Følelser i Sims 4

følelser i sims 4

I Sims 4 oplever vi for første gang i Sims historien, at der er rigtige følelser involveret i spillet. Følelserne påvirker simmernes ønsker, interaktioner, moodlets og så påvirker det simmerne omkring dem – ja dårligt humør smitter også i Sims 4. En simmer der er havnet i et ekstremt humør kan endda dø af det – død af latter, jep det er muligt!

Din simmer skifter følelser mange gange i løbet af dagen, og ønsker skiftes ud hver gang det sker. Det vil sige du skal være lidt hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil opfylde din simmers ønske. Eller vente på det kommer tilbage igen på et tidspunkt.

Du kan påvirke din simmers følelse med interaktioner og f.eks. musik. Hvis du f.eks. vil have din simmer i et flirtende humør, så kan du udføre romantiske interaktioner for at påvirke din simmer.

 

følelser-og-interaktioner-sism-4

Din simmers følelse har også stor betydning for, hvilke interaktioner de kan udføre. Som man kan se på billedet herover, så er der to interaktioner der har en gul mærkat. Det indikerer, at de to interaktioner kun er der fordi simmeren har følelsen “flov”som har farven gul, i det givne øjeblik. På den måde veksler mulighederne for interaktioner hele dagen lang, og giver dermed et væld af muligheder for dig.

 

Vi opdaterer løbende så snart vi lærer mere omkring følelser, og herunder kan du se alle de følelser vi har oplevet indtil videre. Er der noget du synes der mangler i forbindelse med følelser, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

 

sims-4-legesyg-følelser

Legesyg: Legesyge simmere har lettere ved at være sjove! Prøv at øve dig på nogle vittigheder med en mikrofon eller med andre simmere.

sims-4-anspændt-følelse

Anspændt: En anspændt simmer har ikke lyst til at lave noget. Prøv at tage et dejligt bad eller at slappe af foran fjernsynet!

sims-4-flov-følelse

Flov: Flove simmere har virkelig svært ved at snakke med andresimmere. Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid.

 

sims-4-glad-følelse

Glad: En glad simmer elsker sit liv. Når din simmer er glad bliver alle positive følelser stærkere.

sims-4-inspireret-følelse

Inspireret: En inspireret simmer har tonsvis af kreative idéer, der bare skal udtrykkes! Prøv at male et maleri eller at spille et instrument!

 

sims-4-sønderknust-følelse

Sønderknust: Denne simmer er så flov og vil bare lægge sig i fosterstilling og dø… Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid!

sims-4-tilpas-følelse

Tilpas: En simmer, der har det fint, har ikke nogen stærke følelser i den ene eller anden retning. Prøv at lave nogle forskellige ting, og se hvad der sker!

sims-4-utilpas-følelse

Utilpas: Ingen simmere bryder sig om at være utilpas og slidt. Sørg for, at deres behov er opfyldt!

 

sims-4-følelser-energisk

Energisk: En energisk simmer bliver langsommere træt og er bedre til fysiske aktiviteter! Prøv at træne eller at gøre rent i huset!

sims-4-følelser-flirtende

Flirtende: En flirtende simmer har bedre held, når det kommer til kærlighed. Prøv at udfyre nogle romantiske interaktioner på en anden simmer!

sims 4 følelse fokuseret

Fokuseret: En fokuseret simmer har et skarpt og klart sind. Prøv at spille skak eller øve dig i at programmere på en computer!

sims-4-følelser-selvsikker

Selvsikker: En selvsikker simmer har det nemt i alle sociale situationer. Prøv at forbedre dine karismafærdigheder ved at socialisere med andre!

sims-4-simmer-sover

Sover: Sovende simmere ignorerer de følelser, de har haft i løbet af dagen.

Læs flere indlæg

35 kommentarer

 1. Smile siger:

  Ej hvor nice, der er jo sindssyg mange følelser! Sjovt når de sover! ;)

 2. Bjarke siger:

  Hvorfor skal jeg også til Bornholm lige når dette fede spil kommer! Tsk tsk tsk! :). Håber i andre har en god spille lyst! Hilsen Bjarke.

 3. christina siger:

  Jeg har prøvet at få følelsen kedsommelig, kan ikke huske hvad der stod udenfor det, men det var hvis to af mine simmer som havde snakket med hinanden uden at have snakket med hinanden før, jeg undrer mig over hvad de snakkede om.

 4. Rikke siger:

  Kan i lige hjælpe?
  Mine to tvillinge piger er lige blevet ung voksen, så jeg tænkte de kunne flytte hjemme fra, men man kan jo kun flytte hele husholdningen som jeg ser det. HJÆÆÆÆÆLP

  • frederik siger:

   hvis det fungere ligesom i sims 3 for du mulighed for at vælge hvem der skal flytte. så efter min mening kan det godt være lidt misvisende.(det skal siges at jeg ikke har prøvet det selv.)

  • Camilla siger:

   Man kan godt få dem til at flytte ud, kan ikke helt huske hvordan, men du skal vist trygge på den der med indstillinger og så skal du trykke administrer verdner. Og så kan du trygge på huset og der skulle gerne være noget med at flytte :)

  • Maria siger:

   Du skulle gerne kunne flytte dem via deres mobil telefoner

  • Sims siger:

   Du skal gå op i menuen (de tre prikker i højre hjørne) og så trykker du adminstrer verdener. Når du er kommet ud i adminstrer verdener skal du trykke på det hus de bor i og jeg tror at når du har trykket på huset så kommer der sådan et “billede” af en familie (ellers er det et hus) Men du trykker på det. og så kommer der et billede op af din familie og nedenunder billedet er der to pile der viser i hver sin retning. den trykker du så på og så kan du adskille din familie og du får også 20000 similioner med ;)

  • Anonym siger:

   Hm… Det er svært at forklare hvordan man gør det, men jeg har selv prøvet at være dig, men bare rolig man kan godt… Se du går ind i det der sted hvor du kan redigere verdenen, eller der hvor man kan vælge hvem man vil være, og så et eller andet sted kan du gøre det…

 5. Maria siger:

  Jeg har haft problemer med at når en sim døde var resten af familien totalt ligeglade med mindre jeg valgte “mourn”, og det var pænt irriterende. Det virker dog som om det er blevet fikset efter den nyeste patch, selvom der kun stod den skulle fikse babyerne, og nu efter et dødsfald har hele min familie en nice +5 sad Witnessed Death of Loved One (jeg spiller på engelsk) moodlet. :D

 6. Mads siger:

  Er der ikke også: Meget flirtende og Meget Utilpas og meget af næsten alting?

 7. Paprika siger:

  jeg synes der mangler nogle følelser som fx deprimeret, fjollet, liderlig, gnaven/sur, det var lige dem jeg kan komme i tanke om nu :)

  • Thandi siger:

   Der er en følelse der hedder vred :)

  • Sims siger:

   Det er der også deprimeret er trist eller anspændt. fjollet et legesyg. gnaven/sur er vred og utilpas. Og hvis du har en simmer med egenskaben romantisk så kommer der en følelse hvor der står “elskovssyg”

 8. Parmis siger:

  Der er faktisk også en følelse der hedder omtåget. Det sker når de får tæv :)

 9. Rebecca siger:

  I mangler følelsen vred :-)

 10. Maria K siger:

  Hvad sker der lige på det første billede? “Kritiser juhuu teknikker” og “Sig undskyld… i sengen” :-D det har jeg ikke oplevet før!

 11. Mille siger:

  Hej sims leksikon!
  Hvordan får jeg mine simere til at blive fokuseret (følelsen)?
  Pleas hjælp mig!
  Hilsen Mille

 12. Hende her siger:

  Ved godt det her ikke har noget med følelser at gøre men ved i noget om hvordan man får flere tilfredshedspoint altså en snydekode til det ???? :)

 13. Regitze siger:

  Halløj Sims Leksikon! :))
  Hvordan kan jeg gøre min simmer fokuseret? :D

 14. Kitty siger:

  Er der nogen det ved hvordan en simmer kan komme op og slås??
  Jeg er blevet utroligt dårlige venner med en fremmed simmer, men de kan ikke komme op og slås?

  • Sims Leksikon siger:

   Det er nok bare et spørgsmål om tid før den mulighed dukker op. Men det kan også være pga. simmerens personlighed, hvis det er en slagsbror af natur ligger det nok mere til højrebenet end hvis ikke. :-)

 15. Kitty siger:

  Hvis en simmer er gravid og man har sat dem til ikke at blive ældre, føder simmeren så aldrig??

 16. Laura siger:

  Hej Leksikon.
  Hvordan kommer min simmer i ”legesyg” humør?

 17. Problem? siger:

  Jeg har to simmere og når de snakker kommer kategorien “Romantik” ikke frem, også selvom de begge er flirtende. Jeg tænkte først at jeg bare skulle vente, men den kommer aldrig. De er “bedste venner” så det er vel ikke fordi de ikke kender hinanden særlig godt? Kategorien “Romantik” kommer dog frem hvis jeg sætter dem til at være hustru og mand i “lav simmere.”??

  • Sims Leksikon siger:

   Du skal langsomt introducere de romantiske handlinger der kommer op. Fræk joke fx. gode venner kan ikke bare blive forelsket med det samme.

 18. AT siger:

  Det kunne være fedt med tips til, hvordan man opnår de forskellige.

  F.eks. hvordan man gør sine gæster glade til et middagsselskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *