Gratis opdatering giver kældre i Sims 4

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Gratis opdatering giver kældre i Sims 4

Har du været inde og opdatere dit Sims 4 for nyligt? Hvis ikke, så har du en rigtig god gratis gave der ligger og venter. EA lancerede den 26. marts en ny opdatering til Sims 4. Udover rettelser samt forbedringer til spillet, så er der også kommet en rigtig fed feature: nemlig kældre!

kælder i sims 4

Den nye feature har fået sit helt eget kælder-værktøj, hvor du selv kan tegne hvordan din kælder skal se ud, og hvor stor den skal være. Det kender du måske lidt fra Sims 3. Er der noget nyt og forbedret siden Sims 3 kældrene? Jovist!

Med det nye værktøj kan du bygge to etager ned. Det vil sige 2 kælder-etager. Har du drømt om at lave skumle simmere der sjældent kigger forbi jordens overflade, så har du nu alle chancer for at lave det ;) Fordi du nu kan lave 2 etager under jorden betyde rdet, at dine simmerhuse kan blive hele 6 etager høje! Det er altså ikke så lidt skulle vi hilse og sige.

En hel ny ting er også, at du kan slette loftet på din kælderetage, og dermed få et kæmpe åbent rum, der muligvis ligner lidt et hul (fangehul anyone? ;) ). Du kan også vælge at lave din kælder til en stor indendørs svømmehal, ved at anlægge pool i huset – mega sejt!

 

Video: Sådan laver du en kælder i Sims 4

 

Har du prøvet at lave en kælder i Sims 4 endnu?

9 Comments

 1. katrine 25. oktober 2017 at 15:27 - Reply

  Hvordan sletter jeg taget på min kælder?? Har fået det til at virke en gang, men kan ikke lige huske hvordan jeg gjorde 😁 Håber der er nogle, som kan hjælpe 🤗

 2. Lisa 11. april 2015 at 12:05 - Reply

  Jeg ELSkER at der er gratis opdateringer til spillet en gang imellem. Det gør det lidt nemmere for mig at spendere mange penge på selve spillet og udvidelsespakkerne, når jeg ved at der engang imellem falder fede gratis opdateringer af. Jeg elsker virkelig The Sims 4. :D

 3. Laura 7. april 2015 at 16:28 - Reply

  Efter opdatering kan jeg ikke åbne mit spil! Det går ind og logoet kommer op, men så lukker det ned med beskeden : sims 4 er holdt op med at fungere:(
  Jeg har prøvet at geninstallere det, men det virker ikke! Er der nogen der har oplevet det samme, eller har nogen ide om hvad jeg kan gøre?

  • Lisa 11. april 2015 at 12:10 - Reply

   Har du Mods? og har du for nyligt tilføjet flere Mods til spillet?
   Mit spil kunne nemlig heller ikke åbne her forleden dag, den kom hele tiden med en fejlmeddelse. Det viste sig at være en defekt Mod.

 4. Catrine 2. april 2015 at 01:04 - Reply

  Det er så dejligt, at det nu er en mulighed! Nu mangler der kun værktøjet til at kunne rette på..arj. Jeg glemte ordet..terran-værktøjet I ved!;-)

  • Rikke 2. april 2015 at 16:21 - Reply

   Men ved du hvordan man får det scannet?

 5. Rikke 1. april 2015 at 11:39 - Reply

  Og forresten har i nogen ide om hvordan man får scannet køn på arbejdstid? Jeg kan ikke finde ud af det

 6. Rikke 31. marts 2015 at 21:52 - Reply

  Hej
  Hvis man har nogle ideer til spillet, har i så nogle ideer hvem man kan kontakte?
  MVH :-)

  • Sims Leksikon 31. marts 2015 at 21:57 - Reply

   Hej Rikke,
   Vi ved at EA overvåger det amerikanske forum, og at mange brugere beskriver fejl derinde, og som så bliver rettet takket være det. Det amerikanske forum vil derfor nok være det bedste bud. Der er også det danske forum, men vi tvivler ærlig talt på, at noget der bliver skrevet der, bliver taget videre til de rigtige personer der kan gøre noget ved det. :-)

Leave A Comment