Følelser i Sims 4

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Følelser i Sims 4

I Sims 4 oplever vi for første gang i Sims historien, at der er rigtige følelser involveret i spillet. Følelserne påvirker simmernes ønsker, interaktioner, moodlets og så påvirker det simmerne omkring dem – ja dårligt humør smitter også i Sims 4. En simmer der er havnet i et ekstremt humør kan endda dø af det – død af latter, jep det er muligt!

Din simmer skifter følelser mange gange i løbet af dagen, og ønsker skiftes ud hver gang det sker. Det vil sige du skal være lidt hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil opfylde din simmers ønske. Eller vente på det kommer tilbage igen på et tidspunkt.

Du kan påvirke din simmers følelse med interaktioner og f.eks. musik. Hvis du f.eks. vil have din simmer i et flirtende humør, så kan du udføre romantiske interaktioner for at påvirke din simmer.

 

følelser-og-interaktioner-sism-4

Din simmers følelse har også stor betydning for, hvilke interaktioner de kan udføre. Som man kan se på billedet herover, så er der to interaktioner der har en gul mærkat. Det indikerer, at de to interaktioner kun er der fordi simmeren har følelsen “flov”som har farven gul, i det givne øjeblik. På den måde veksler mulighederne for interaktioner hele dagen lang, og giver dermed et væld af muligheder for dig.

 

Vi opdaterer løbende så snart vi lærer mere omkring følelser, og herunder kan du se alle de følelser vi har oplevet indtil videre. Er der noget du synes der mangler i forbindelse med følelser, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

 

sims-4-legesyg-følelser

Legesyg: Legesyge simmere har lettere ved at være sjove! Prøv at øve dig på nogle vittigheder med en mikrofon eller med andre simmere.

sims-4-anspændt-følelse

Anspændt: En anspændt simmer har ikke lyst til at lave noget. Prøv at tage et dejligt bad eller at slappe af foran fjernsynet!

sims-4-flov-følelse

Flov: Flove simmere har virkelig svært ved at snakke med andresimmere. Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid.

 

sims-4-glad-følelse

Glad: En glad simmer elsker sit liv. Når din simmer er glad bliver alle positive følelser stærkere.

sims-4-inspireret-følelse

Inspireret: En inspireret simmer har tonsvis af kreative idéer, der bare skal udtrykkes! Prøv at male et maleri eller at spille et instrument!

 

sims-4-sønderknust-følelse

Sønderknust: Denne simmer er så flov og vil bare lægge sig i fosterstilling og dø… Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid!

sims-4-tilpas-følelse

Tilpas: En simmer, der har det fint, har ikke nogen stærke følelser i den ene eller anden retning. Prøv at lave nogle forskellige ting, og se hvad der sker!

sims-4-utilpas-følelse

Utilpas: Ingen simmere bryder sig om at være utilpas og slidt. Sørg for, at deres behov er opfyldt!

 

sims-4-følelser-energisk

Energisk: En energisk simmer bliver langsommere træt og er bedre til fysiske aktiviteter! Prøv at træne eller at gøre rent i huset!

sims-4-følelser-flirtende

Flirtende: En flirtende simmer har bedre held, når det kommer til kærlighed. Prøv at udfyre nogle romantiske interaktioner på en anden simmer!

sims 4 følelse fokuseret

Fokuseret: En fokuseret simmer har et skarpt og klart sind. Prøv at spille skak eller øve dig i at programmere på en computer!

sims-4-følelser-selvsikker

Selvsikker: En selvsikker simmer har det nemt i alle sociale situationer. Prøv at forbedre dine karismafærdigheder ved at socialisere med andre!

sims-4-simmer-sover

Sover: Sovende simmere ignorerer de følelser, de har haft i løbet af dagen.

37 Comments

 1. Rebekka 17. maj 2019 at 19:42 - Reply

  I mangler følelserne; Trist, jaloux, vred, omtåget og keder sig

 2. liv 2. august 2018 at 16:12 - Reply

  Hvad er ´´modgiften´´ imod trist?

 3. AT 13. juni 2016 at 09:18 - Reply

  Det kunne være fedt med tips til, hvordan man opnår de forskellige.

  F.eks. hvordan man gør sine gæster glade til et middagsselskab.

 4. Problem? 23. februar 2016 at 12:23 - Reply

  Jeg har to simmere og når de snakker kommer kategorien “Romantik” ikke frem, også selvom de begge er flirtende. Jeg tænkte først at jeg bare skulle vente, men den kommer aldrig. De er “bedste venner” så det er vel ikke fordi de ikke kender hinanden særlig godt? Kategorien “Romantik” kommer dog frem hvis jeg sætter dem til at være hustru og mand i “lav simmere.”??

  • Sims Leksikon 5. marts 2016 at 08:04 - Reply

   Du skal langsomt introducere de romantiske handlinger der kommer op. Fræk joke fx. gode venner kan ikke bare blive forelsket med det samme.

 5. Laura 19. februar 2016 at 22:34 - Reply

  Hej Leksikon.
  Hvordan kommer min simmer i ”legesyg” humør?

  • Michelle 31. marts 2016 at 09:50 - Reply

   Du kan se noget sjovt i fjernsynet eller lege med børn

 6. Kitty 21. november 2015 at 14:24 - Reply

  Hvis en simmer er gravid og man har sat dem til ikke at blive ældre, føder simmeren så aldrig??

 7. Kitty 11. november 2015 at 17:53 - Reply

  Er der nogen det ved hvordan en simmer kan komme op og slås??
  Jeg er blevet utroligt dårlige venner med en fremmed simmer, men de kan ikke komme op og slås?

  • Sims Leksikon 11. november 2015 at 18:04 - Reply

   Det er nok bare et spørgsmål om tid før den mulighed dukker op. Men det kan også være pga. simmerens personlighed, hvis det er en slagsbror af natur ligger det nok mere til højrebenet end hvis ikke. :-)

 8. Regitze 2. februar 2015 at 18:17 - Reply

  Halløj Sims Leksikon! :))
  Hvordan kan jeg gøre min simmer fokuseret? :D

 9. Hende her 23. januar 2015 at 23:04 - Reply

  Ved godt det her ikke har noget med følelser at gøre men ved i noget om hvordan man får flere tilfredshedspoint altså en snydekode til det ???? :)

  • Sims Leksikon 24. januar 2015 at 07:49 - Reply

   Kig under snydekoder :)

 10. Mille 30. december 2014 at 19:20 - Reply

  Hej sims leksikon!
  Hvordan får jeg mine simere til at blive fokuseret (følelsen)?
  Pleas hjælp mig!
  Hilsen Mille

Leave A Comment