Geoder i Sims 4

Geoder er en ny samling der kommer med udvidelsespakken “The Sims 4 Arbejdstid“.

De kan findes på planeten Sixam, som er et hemmeligt område der kun kan kommes til ved hjælp af raketten eller som forsker. Hvis du har en raket skal den opgraderes til at rejse gennem ormehuller (niveau 10 i raketvidenskabsfærdigheden). Som forsker skal du opfinde elektrofluks ormehulsgeneratoren og bruge denne til at rejse til Sixam.

På Sixam skal du finde de sten der er markeret ved den røde pil, på billedet ovenfor. De kommer først i upoleret stand og du kan ikke vide hvilken geode du har samlet, før du polerer den. Min simmer var på Sixam to gange, før samlingen var komplet. De regenerer rimelig hurtigt, så kom tilbage et par dage senere, hvis du ikke fik dem du skulle bruge i første omgang.

Alle geoder påvirker omgivelserne med 3 point hver, så de er gode til at dekorere med.

Geoder_samling

I tabellen nedenfor kan du se de forskellige geoder, der findes.

 

IkonNavnVærdiSjældenhed
glumbutGrumbut50Almindelig
corbutKorbut50Almindelig
mylomstonicPilles Tonic50Almindelig
starflakeStjerneflage50Almindelig
eyeofthestormboreStormens øje50Almindelig
zarinneZarinna50Almindelig
Article Tags :
Læs flere indlæg

11 kommentarer

 1. heheheh siger:

  Jeg er simpelthen så dum lige nu aha, men har ikke været aktiv omkring sims i lang tid nu, kan huske at I havde en side der hed simshistorier? hvad skete der med den?
  altså kan godt regne ud at den blev lukket, men hvorfor?

  • Svar til heheheh siger:

   Jeg tror at de har mistet interessen for Sims og for denne side. De har nok travlt med skole og andet, men jeg forstår godt dit spørgsmål, da man kun kan gætte på, hvad der er sket med dem.

   • The Sims Leksikon siger:

    Hej med jer,
    Vi har lukket simshistorier ned for efterhånden lang tid siden nu. Af flere årsager. Vi opdaterer ikke længere herinde på simsleksikon heller. Tiden er ikke rigtig til det, da vi begge har et ægte voksenliv med fuldtidsjob, hus og hvad der ellers hører til det :-) Men siden forbliver selvfølgelig åben så i kan hjælpe hinanden.
    /Mille og Anja

 2. Karen-My siger:

  Kære Sims Leksikon,
  Jeg ved, at I har valgt at tone ned på siden, men er det muligt at udgive sæson 2 af Thi for fuld gas herinde?

 3. Kamille siger:

  Hej,
  Jeg har en simmer, som er på niveau 10 i forskerkarriereren. Han har også bygget den der maskine ting, men han kan ikke rejse til Sixam. Han kan kun tilkalde rumvæsener..
  Ved i om jeg måske har gjort noget forkert?

 4. Sofie siger:

  Hvad for en slags forsker skal man være for at komme til at lave den der himstregims altså fx
  ( juniorpilfinger )

 5. Josefine siger:

  hej jeg ved ikke hvor man skulle skrive henne men altså er ret dum til sådan nogle spil, men er der nogen der ved hvordan man følger sin simmer ligesom i sims 3 :) tak for hjælp på forhånd

  • Dicte siger:

   Hejsa. Ved ikke om du har fundet ud af det, men nede i venstre hjørne hvor der er et billede af den simmer du styrer, højre klikker du på simmeren, også skulle skærmen gerne automatisk føgle simmeren. Knus Dicte :)

 6. ophelia siger:

  hvordan oplowder jeg et rum til galleriget

 7. Laura siger:

  Hej jeg har lidt svært ved at få elektrisk stød så jeg bliver til et spøgelse (mit sims menneske). Så ville bare spørge hvordan man gjorde det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *