Følelser i Sims 4

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Følelser i Sims 4

I Sims 4 oplever vi for første gang i Sims historien, at der er rigtige følelser involveret i spillet. Følelserne påvirker simmernes ønsker, interaktioner, moodlets og så påvirker det simmerne omkring dem – ja dårligt humør smitter også i Sims 4. En simmer der er havnet i et ekstremt humør kan endda dø af det – død af latter, jep det er muligt!

Din simmer skifter følelser mange gange i løbet af dagen, og ønsker skiftes ud hver gang det sker. Det vil sige du skal være lidt hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil opfylde din simmers ønske. Eller vente på det kommer tilbage igen på et tidspunkt.

Du kan påvirke din simmers følelse med interaktioner og f.eks. musik. Hvis du f.eks. vil have din simmer i et flirtende humør, så kan du udføre romantiske interaktioner for at påvirke din simmer.

 

følelser-og-interaktioner-sism-4

Din simmers følelse har også stor betydning for, hvilke interaktioner de kan udføre. Som man kan se på billedet herover, så er der to interaktioner der har en gul mærkat. Det indikerer, at de to interaktioner kun er der fordi simmeren har følelsen “flov”som har farven gul, i det givne øjeblik. På den måde veksler mulighederne for interaktioner hele dagen lang, og giver dermed et væld af muligheder for dig.

 

Vi opdaterer løbende så snart vi lærer mere omkring følelser, og herunder kan du se alle de følelser vi har oplevet indtil videre. Er der noget du synes der mangler i forbindelse med følelser, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

 

sims-4-legesyg-følelser

Legesyg: Legesyge simmere har lettere ved at være sjove! Prøv at øve dig på nogle vittigheder med en mikrofon eller med andre simmere.

sims-4-anspændt-følelse

Anspændt: En anspændt simmer har ikke lyst til at lave noget. Prøv at tage et dejligt bad eller at slappe af foran fjernsynet!

sims-4-flov-følelse

Flov: Flove simmere har virkelig svært ved at snakke med andresimmere. Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid.

 

sims-4-glad-følelse

Glad: En glad simmer elsker sit liv. Når din simmer er glad bliver alle positive følelser stærkere.

sims-4-inspireret-følelse

Inspireret: En inspireret simmer har tonsvis af kreative idéer, der bare skal udtrykkes! Prøv at male et maleri eller at spille et instrument!

 

sims-4-sønderknust-følelse

Sønderknust: Denne simmer er så flov og vil bare lægge sig i fosterstilling og dø… Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid!

sims-4-tilpas-følelse

Tilpas: En simmer, der har det fint, har ikke nogen stærke følelser i den ene eller anden retning. Prøv at lave nogle forskellige ting, og se hvad der sker!

sims-4-utilpas-følelse

Utilpas: Ingen simmere bryder sig om at være utilpas og slidt. Sørg for, at deres behov er opfyldt!

 

sims-4-følelser-energisk

Energisk: En energisk simmer bliver langsommere træt og er bedre til fysiske aktiviteter! Prøv at træne eller at gøre rent i huset!

sims-4-følelser-flirtende

Flirtende: En flirtende simmer har bedre held, når det kommer til kærlighed. Prøv at udfyre nogle romantiske interaktioner på en anden simmer!

sims 4 følelse fokuseret

Fokuseret: En fokuseret simmer har et skarpt og klart sind. Prøv at spille skak eller øve dig i at programmere på en computer!

sims-4-følelser-selvsikker

Selvsikker: En selvsikker simmer har det nemt i alle sociale situationer. Prøv at forbedre dine karismafærdigheder ved at socialisere med andre!

sims-4-simmer-sover

Sover: Sovende simmere ignorerer de følelser, de har haft i løbet af dagen.

37 Comments

 1. Maria K 21. december 2014 at 16:54 - Reply

  Hvad sker der lige på det første billede? “Kritiser juhuu teknikker” og “Sig undskyld… i sengen” :-D det har jeg ikke oplevet før!

  • simselsker 22. december 2014 at 20:09 - Reply

   Vil gerne vide hvordan i får dem frem også

   • Sims Leksikon 22. december 2014 at 21:17 - Reply

    Det er enten en følelse eller en kombination af egenskaber og følelser. Vi husker ikke præcis hvilken simmer og hvilket øjeblik det var i.

 2. Rebecca 7. oktober 2014 at 09:41 - Reply

  I mangler følelsen vred :-)

  • Kitty 11. november 2015 at 17:35 - Reply

   Nej den er der! Det kan nok bare være at dine simmere aldrig bliver vrede :)

 3. Parmis 17. september 2014 at 20:36 - Reply

  Der er faktisk også en følelse der hedder omtåget. Det sker når de får tæv :)

  • Kitty 14. november 2015 at 22:56 - Reply

   Det sker også når deres raket styrter ned på jorden…

 4. Paprika 15. september 2014 at 14:25 - Reply

  jeg synes der mangler nogle følelser som fx deprimeret, fjollet, liderlig, gnaven/sur, det var lige dem jeg kan komme i tanke om nu :)

  • Thandi 3. oktober 2014 at 16:07 - Reply

   Der er en følelse der hedder vred :)

  • Sims 20. december 2014 at 10:44 - Reply

   Det er der også deprimeret er trist eller anspændt. fjollet et legesyg. gnaven/sur er vred og utilpas. Og hvis du har en simmer med egenskaben romantisk så kommer der en følelse hvor der står “elskovssyg”

 5. Mads 6. september 2014 at 13:37 - Reply

  Er der ikke også: Meget flirtende og Meget Utilpas og meget af næsten alting?

  • Sims Leksikon 6. september 2014 at 15:25 - Reply

   Jo, men det er ikke en ny følelse, det er bare en grad af dem. :)

 6. Maria 6. september 2014 at 06:38 - Reply

  Jeg har haft problemer med at når en sim døde var resten af familien totalt ligeglade med mindre jeg valgte “mourn”, og det var pænt irriterende. Det virker dog som om det er blevet fikset efter den nyeste patch, selvom der kun stod den skulle fikse babyerne, og nu efter et dødsfald har hele min familie en nice +5 sad Witnessed Death of Loved One (jeg spiller på engelsk) moodlet. :D

  • Mads 6. september 2014 at 13:38 - Reply

   Hvis din simmer har noget der minder om ”upassende” som personlighed kan de godt komme til at grine når der er en dør

 7. Rikke 5. september 2014 at 17:05 - Reply

  Kan i lige hjælpe?
  Mine to tvillinge piger er lige blevet ung voksen, så jeg tænkte de kunne flytte hjemme fra, men man kan jo kun flytte hele husholdningen som jeg ser det. HJÆÆÆÆÆLP

  • frederik 5. september 2014 at 18:20 - Reply

   hvis det fungere ligesom i sims 3 for du mulighed for at vælge hvem der skal flytte. så efter min mening kan det godt være lidt misvisende.(det skal siges at jeg ikke har prøvet det selv.)

  • Camilla 30. september 2014 at 11:28 - Reply

   Man kan godt få dem til at flytte ud, kan ikke helt huske hvordan, men du skal vist trygge på den der med indstillinger og så skal du trykke administrer verdner. Og så kan du trygge på huset og der skulle gerne være noget med at flytte :)

  • Maria 2. oktober 2014 at 20:30 - Reply

   Du skulle gerne kunne flytte dem via deres mobil telefoner

  • Sims 20. december 2014 at 10:42 - Reply

   Du skal gå op i menuen (de tre prikker i højre hjørne) og så trykker du adminstrer verdener. Når du er kommet ud i adminstrer verdener skal du trykke på det hus de bor i og jeg tror at når du har trykket på huset så kommer der sådan et “billede” af en familie (ellers er det et hus) Men du trykker på det. og så kommer der et billede op af din familie og nedenunder billedet er der to pile der viser i hver sin retning. den trykker du så på og så kan du adskille din familie og du får også 20000 similioner med ;)

  • Anonym 15. juni 2016 at 14:16 - Reply

   Hm… Det er svært at forklare hvordan man gør det, men jeg har selv prøvet at være dig, men bare rolig man kan godt… Se du går ind i det der sted hvor du kan redigere verdenen, eller der hvor man kan vælge hvem man vil være, og så et eller andet sted kan du gøre det…

 8. christina 5. september 2014 at 11:47 - Reply

  Jeg har prøvet at få følelsen kedsommelig, kan ikke huske hvad der stod udenfor det, men det var hvis to af mine simmer som havde snakket med hinanden uden at have snakket med hinanden før, jeg undrer mig over hvad de snakkede om.

 9. Bjarke 4. september 2014 at 20:44 - Reply

  Hvorfor skal jeg også til Bornholm lige når dette fede spil kommer! Tsk tsk tsk! :). Håber i andre har en god spille lyst! Hilsen Bjarke.

 10. Smile 4. september 2014 at 20:35 - Reply

  Ej hvor nice, der er jo sindssyg mange følelser! Sjovt når de sover! ;)

Leave A Comment