Hjælp til Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Hjælp til Sims 3

Sidder du med et irriterende problem i dit Sims 3, som du bare ikke kan finde en løsning på? Så kan du prøve lykken lige her. Vi har samlet en lang liste herunder, med problemer og mulige løsninger til dig. Kan du ikke finde svaret på netop dit problem, så kan du skrive en kommentar sidst i indlægget.

Vi opfordrer i høj grad jer spillere til at hjælpe hinanden, så se om du kan hjælpe nogle andre med deres problemer når du læser igennem kommentarerne. Vi forsøger at hjælpe efter bedste evne, men det er ikke altid vi selv har svaret.

 

Læs også:

 

Hyppige problemer og mulige løsninger i Sims 3

Mit Origin virker ikke, hvad gør jeg?
Den siger min seriekode/produktkode allerede er brugt?
Historieforløb virker ikke?
Mit Sims 3 hakker
Mit Sims 3 fryser
Hvordan deler man en simmer med andre?
Hvordan skifter jeg navn på en simmer?
Hvordan tager jeg et screenshot?
Hvordan eksporterer jeg hus og/eller familie?
Hvordan splitter og blander jeg familier?
Hvordan fjerner jeg varulve og andre væsener?
Hvordan placerer jeg en grund?
Hvordan installerer jeg Sims3pack filer?
Hvordan får jeg min egen musik ind i Sims 3?
Hvordan bruger jeg create a style?
Hvad er patches?
Hvordan får jeg brugerlavet indhold?
Hvordan får jeg simmerne til at posere på anderledes måder?
Hvordan styrer jeg vejret?
Hvordan styrer jeg månefaser?

574 Comments

 1. Theline 20. februar 2018 at 12:59 - Reply

  Hej piger, jeg vil gerne installere Sims 3 seasons til min mac ( jeg har den originale sims 3) men når jeg gerne vil downloade det inde fra origin reagerer den ikke, hvad kan der være galt og hvordan fikser jeg det?

  • The Sims Leksikon 6. marts 2018 at 20:49 - Reply

   Hej Theline, det lyder desværre mest af alt som et Origin-problem, og ikke specifikt Sims. Du må nok derfor hive fat i Origins support.

 2. silja 7. februar 2018 at 15:47 - Reply

  jeg har for længe siden købt Sims 3 paradisøen over min pc, det vil sige at jeg hverken har kassetten eller noget. hvordan får jeg downloadet det når jeg ført har afinstaleret det? jeg har købt det jo.

  • The Sims Leksikon 6. marts 2018 at 20:51 - Reply

   Hvis du har købt det online via Origin burde du uden problemer kunne installere det igen – det vil altid ligge som en købt fil.

 3. Mathilde 3. januar 2018 at 19:28 - Reply

  Mit sim spil beder om min produktkode, men jeg kan ikke finde den. Hvad skal jeg gøre?

 4. Anne 27. december 2017 at 11:58 - Reply

  Hej!
  Jeg har et meget mærkligt problem. Mine 2 simmere vil ikke gøre, hvad jeg beder dem om. Moren er ved at lærer datteren at gå og vil pludselige ikke komme væk derfra selvom hun er færdig, de står bare og kigger på hinanden og vil ingenting.
  Håber i kan hjælpe mig for kan ikke rigtig komme videre…

Leave A Comment