Download Sims 3 park med fisk fra Kina, Egypten og Frankrig

Du er her » Forside » Sims 3 downloads » Download Sims 3 park med fisk fra Kina, Egypten og Frankrig

Hvis du spiller med The Sims 3 Verdenseventyr, så har du muligvis opdaget at der er en fejl i spillet, når det handler om at tage de fisk du har fanget i udlandet, med hjem?

Fejlen består i at de fisk du har i din rygsæk, forsvinder når du rejser hjem. Dette gør at det er umuligt at gennemføre adskillige udfordringer i The Sims 3. Men bare rolig, vi har en løsning på problemet!

Vi har nemlig lavet Sømileparken til dig, som er en lille park på 20 x 20, som du kan importere direkte og gratis til dit spil. I Sømileparken finder du samtlige fisk, som du også ville kunne fange i Kina, Egypten og Frankrig – denne gang kan de bare fanges i dit nabolag! Udover at være en løsning på fejlen i The Sims 3, så er det selvfølgelig også en meget lettere måde at fange de eksotiske fisk på.

gratis-soe-med-fisk-

I Sømileparken finder du det mest nødvendige til en god fisketur. Der er naturligvis en sø fyldt til randen med fisk, et toilet, en grill, to bænke og en sovepose (vi kender vist alle til det med, at man godt kan gå hen og blive lidt træt af en god lang fisketur).

download-soe-med-fisk-sims-3

fiskesoe

fisk-i-udlandet-sims-3

Sømileparken har vi lavet så lille som muligt (inden for rimelighedens grænser), for at den lettest kan placeres i dit Sims 3 nabolag.

Download Sømileparken

Du kan downloade Sømileparken her. Den ligger som en .zip fil, så du skal bruge f.eks. winzip eller winrar for at pakke det ud. Sims3pack filen skal placeres i mappen C:\Users\Navn\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads og så når du åbner The Sims 3 launcheren, så skal du gå ind i downloads og installere Sømileparken.

[symple_box color=”yellow” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Har du brug for hjælp til at installere filen og få huset ind i dit spil, så læs med i indlæggene Installation af sims3pack fil og Placering af grund i The Sims 3 nabolag.[/symple_box]

8 Comments

 1. Melissa 8. juni 2013 at 12:02 - Reply

  Som i beskriver, kan man ikke tage fisk med hjem. Men det kan jeg.. Jeg har også oplevet at mit spil går i stå, og vil ikke gemme osv.. Hvis der er andre der har samme problemer vil jeg gerne høre fra jer, på email: melissa2000@live.dk. Og jeg vil gerne høre hva i gjorde ved problemet, da jeg er meget træt af at jeg kun kan spille 15-30 min om dagen, pga. Det. PS. Jeg er vild med den plantesimmer familie i har lavet, + Sims 3..

  • The Sims Leksikon 8. juni 2013 at 15:24 - Reply

   Hej Melissa,

   Ja det er meget forskelligt hvilke problemer folk oplever – nogle har problemer med fiskene, andre har ikke ligesom dig. Meget tilfældigt! :)

   Det er svært for os at sige præcis hvorfor du kun kan spille 15-30 minutter om dagen. Der kan være nogle bugs/fejl der gør det, som f.eks. hvis du har Kæledyr så kan det f.eks. være nogle af dyrene får dit spil til at crashe – det har vi personligt oplevet med heste. Men det kan også være at din computer har svært ved at køre spillet? Som sagt er det svært at sige, der kan være mange grunde til det. Måske du kan præcisere det lidt mere og komme nærmere en løsning (hvis det f.eks. altid sker hos en bestemt familie, i en bestemt verden, hver gang du går ned i byen eller lignende) ..

 2. Tobias 29. marts 2013 at 11:09 - Reply

  hej jeg har fundet en kode i kan bruge til at få fiskene frem. men først skal man skrive testingcheatsenabled true når man har skrivet den skal man skive buydebug. og ud over fiskdannere er der også autoplant, insektdannere og blande ting i den. man kan fx få eiffel tonet, triumf bue, dragegrotten og rumvæsners køretøj.

 3. Frejaa 2. januar 2013 at 13:44 - Reply

  Jeg kan godt tage fisk med hjem?!

  • The Sims Leksikon 2. januar 2013 at 18:18 - Reply

   Det kan være at de har rettet fejlen. Den har i hvert fald været der længe :)

 4. Maja S. C. 22. juli 2012 at 23:15 - Reply

  Ej hvor er det bare dejligt med den grund så man ikke behøves at rejse for at fange de fisk :)

  Awesom id og mange tak for at ha lavet den :D

 5. Amalie 4. juni 2012 at 18:36 - Reply

  TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! I/du aner ikke hvor taknemmelig jeg er.
  Skønt siger jeg så! Det her har bare naget mig længe!

  • The Sims Leksikon 4. juni 2012 at 18:54 - Reply

   Hej Amalie,

   Hvor er det dejligt at høre at du kan bruge vores vejledninger :)
   God fornøjelse med at fiske!

   \Mille og Anja

Leave A Comment