Få Sims 4 galleriet som app

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Få Sims 4 galleriet som app

Er du vild med at kigge igennem Sims 4 galleriet og alt hvad det har at byde på af huse og simmere? Så vil du måske blive glad for at høre, at du nu kan få Sims 4 galleriet som en app på din mobil.

 

Det kan du med Sims 4 galleri app’en

Galleriet giver dig mulighed for at dele og downloade fantastiske kreationer fra fællesskabet, og nu kan du få adgang gennem din internetbrowser eller en mobilapplikation. Det bedste er, at hvis du logger ind med din Origin-konto, får du mulighed for at gemme dine favoritter, så de automatisk bliver downloadet, næste gang du spiller The Sims 4.

Når du er logget ind, kan du søge på forskellige nøgleord i Galleriet. Du kan også “synes godt om” og kommentere på dine favoritter. Du kan dele alle kreationer i Galleriet med dine venner ved at bruge de unikke links, der hører til genstandene. Du behøver ikke engang at eje The Sims 4 for at se Galleriet, men adgangen til visse funktioner vil være begrænset. Hvis du ikke er logget ind med en Origin-konto, vil du kun kunne se indhold fra Maxis.

 

 

4 Comments

 1. Camilla 11. august 2017 at 22:45 - Reply

  Den kan ikke downloades fra den danske app store :(

 2. Matilde 7. marts 2015 at 16:59 - Reply

  Hej jeg håber i kan hjælpe med en lille ting :))
  Når jeg laver en simmer i CAS og gemmer min simmer i mit bibliotek bliver den aldrig gemt.. Det virkede som det skulle før, men jeg ved ikke om det er en ny opdatering eller noget, men det er virkelig irriterende at mine simmere ikke bliver gemt .. :(
  Tusind tak:)

 3. liv v 18. januar 2015 at 08:42 - Reply

  Mega fedt!!!Mangler også nogen app`s til min telefon, og den her ville jo være oplagt når jeg er kæmpe sims fan ;-)

 4. Anders kr 12. januar 2015 at 17:52 - Reply

  Mega sejt

Leave A Comment