Køb Sims 4 her

sims 4 snydekoder

Vi er mange der har ventet i hvad der føles som evigheder, på at Sims 4 skulle udkomme den 4. september 2014. Ventetiden er ovre, og det vælter ind med masser af fede videoer, billeder og informationer omkring spillet, og der er ingen tvivl om, at Sims 4 nok skal blive mindst lige så populært som Sims 3 har været.

Du kan se alt det vi har skrevet omkring Sims 4 indtil videre, lige her.

Er du så nået til det stadie hvor du er stensikker på, at du i hvert fald skal have Sims 4, så kan du hurtigt og nemt købe dit Sims 4 online. På den måde får du leveret det direkte til døren, og kan komme i gang med det samme. Hvem vil ikke gerne det? Herunder har vi listet de webshops hvor vi selv har handlet før, og her skal du i hvert fald ikke være bange for at blive snydt. Kender du en anden webshop hvor man kan købe Sims 4, skal du naturligvis være velkommen til at skrive en kommentar herunder.

 

Køb Sims 4 i disse webshops

 

 Hvis du har brug for lidt ekstra forklaring til hvad der er i de forskellige Sims 4 editions, så læs med her!

 

Læs flere indlæg

77 kommentarer

 1. Ria siger:

  Det ved jeg ikke helt.. Men jeg har da lidt tid til at finde ud af om jeg vil forudbestille det :-)

 2. Nanna siger:

  Jeg tror ikke at jeg vil forudbestille det, men jeg tror nu at jeg ender med at købe det :-)

 3. Rebekka siger:

  Jeg bestilte Paradisøen hos Origon, og det gør jeg ikke igen!

 4. kamilla siger:

  det er virkelig dyrt..! -.-

 5. Emilie siger:

  -Jeg har forudbestilt det. Yeaaaah!!! :DD

 6. Eva siger:

  Wow, det er dyrt :o

 7. Marie siger:

  Hved det så sige at hvis man forudbestiller det for man det så direkte?

  • The Sims Leksikon siger:

   Ja normal vis ligger det i postkassen den dag det udkommer :-) Det er ret smart, hvis man ikke lige bor i nærheden af et sted hvor de sælger spil.

 8. Matilde siger:

  hvad er forskellen på Premium edition, Limited edition og det normale? :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Mathilde,

   I Premium og Limited Edition får du noget ekstra indhold til dit spil. Fx guide bøger som kan hjælpe dig med spillet, ekstra objekter til simmerne osv. :) Vi ved ikke om der konsekvent er en forskel mellem Premium og Limited dog.

   Mvh Mille

 9. asta siger:

  jeg har hørt en masse røgter om at Justin bieber skule være med i sims 4 andre der har hørt det eller nogen der ved noget om det håber ikke han skal med for god sanger er han ikke efter min mening

 10. Christina siger:

  Kan man forudbestile The Sims 4 i en butik fx. Game Stop eller Fona?

 11. kevin siger:

  kan man få Digital Deluxe udgaven på disk.

 12. kevin siger:

  ups kom til at sige det to gange

 13. kevin siger:

  der sker problemer med min computer den siger det samme mange gange

 14. Cecilie siger:

  Undre lidt over om der er kæmpe stor forskel mellem den almindelige version, eller limited edition og premium edition? Altså tænker bare at det kunne betale sig at bestille de liiiidt dyrere pakker end det er at bestille den almindelige? Hvad ville i gøre?

  • The Sims Leksikon siger:

   Altså som regel er det vist “bare” en ekstra ting eller måske en håndfuld ting der er med, som man ikke kan få fat i på andre måder. Vi bestiller normalt blot den alm. udgave, med mindre det er noget særligt vi ikke kan leve uden :-) Men ellers er der ingen forskel i selve spillet.

 15. Andrea siger:

  Hvad er forskellen mellem sims 4 limited edition og sims 4 digital deluxe

 16. Andrea siger:

  I sims 4, kan man så stadig, selv vælge, livret, yndlingsfarve, følelser eller hvad det du er
  Altså flirtende, festabe, heldig, svært ved at binde sig, o.s.v.?

 17. MeBellaKat siger:

  Premium udgaven indeholder:

  Hardcoverbogen “Skaberens Guide” – En hardcover-guidebog, der gør dig til mester i at lave simmere, og indeholder grafik fra The Sims 4.
  Digitalt indhold – Oppe natten lang – Indeholder laserlysshowet, nye fester, tøjsæt, pynt og opskrifter.
  Digitalt indhold – Festens midtpunkt – Indeholder den flammende tiki-bar og spektakulære festkostumer.

  Limited Edition udgaven indeholder:
  Digitalt indhold – Festens midtpunkt – Indeholder den flammende tiki-bar og spektakulære festkostumer.

  Du får altså en del mere med i Premium udgaven. Og så må man jo selv afgøre om det er de ekstra 300,- værd ;)

 18. Sille F. siger:

  Er der nogen som ved, hvad The Sims 4 kommer til at koste?
  For har tænkt mig at forudbestille det, men vil gerne vide prisen først.
  Har tænkt mig at forudbestille det i Gamestop.
  Tak på forhånd. :)

 19. Liv siger:

  vi ved jo stedig ikke noget om spædbørn og tumlinge jeg tror ikke jeg vil bestille det før jeg ved noget om det

 20. Joy siger:

  Vil blot informere om at man på http://www.playgames.dk/sims-limited-edition-p-1060.html kan bestille Sims 4 til 339 kr, som også er det billigste jeg har set det til.

  Spillet bliver leveret digitalt, så man er sikret at have det lige så snart det udkommer. Har brugt Playgames.dk før, og denne gang er ingen undtagelse. Det fungere bare!

 21. Lærke siger:

  Jeg forudbestiller det lige så snart jeg har 200 kr. mere :)

 22. Anna siger:

  er premium udgaven den samme som digital deluxe? :D Og jeg venter nok med at købe, da jeg spare sammen til næste gang Justin (Bieber) kommer til Danmark! <3 Har aldrig set ham i virkeligheden, da vi dengang ikke havde pengene, har dog været belieber siden jeg fandt ham på youtube i 2007 <3

 23. Timian siger:

  Hvilken udgave vil i andre have? Normalt køber jeg downloads via Origin, men de har ikke Premium udgaven , så den må jeg have via cdon . Det er den dyreste, men snart længe siden jeg har brugt penge på mig selv, så det må jeg godt :)

 24. Dagmar siger:

  Jeg har dog plant at forudbestille sims 4 til august- Og kan næsten ikke vente så spændt er jeg! :D

 25. Kristina siger:

  Nu da der er kommet rigtig mange windows 8 computerer og at de også er uden disk, så er det vil ikke muligt, at købe premium og limited edition? Du har jo behov for at downloade spillet i stedet.
  Har man også fundet ud af, hvor mange RAM osv.. Det kræver, for at spille Sims 4? :-)

 26. Tina siger:

  Hvis man du forudbestiller Sims 4 på Fona’s hjemmeside, hvornår skal man så betale? med det samme eller?

 27. Sims elskeren siger:

  hvornår kommer Sims 4 ud hvilken måneden og hvilken dag/dato

 28. Louise siger:

  Jeg glæder mig vildt meget til at købe spil The Sims 4 men er der en startpakke til Sims 4 som Sims 3 eller skal man bare købe Sims 4 ps jeg er meget forvirret ps hvordan ser pakken ud?

 29. Rosa siger:

  Hej sims leksikon jeg har fundet en hjemmeside hvor jeg kan købe sims 4 til 300 kr men der står også at spillet er på amerikansk kan jeg købe det og sætte det på dansk eller skal jeg købe det et andet sted? Svar hurtigst muligt!

 30. Rosa siger:

  Kan man få et svar?

  • Sims Leksikon siger:

   Når du skriver kommentarer flere steder med det samme spørgsmål, så svarer vi altså kun en gang :-) Læs vores svar til dig i det andet indlæg du skrev på :)

 31. Clara siger:

  Hvad koster det??

 32. Leah siger:

  Har forudbestilt.

 33. Jessica siger:

  Er der nogen der ved hvor man kan købe Collectors Edition henne? Jeg ved god Coolshop har de men de har lige givet mig info om at de ikke får flere hjem.
  Skal lige øre om der er nogen der har købt den hos Coolshop dengang de havde sat pris på og kunne forud bestille og hvad I gav?
  Kunne godt se ud til de måske prøver at snyde kunder.

  Er der ikke mulighed for at få et log in til siden her?

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis du klikker ind på Coolshop linket vi har herover, og lægger Sims 4 i kurven, så står der ikke noget om, at de ikke får flere hjemme. Og der står at det koster 399,-. Er du sikker på du har kigget det rette sted?

   Coolshop er vist næppe ude på at snyde nogle, det er en veletableret webshop vi selv har handlet hos flere gange.

   Og nej vi har intet loginsystem.

   • Jessica siger:

    He he he…Jeg tror lige du kom til at læse lidt forkert i mit indlæg :)
    Det er Collectors Edition jeg snakker om.
    Kan man ikke få den andre steder end hos Coolshop, hvilket man jo ikke kan mere nu.
    Det jeg mener med at de måske vil snyde kunderne, er dem der har forudbestilt Collecters Edition til 1000kr som jeg mener den stod til i starten, vil blive snydt for penge, hvis spillet kun kommer til at koste 800-850kr, eftersom jeg har set i udlandet at det der står til £85.
    Coolshops kundeservice var ikke just venlig deromkring.
    Man må da så håbe at folk ikke allerede har betalt for spillet, som de stadig ikke kender prisen på og måske ikke får deres penge retur hvis det koster mindre end de har betalt.

    • Sims Leksikon siger:

     Ah ja, sådan går det når man svarer på kommentarer efter lige at være vågnet ;)
     Vi skal ikke kunne udtale os om prisen, men mon ikke der er noget med moms osv. der har indflydelse på danske priser versus i udlandet? :)

     • Jessica siger:

      Ha ha ha….jaah nap lige en kop kaffe…lol
      Men du ved ikke om der er andre her i Danmark der har det til salg?

     • Sims Leksikon siger:

      Vi har kun kunne finde det hos Coolshop. Vi sad og kiggede lidt rundt da vi lavede en guide, men der var de de eneste. Det kan være du kan overveje at bestille det fra udlandet, hvis du gerne vil have netop den udgave. :)

 34. Leon siger:

  jeg har bestilt sims 4 på origin men hvornår bliver pengene trukket fra min konto? :)

 35. Leon siger:

  ok tak tak :)

 36. Sonia siger:

  Jeg købte min på Playgames.dk til 325,- og fik min kode idag, og fik den så smid på Origin med det samme.
  Nu må det snart gerne blive 4 september altså!

 37. Mikkel siger:

  Jeg har lige fået en mail fra (det danske) origin om at jeg kan forudindlæse the sims 4, fordi jeg har forudbestilt det.. Så nu står min computer og downloader!!

  YAAAAAAAYY!!!!!!

 38. lykke-musen siger:

  hej jeg har forudbestilt sims 4 på orgigins hjemmeside men hvor får jeg fat idet henne?

 39. Julie siger:

  Hvornår kommer udviklingsparkerne..? For vil meget heller købe den. C:
  Hvad er forskellen på den normalle og udviklingensparken i sims 4? :D

  • Sims Leksikon siger:

   Der er ingen “normal” udvidelsespakke. Der er Sims 4 grundspillet og på et eller andet tidspunkt kommer der udvidelsespakker til spillet som tilføjer ekstra ting til. Hvornår de kommer ved vi ikke.

 40. Mie siger:

  hej jeg ville lige spørge om noget :)
  nu er spillet vildmarkslivet kommet ud på origin men er det ens betydning med at det er i butikkerne ? i må meget gerne svare :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *