikke hvordan jeg for en ting i sims verdenseventyr på pakken når man køber den er der et billede af en mand der har en fløjte i munden og så er der en slange der kommer af en kurv jeg har været inde i byg køb men jeg kan ikke få den

 283. Lykke siger:

  Hej jeg har mistet mit serienummer til luksuriøs indretning men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

 284. Anne12c8 siger:

  Hej jeg vil lave en bruger i sims 3 hvad skal man så skrive når der står at man skal skrive seriekoden?

 285. Laura siger:

  Hej jeg har et stort problem
  Hver evig eneste gang jeg spiller sims 3, og jeg så afslutter det
  Så har jeg på en eller anden måde fået i mellem 600-1200 billeder ned på sims, det er rigtigs frusterende da det fylder meget på min computer med mindre jeg sletter det.
  Hvad kan der være galt?

 286. Clara siger:

  Hej jeg elsker sims 3 men ved i ca hvornår sims 5 udkommer hvis det overhovedet kommer 🙈 hilsen mig clara

 287. Emma siger:

  Hej. Jeg spiller sims 3, men der er ikke noget lyd på det, ingen lyd overhovedet!!. Der er lyd på computeren og har prøvet alt muligt, men kan ikke få lyd, hvad kan jeg gøre??

 288. Clara siger:

  Sorry er ikke så glad for sims 4 kan godt lide tumlinger 😂😂😂

 289. Lene siger:

  Hej
  Kan man spille sims 3 med udvidelsepakker uden at installere dem???

 290. Lise siger:

  Hej
  i sims 2 kunne man planlægge at der kom en børnepasser når forældrene tog af sted automatisk, kan man også det i sims 3?
  fordi jeg går stadig det at når forældrene er tage på arbejde kommer der den besked “vil du ringe til en børnepasser” eller “blive hjemme”
  Hjælp hurtigst muligt

 291. ida siger:

  hej

  jeg har en gang købt alle udvidelsesparkkerne til sims 3 da jeg havde en computer med drev i, men nu har jeg en computer uden drev i og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre for at få udvidelsesparkkerne dawnloadet igen uden at betale for dem igen. håber at i kan hjælpe

  • Sims Leksikon siger:

   Du skal installere dem via Origin. Der kan du indløse produktkoderne og downloade. Giver det problemer så ring til EA’s danske support :)

 292. Clara siger:

  Hejsa. Jeg overvejer at installere “Opret en verden”, men skader den min computer hvis jeg putter mine egne verdener der ind?
  Hilsen Clara :)

  • Clara siger:

   Altså jeg mener skader det min computer at installere det og putte de verdener jeg har lavet der ind :-)

 293. Helle siger:

  hejsa, jeg har flere gange oplevet noget underligt vær gang mine simmer skal rejse (til Shang Simla, Champs Les Sims eller Al Simhara), for efter jeg installere the sims 3 Ind i fremtiden, så popper der et vindue op hvor der står
  Advarsel: Mindst en af disse simmere har lige nu en aktiv mulighed i forhold til ændring af fremtiden, som vil gå tabt, hvis du forsætter.
  jeg har bare ikke kunne finde ud af hvorfor den advarsel dukker op

 294. Julie siger:

  Hej sims mennesker.
  Min simmer er hjemme ved en anden husholdning og har sovet der natten over.
  Men her til morgen (i spillet altså) da jeg ville have hende hjem igen gad hun ikke gå ud af den dør der var på værelset så hun er på en måde låst inde!
  hvordan får jeg hende ud derfra????

  Hilsen mig, der venter1

 295. Emma siger:

  Er der nogen der ved hvorfor min hund mon er forsvundet? Kommer den mon tilbage?

  • rebekka siger:

   Endten er den blevet gammel og gået bort men hvis du stadig kan se den lille kasse hvor hunden er i SÅ skal du bruge resetsim koden

 296. Hannah Mikkelsen siger:

  Hjælp!
  Jeg har installeret Sims 3 med en produktkode via Origin men den har ikke registreret mine spil på Sims 3 fællesskabet! Hvad kan jeg gøre???? Der står nemlig at den automatisk vil registrere det på Sims 3 fællesskabet når jeg har det på origin, men det har den ikke gjort!!!
  Plz Hjælp mig ) ;

 297. Hannah Mikkelsen siger:

  Jeg vil gerne have spillene ( grundpakken og udvidelsespakkerne) på Sims 3 Fællesskabet fordi ellers kan jeg ikke sende gaver til mine venner, og dele minder fra min scrapbog) :

  Håber Mega Meget at i vil hjælpe mig
  Knuz Hannah

 298. Line Jensen siger:

  Hej! Når jeg prøver og installere “Sims 3 – Showtime” så siger den midt i installationen “Datafejl something” og har prøvet og rense cd’en men det virker ikke?

 299. Laura siger:

  Hvorfor kan mine teenager ikke blive kærester? Det er mega irriterende.. har prøvet alt.. De har været i romantisk emne i helt vildt land tid, men knappen med forslå kom sammen, dukker bare aldrig op.. Ved ikke hvad jeg skal gøre.. Håber der er nogle der kan hjælpe..

 300. emma siger:

  hej sims leksion jeg har the sims 3 kæledyr men har ikke cd´en men koden kan jeg instalerre den på en anden måde

 301. Janni Nielsen siger:

  Kan man flytte sin familie til en anden by i sims 3

 302. Maria Udsen siger:

  Kan man lave sit eget nabolag?

 303. Louise N. siger:

  Jeg vil gerne sælge mit sims 3 og mine udvidelsespakker, men da de er registreret i origin, forstår jeg at de ikke kan registreres igen. Jeg tænkte på, at det ville gøre en forskel, hvis nu jeg slettede min origin konto? Har ikke brugt den i flere år, og jeg kommer ikke til at skulle bruge de registrerede Sims spil igen.

 304. Sille siger:

  Hjælp !
  Jeg har for noget tid siden downloadet nogle downlods til sims 3.
  Har også spillet meget og de virkede lige ind til i forgårs hvor jeg åbnede spillet og så var alle downlondsnene lavet om til normale ting.
  Jeg har prøvet at downlode det igen men hver gang jeg kommer ind i sims siger den at der mangler nogle ting så de erstatter det med noget andet der ikke er downlods….
  Ved ikke havd jeg skal gøre…

 305. Clara siger:

  Hej Sims Leksikon!
  Jeg nyder at spille sims 3.
  Jeg tænker tit på, om det skader min computer hvis jeg laver mit ejet tøj. Jeg ved at det kan skade hvis det er noget som andre har lavet, men kan det ske hvis man selv laver det?
  Venlig Hilsen Clara

 306. Natacia siger:

  Hvordan skifter man tøj på tumlinger ?
  Jeg har prøvet at være på tumlingen og så klikke på gadarobe, men jeg kan kun planlægge tøj.??

  • Marie siger:

   du skal bruge en skydekoden testingCheatsEnabled True den gør at du kan trykke på shift knappen mens du trykker på din tumling og så kommer der noget frem med lav om i lav en simmer og så kan du gøre det ;)

   • rebekka siger:

    Forældrene er det eneste der kan skifte tøjet på et barn Et barn på 1 år kan ikke skifte sit eget tøj det er moderen der bliver nød til at gøre det eller faderen Men hvis du gerne vil skifte hvordan babyens tøj ser ud så skal du trykke på planlægge tøj

 307. Christine siger:

  Håber der er nogle som kan hjælpe mig, for mit Sims 3 er gået helt i sort bogstavelig talt.

  Det er efterhånden et godt stykke tid siden jeg har spillet Sims, så da jeg sad med det blev jeg i tvivl om hvordan jeg overhovedet åbnede spillet.

  1. Jeg har grundspil + diverse ekstra pakker som cd-rom.
  2. De er lagt i Origin spilbibliotek med produktkode

  Når de er lagt i spilbibliotektet, kan man så spille uden cd-rom eller skal den stadig være i?

  Har prøvet med og uden, og det virker ikke.

  Håber nogle kan hjælpe

  • Christine siger:

   P.S. Skærm er helt sort og så spilles der bare musik… Kan lade computeren stå i en time uden der sker mere…

  • rebekka siger:

   Når de er lagt i spilbiblioteket så kan man godt spille sims 3 spillene uden at ha cd i computeren

   Har du prøvet at køre den igennem fejlfinding?

 308. alberthe siger:

  Hej! Jeg har et problem! Når jeg åbner mit sims 3 på min mac og kommer dertil hvor man skal vælge den familie jeg skal spille med popper der en boks op hvor der står at jeg skal indsætte min spildisk hvilket jeg har gjort, og efter det kan jeg ikke komme videre! hvad skal jeg gøre!? please hjælp mvh alberthe

  • Andrea siger:

   Det kan være at det ikke er den rigtige disk, min computer SKAL bruge ind i fremtiden disken, selvom jeg lige har downloadet paradis søen. Så det kan være at det ikke er den rigtige disk. Håber det var svaret

 309. Marie siger:

  Hej Simsleksikon! jeg har et ret stort problem! hver gang jeg trykker shift+Ctrl+c for at få snydekodefæltet frem bliver min mus til en lille plus??? jeg ved ikke hvorfor den gør det og jeg har altså spillet sims i næsten fire år nu og det kom bare fra den ene dag til den anden???? help me!!!
  Hilsen dem meget frustreret Marie

 310. rebekka siger:

  Hej jeg har lige fået hidden springs udvidelses pakken Da jeg så skulle in på the sims 3 store og bag efter gik ind på hiddensprings på hjemmesiden og skulle trykke ”indløs kode” så føre den videre til en tom side hvor der intet er på så jeg kan ikke indløse koden vil virkelig gerne vide om sims 3 store siden er ved at bryde ned eller der bare ikke er folk til at ved lige holde siden og også om der er en anden måde jeg kunne få indløst min hiddenspring kode på

  mvh Rebekka

 311. Tanja Dueholt siger:

  Hej alle.
  Har et lille problem.
  Kender i “The sims 3.com/ fællesskabet? Når men for et stykke tid siden downloadede jeg en grund derinde som jeg synes var rigtig flot. Jeg har dog fået ny computer og vil rigtig gerne have grunden fra mit gamle spil/ gamle computer til min nye computer, der er bare det problem.
  Nemlig at når jeg er i gang med at downloade det til min nye computer opstår der en fejl. Den siger nemlig at den ikke kan installere og at jeg skal søger for at mit spil har de seneste softwareopdateringer. Det rigtig mærkeligt, for jeg har downloadet en anden grund tidligere til min nye computer, og det virkede perfekt.
  Jeg forstår det simpelhen ikke. Det er sådan en flot grund, jeg elsker den. Det kunne være så fedt at ha’ den på nye computer.
  Så hvis der er nogle derude som har tidligere afaring med “The sims 3.com/fællesskab, så svar endelig.
  Det ville være en stor hjælp.
  Hilsen Tanja.

 312. Katania siger:

  Jeg har fået en “lyd glitch” hvor den spiller radio musik men ingen af mine radioer er tændt, jeg kan heller ikke slå det fra. Hvis jeg går ind og slår musik fra, stopper alt andet musik bare ikke det ene der. Det kom efter min familie er kommet hjem fra Kina og jeg har læst om at det er nogle muligheder man ikke har gjort færdig men ingen i familien er igang med noget derfra?

 313. Julie siger:

  Hej
  Jeg har et problem med at mine dummere ikke vil gå på arbejde, når bilen kommer om morgenen står der at de vil tage afsted men så når den er den næste i handlingskøen så forsvinder den, det er ligemeget hvad jeg gør så vil de ikke gå på arbejde, den eneste måde jeg kan få dem til at gå på arbejde er ved at sige op og begynde forfra men nu er jeg halvvejs så det har jeg jo ikke rigtig lyst til.
  HJÆLP

 314. Connie siger:

  Hej. Min pc er ikke ret god til Sims 3, det er min kærestes gamer pc derimod. Mens jeg var sygemeldt i to uger lånte jeg hans pc når han var på arbejde, og der fik jeg lavet en by med nogle huse/steder jeg er rigtig glad for, med nogle familier/kærestepar osv jeg også er rigtig glad for. Men jeg kan jo ikke altid låne hans pc, så må også bruge min egen pc. Mit spørgsmål er, om jeg kan overføre SAMME by/spil til min egen pc? Og skiftes til at spille SAMME by/spil på begge computere? Jeg har disken og kan sagtens flytte den fra pc til pc.

  • rebekka siger:

   Ja det kan du Du skal uploade det til ‘exhange’ Det er meget nemt Du kan søge på youtube hvordan man gør det

 315. Bjørn Leifer siger:

  Min simmer har en tallerken siddende gennem hånden??? Det ser fx mega dumt ud når han spiller guitar

 316. Emma vinding siger:

  Hvordan genstarter jeg min Sims 3? Den siger når jeg går ind i spillet og skal til at load e min husholdning at “Et alvorligt problem er opstået. Genstart din sims 3!” Jeg har prøvet og køre fejlskanning, reparere den i Origen og Ikonskanning. Jeg har ingen Ide om hvad jeg gør. Jeg ved ikke hvordan man genstarter Sims 3. Hjælp!

 317. Emilie siger:

  Halløj.
  Jeg spiller Sims 3 meget tit.
  Jeg kigger tit på den pakke, hvor man kan lave sin egen verden.
  Fra et år siden ødelagde jeg min computer på grund af brugerlavet indhold, så derfor er jeg i tvivl om pakken med at lave sin egen verden også skader min computer, og da det er et produkt fra The Sims, kunne det være det ikke gjorde.
  Jeg håber i kan hjælpe mig, da jeg har gået med det spørgsmål i rigtig lang tid.

 318. klara siger:

  Min computer skriver at der ikke er nogen disk i? Jeg har en mac

 319. Andrea Fallesen siger:

  hver gang at jeg prøver at starte mit sims 3, står der bare ukendt fejl, er der nogle der har prøvet det før. Jeg har allerede prøvet at afinstallere spillet og genstarte min computer op til utallige gange.

 320. Andrea lundsberg siger:

  Hej håber meget på hjælp her❤ Jeg er en pige der spiller sims rigtig meget og for det meste med heste, og når man så ser videoer på youtube. Så ser man at hestene går til biddet det gør mine ikke, de har dressurbane og kan binde hestene op inde i stalden, jeg kan og har ingen af delene, de har dækkener og gamacher til ponyerne, og det har jeg heller ikke. Det ville gøre spillet meget sjovere at have og kunne de ting. De fleste hestepiger der spiller sims kender sikkert til de her, og ville måske også ønske det samme❤ Håber på hjælp🤞

 321. Emma siger:

  Der er en i mit sims spil som jeg kun kan sms’e og vil gerne inviterer hende til min sims hus. Hvad skal jeg gøre?

 322. Camilla Ankerstjerne siger:

  Hej, jeg har en familie som pludselig ikke kan rejse, om de nogensinde har kunne, har jeg ikke holdt øje med, men funktionen er slet ikke til ydelse ??
  Ville det hjælpe at flytte dem til en anden by, eller skal jeg ind og have slettet noget fil værk ?

  På forhånd tak :)

 323. labsen siger:

  hej.
  jeg har en simmer der har forelsket sig i en fyr men han er blevet forvandlet til en frø. når jeg trykke ”kiss the toad” sker der ikke noget andet end der kommer en grøn sky eller gas omkring min simmer og fyren bliver vred på hende. hvad gør jeg forkert vil gerne have at han bliver normal….hjælp plz

  • rebekka siger:

   Du er nok ikke i et så godt forhold med ham hvis han afviser dit kys … hvis du er en heks kan du bruge solskinbesværgelsen eller tage en tur til eliksir butikken og køb en helbredelses eliksir kun den hvor der står at den ikke skader de overnaturlige kræfter

 324. Der står “Dit sims 3 er hold op med at virke” hvad gør jeg

 325. Pernille siger:

  Hejsa jeg forsøger at placere en trappe men for at vide at loftet er for lavt… kan man gøre noget ved det?

 326. Natasja Nielsen siger:

  HJÆLP…
  Kort af lange er at Min simmer har deaktiveret sin bofællesskab fordi jeg ikke gad have en masse rendende mere, men nu kan jeg kun spille de 7 andre dommere og de kan ikke finde et hjem? Kun “ekstra hjem” hvor de ikke kan bo og derfor kan jeg heller ikke gå i “rediger by” og spille min gamle simmer.
  Hjælp hvordan får de et hjem så jeg kan spille min gamle simmer igen!

 327. HANNAH siger:

  jeg sidder og skal lave et kunstprojekt hvor jeg benytter mig af sims, jeg skal rekonstruere nogle bygninger, fa virkeligheden og overføre dem i sims stil.
  jeg tænker på om der er nogen der har erfaring med, hvilke udvidelser eller ekstra ting man kan bruge, ift. at skulle gøre bygningen mere realistisk.
  jeg søger.
  NEDLØBSRØR
  OG UDENDØRS BEKLÆDNIG TIL FACADEN PÅ HUSET DER ER UJÆVNT GAMLE MURSTEN, DELVIST PUDSET OSV.
  OG GARFITTI? KAN MAN LAVE DET?
  HVORDAN AKN MAN FÅ FLERE FRISURE UDEN AT SKULLE GIVE PENGE FOR DET?

 328. HJÆLP siger:

  Når jeg spiller sims 3 kan jeg sagtens spille og den gemmer helt normalt. Hvis jeg så lukker programmet og åbner det igen dagen efter, er min familie forsvundet og spillet begynder som var det lige indstelleret, nogle der ved hvad der er galt? :))

 329. Cecilie siger:

  hej, kan jeg spille sims årstider uden den originale sims 3?

 330. Cille siger:

  hej, kan jeg spille sims 3 årstider uden den originale sims 3?

 331. Amelia siger:

  Hej har et STORT problem! Jeg har en familie jeg har spillet på i næsten 1 år, men nu her kan jeg ikke styre den længere. Har næsten forsøgt alting når, men for at beskrive hvad den gør 1. Jeg kan ikke styre dem 2. ude i siden hvor der er hoveder så man kan klikke på hvilken person man vil spille på er der ikke længere 3. Den person jeg startede med i spillet er forsvundet og jeg kan ikke gøre noget med nogen 4. Jeg kan ikke se hovederne nede i baren eller sådan noget som langtids lykke ting eller humør barene Har prøvet at logge ud og ind ved IKKE hvad jeg skal gøre please hjælp Håber at i ved hvad der skal til!

 332. Josefine siger:

  HJÆLP!

  Jeg ønskede en Tom by, så jeg selv kunne skabe livet i byen.. det kunne jeg ikke finde ud af i sims 3.
  Så jeg slettede ALLE grunde i en by.
  Når jeg vil finde job via posten, eller på computeren med mine simmere, er funktionen slet ikke tilgængelig? Kan det have noget at gøre med, at jeg har slettet de offentlige grunde?
  Hvis ja, hvordan opretter jeg så min egen by i sims 3?

 333. Alberte siger:

  Hej. Jeg har en ungvoksen der bor sammen med sin mor, far og morens veninde i et Willa hus. Kan den ungevoksen godt flytte sammen med sin kæreste? Hvor at man kan styr begge sims familier? Altså hvor man både kan gå hen til moren og faren, og sammentidig gå hen til den ungevoksen og hendes kæreste? Plis svar mig

 334. Katrine siger:

  Hej hvordan installer jeg sådan at ens hest for andre størrelser altså at man kan ændre det i lav simmer. Jeg har nemlig ikke den fil der hedder mods i min fil mappe med sims 3 og den kommer ikke når jeg sætter filen ind i downloads. Hvad skal jeg gøre!??

 335. Emilie siger:

  Jeg skal registrere mit spil, men jeg har ikke nogen seriekode da jeg købte mit sims over nettet. Hvor finder jeg seriekoden?

 336. Maria siger:

  Hej. Jeg har et irriterende problem.
  Da min gamle computer hvor jeg havde alle mine sims 3 pakker downloadet på nu er på en måde i stykker har jeg installeret nogle af dem igen på min nye pc igennem origin, men mit problem er så at selvom jeg er logget ind når jeg spiller har jeg ikke mine gamle familier og Exchange ting længere. Kan jeg slet ikke få alt det over på den nye pc?

 337. Kathrine siger:

  Jeg har et problem. Jeg er ved at downloade The Sims 3 Pets via Origin. Jeg har kopieret produktkoden som jeg har fået af vide jeg skal, da det skal installeres via en ekstern applikation. Da jeg sætter koden ind, er den ikke lang nok, jeg mangler ét bogstav eller tal, før jeg kan trykke mig videre i installationen. Hvad gør jeg?

 338. Natasja Topp Nielsen siger:

  Nogen der måske kan hjælpe.
  Jeg har sims 3, uni og kæledyr og har spillet det uden problemer. Så gemte jeg normalt spillet i forgårs, men mu når jeg vil spille videre med min simmer på uni blir den ved med at sige “Kan ikke indløse dette gemte spil. Det er muligvis gemt med udvidelsespakkedata, som ikke længere befinder sig på dette system”
  Kan jeg gøre noget uden at skulle starte helt forfra

 339. Nogen O.o siger:

  Jeg ved ikke hvordan jeg skal installere mine i alt 7 Sims pakker på min bærbare – som ikke har en diskafspiller. Jeg ved godt at jeg skal ind på Origin og installere den der, men har ingen anelse om hvor eller hvordan: Anybody? c:

 340. Josephine siger:

  Hej! Der er dukket en meget mærkelig og firkantet slags ting op i min simmers soveværelse..
  Jeg kan ingenting gøre med den, hverken rykke den, slette den, eller noget som helst!
  Den dukket lige pludselig bare op midt i værelset :(
  Kan i hjælpe mig!!!

 341. Zenzeiii siger:

  Goddag mennesker. Jeg kan nu ikke roterer rundt i min sim verden eller hvad det nu hedder. Har lige haft nogle problemer, som jeg har ordnet, men nu er det her problem dukket op?….anybody? c:

 342. Anne siger:

  Hej!
  Jeg har et meget mærkligt problem. Mine 2 simmere vil ikke gøre, hvad jeg beder dem om. Moren er ved at lærer datteren at gå og vil pludselige ikke komme væk derfra selvom hun er færdig, de står bare og kigger på hinanden og vil ingenting.
  Håber i kan hjælpe mig for kan ikke rigtig komme videre…

 343. Mathilde siger:

  Mit sim spil beder om min produktkode, men jeg kan ikke finde den. Hvad skal jeg gøre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *