Guide til Sims 4 Galleriet

Galleriet er en af de nye features der er kommet med Sims 4, og som er super smart når man først lige lærer det at kende. Vi har fået en hel del spørgsmål omkring galleriet, og derfor har vi nu lavet denne guide, så du forhåbentlig synes det bliver lidt nemmere at finde rundt i.

Sims 4 galleriet er egentlig lidt det samme som “Exchange” i Sims 3 – altså et sted hvor man kan udveksle sims ting. Galleriet er dog blevet udstyret med lidt flere seje funktioner, og vi er sikre på, at du vil kunne lide dem!

 

I Sims 4 galleriet bliver der udvekslet følgende:

 • Husholdninger
 • Rum
 • Grunde

For dig betyder det, at du kan uploade og downloade huse, enkelte rum og husholdninger. Du kan f.eks. udskifte dit eksisterende hus med et helt nyt hus fra galleriet, ved få klik, eller sammenlægge din husholdning med simmere andre har lavet lynhurtigt. Alt i alt, ret smart!

Det bedste af det hele er, at du kan foretage alle disse ting mens du er i spillet, ja du skal faktisk gøre det i spillet. Modsat Sims 3 hvor du skulle ud af spillet for at downloade eller uploade det du ville.

sorter-efter-i-galleriet

 

Sådan kommer du ind i galleriet

Når du spiller Sims 4 har du hele tiden adgang til galleriet, uanset om du er i byggemode, ude i nabolaget eller hos din aktive husholdning. Du kan hele tiden finde ikonet der fører dig direkte ind i galleriet, i menuen i øverste højre hjørne, som du ser på billedet herunder.

aaben-sims-4-galleriet

Når du er inde i galleriet skal du vælge en metode til at finde indhold på. Du kan enten kigge på noget af de mest populære indhold fra de sidste dage/uger i menuen i venstre side, eller du kan bruge søgefunktionen til at finde noget specifikt.

 

Søg i galleriet

Hvis du har en idé om, hvad det er du gerne vil finde, så er søgefunktionen perfekt til dig. Med søgefunktionen kan du søge efter en bestemt persons Origin ID – f.eks. simsleksikondk, et hashtag f.eks. #kitchen eller #simsleksikon. På den måde kan du filtrere indhold, og kun se det du er interesseret i. Søgefeltet finder du i øverste højre hjørne, som du ser på billedet herunder.

sims-4-galleriet-sorter-efter

Vi prøvede at søge efter #simsleksikon hashtagget i galleriet, og der kom RIGTIG mange husholdninger og huse frem. Så hvis du har noget du gerne vil vise frem med os andre i Simsleksikon universet, så ved du hvad du skal tagge dine ting med. :-)

sims-4-galleri-faellesskab

Søgninger på #simsleksikon i Sims 4 galleriet

 

Upload en grund til Sims 4 galleriet

Hvis du har lavet et hus eller et rum i Sims 4 som du synes er helt fantastisk og gerne vil dele med andre, så kan du gøre det hurtigt og enkelt når du er i byggemode. Du finder genvejen oppe i øverste menu som du ser på billedet herunder.

gem-grund-sims-4

Gem grunden i Sims 4 galleriet

del-grund-galleri-sims-4

Vælg om du vil dele grunden i galleriet

gem-grunden-i-bibliotek-sims-4

Eller nøjes med at gemme den i dit bibliotek

du-delte-en-grund-sims-4

Når du har delt din grund eller rum i galleriet, får du en notifikation om at det er sket, som du ser på billedet herover.

 

Upload en husholdning til Sims 4 galleriet

Har du lavet en simmer eller en familie som du gerne vil gemme eller dele med andre, så kan du gøre det mens du er inde i LES (Lav en simmer) / CAS (Create a sim). Processen er fuldstændig den samme, som når du deler et hus eller et rum som du så herover.

gem-husholdning-sims-4 del-husholdning-sims-4-i-galleriet

fjern-husholdning-galleriet-sims-4

Har du delt en familie i galleriet og vil du gerne fjerne den igen, så er det altså bare at klikke på knappen en gang til, som du kan se herover.

 

Download huse, rum og husholdninger fra Sims 4 galleriet

Noget af det vi selv synes er super sjovt i Sims er, at downloade indhold som vi nemt kan importere til spillet. Med Sims 4 er det jo heldigvis hurtigere og nemmere ned nogensinde før! :) Det eneste du skal være opmærksom på er, at..

 • For at downloade en husholdning skal du være i spille mode
 • For at downloade et hus eller et rum skal du være i byggemode

Hvis ikke du er det, får du en besked om at du ikke kan fuldføre handlingen i den tilstand.

 

Download et rum

For at downloade et rum der er lavet i forvejen kan du enten bruge søgefunktionen og f.eks. søge på et hashtag som bathroom, kitchen eller lignende. Eller du kan vælge at bruge menuen ude i venstre side, og ganske enkelt vælge ‘rum’. Herefter kan du nedenunder vælge at se nogle af de mest populære, de nyeste osv.

download-rum-i-galleriet

Når du finder et rum du gerne vil se nærmere på, eller hente ind, så klikker du på det og vælger “placer rum” som du ser på billedet herunder.

placer-rum-sims-4

 

Du vil nu få rummet ud som et blueprint du skal placere, og når du har placeret det kan du hurtigt og enkelt hive og trække i vægge, og tilpasse det til dit eksisterende hus – selv møblerne tilpasser sig! Det har aldrig været nemmere, at tilpasse huse end det er i Sims 4.

rum-fra-galleriet-i-sims-4

Vælg hvor rummet skal placeres

placer-rum-fra-galleri-sims-4

udvid-rum-i-sims-4

Vi forbinder væggen til det andet værelse

 

 

Download en husholdning

Hvis du vil sammenlægge en husholdning med en eller flere simmere fra galleriet er det også ganske simpelt. Du skal bare være opmærksom på, at du kun har plads til 8 simmere i husholdningen, medmindre du har installeret mods.

Du vil også se mange downloads der f.eks. er gravide teenagere eller lignende, og her skal du vide, at hvis ikke du har downloadet det mod der passer til det (fordi teenage graviditet ikke er en del af spillet), så virker det altså ikke efter hensigten i dit spil.

sorter-efter-i-galleriet

Find simmere du vil sammenlægge med din husholdning

sammenlaeg-husholdning-i-sims-4

Klik på en familie og tryk på “sammenlæg” i højre hjørne

sammenlagt-familie-sims-4

Bum, og så har du en stor glad familie!

sammenlaeg-husholdninger-sims-4

 

 

Mangler der noget i denne guide?

Hvis du synes der mangler noget information til denne guide, så skriv gerne en kommentar til os herunder.

 

Læs flere indlæg

32 kommentarer

 1. Liv siger:

  Vis man finder en simmer med brugerlavetindhold inde i galleriet og gerne vil have den over i sit spil hvordan gør man så

 2. Naja SL siger:

  jeg har ikke den “knap” man skal trykke på for at komme ind
  i Galleriet istedet har jeg en som hedder mit bibliotek hvad
  skal jeg gøre for at kunne komme ind i Galleriet?
  Håber virkelig i kan hjælpe!

 3. Lulu siger:

  Var der egentlig ikke noget med, at man kunne lave gravide simmere i Create A Sim?

  • Hundini siger:

   Nej men man kunne lave noget som lignede og så kan man når ens simmer er gravid gå ind på tøjskabet og så er hun jo gravid når man vælger tøj men man kunne ikke lave en simmer gravid. Håber du kunne forstå mit svar Lulu:-)

 4. Hundini siger:

  Ups har skrevet kunne mener kan

 5. Amalie siger:

  Hej jeg ved godt at det ikke har noget med det at gøre men alligevel jeg har tenkt meget over det det er en idee til en ekstra pakke til sims 4. Det er en verden der skal hedde Royal hige det skal være en by kon med slotte og hvor man kan lave konger og dronniger prinsser og prinser og prinsse kjoler og i hvert fald roale kjoler og tøj og det jeg best kan lide ved min idee at der skal være kroner til alle prinsser prins og droniger og konger håber at i vil tag ideen med jer vis det var en god idee sår skriv lige til bagge på bloggen håber det kan blive til en ekstrapakke skriv tilbage

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Amalie,
   Det lyder som en pakke mange vil synes rigtig godt om. Desværre har vi ikke noget at skulle sige i forhold til, hvilke pakker der bliver udviklet, vi er bare almindelige spillere ligesom dig. :-)

   Mvh Anja & Mille

   • Mallepigen siger:

    Når jeg downloader en simmer/husholdnig bliver de nogle gange helt sorte. Og når jeg downloader en simmer har de heller ikke hår eller tøj på håber i kan hjælpe tak på forhånd

    • victoria siger:

     det er nok fordi du ikke har den extra pakke som det kræver får at have det tøj og hår. håber at det måske kunne hjælpe

 6. clara siger:

  hej jeg har kun et bibliotek i sims 4 jeg har ikke et galleri jeg vil virkelig gerne have et hvordan får jeg det?

 7. Katrine siger:

  Jeg har ikke det galleri jeg har lige der hvor galleriet skulle side så har jeg kun et bibilotek håber virkelig du vil hjælpe hos som har det problem!?;-(

 8. Chanel siger:

  jeg har præcs det samme problem som de andre! hvor er mit galleri? har kun et bibliotek!

 9. Anonym siger:

  på min pc står der bare biblotek.. istedet for galleri og jeg kan kun se mine egne verdener:(

 10. Anne-Sofie siger:

  Har præcist samme problem med galleriet. Nogle som ved hvordan man kan få et galleri og ikke et bibliotek? :)

 11. Lærke siger:

  Jeg har også et bibliotek i stedet for et galleri :( Hvordan kan man så åbne galleriet?? :)

 12. karla martine siger:

  kære sims leksikon
  oppe i toppen på billed 1 og 2 er der orange og der står fælleskab hos dig, men hos mig er der blåt og der står mit bibliotek, hvordan får jeg fælleskab?
  Håber i kan hjælpe.

 13. Liva siger:

  Hvis jeg vil downloade et hus ned, så er den der knap grå som man skal trykke på for at downloade noget. Hjælp!!!! Virkelig vigtigt svar please😗

 14. Frederikke siger:

  Hvor gammel skal man være før man bliver registret som voksensspiller?

 15. Laura siger:

  Når jeg endelig er kommet ind i galleriet. Kan jeg ikke se det der fælles skab. Og jeg kan heler ikke se mit navn oppe i hjørnet. Jeg kan kun se det The Sims har lavet. Jeg er næsten ved at græde over det. Kan i ikke nok hjælpe mig!. Har virkelig et kæmpe problem

 16. Anonym siger:

  Hvordan kan jeg få tak i galleriet når jeg ikke har tilgang til online og offline knapp?

 17. Daniella siger:

  Hvordan laver man en børne konto om til en voksen konto ???!!??!!???!? Tak på forhånd

 18. Ophelia siger:

  Hvordan påloader du et rum

 19. ophelia siger:

  hvordan uploader jeg et rum til galleriget
  :] :) :] :)

 20. Peter siger:

  jeg læste vad jeg tænkte kunne være vigtigt i mit tilfælde… lærte mig ingenting da jeg ikke en gang kan finde ud af hvordan jeg åbner det ONLINE spil bibliotek!!

 21. Milla siger:

  Man kan ikke KUN gemme et hus og ikke hele grunden?
  Har fået bygget et hus på en lidt for stor grund, kan jeg ikke flytte det til en mindre eller skal jeg bygge det om på en ny grund?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *