Download havfrue familie

Siden Sims 3 Paradisøen udkom har der været rigtig meget fokus på havfruerne i spillet, og vi har set mange spørgsmål der handler om hvor og hvordan man kan finde de famøse havfruer i spillet. Nogle af jer har formentlig fundet en eller flere allerede, men hvis ikke, så er der nu hjælp at hente.

Vores søde læser Emilie har nemlig valgt at dele en familie fra sit eget spil, som består af 3 kvindelige havfruer som du kan downloade og få ind i dit spil – hvor fedt er det ikke lige? Vi siger tusind tak til Emilie fordi hun havde lyst til at dele sin familie med os, og kan kun opfordre jer andre til at gøre det samme hvis i har en familie eller et hus.

havfruer sims 3 paradisøen

 

Download havfrue familie

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vil du dele et download?

Har du lavet en familie du gerne vil dele? Så send en mail til os på kontakt(a)simsleksikon.dk med “download” i emnefeltet. Sørg for at enten vedhæfte dit download i en fil, eller upload det til Sims Exchange og send os linket. Husk også en beskrivelse af familien.

 

 

Article Tags :
Læs flere indlæg

12 kommentarer

 1. Laura siger:

  Jeg har en havfrue-kvinde allerede:) De er ret gode at have når du skal dykke men det er lidt irriterende at du hele tiden skal bade dem og svømme i havet med dem

 2. Nye siger:

  Har en havfrue-mand og barn de er sjove

 3. Signe siger:

  Tusind tak for et download!:-D Er igang med at forbedre min simmermands dykkerfærdighed, så han kan finde en havfrue i Havfruegrotten!:-D Dette bliver helt klart min backup plan!:-D Men kan du ikke skrive lidt om dem? Altså bare lige hvor gamle de er, hvad de hedder, deres egenskaber, job og forhold til hinanden og andre simmere:-D Bare lige så man ved hvad man downloader sådan lidt mere præcist…….:-D

  • Emilie Sims siger:

   Hehe x) Kom til at overskrive dem… Men kan godt huske lidt 8D 2 unge-voksne og en teenager.

   Navne: Carrie, Molly… Kan ikke husk den sidste :D
   Forhold: Carrie (Lyserød) Er søster til ukendt (Hvid) og Hvid er så mor til Grøn-Blå xD
   Kan ikke huske egenskaber -.- en dem kan du bare ændre :-D
   Og Carrie er en smule forelsket et en eller anden i Isla Paradiso cx

 4. SigneHP siger:

  Ok tak, Emilie:-D

 5. Pigen Der ELSKER The Sims 3 siger:

  man kan ikke hvis man ikke have paradis:(

 6. Laura siger:

  Tak ♥

 7. Mette siger:

  Hej kan man godt få familien selvom man ikke har sims 3 Paradisøen ?

  • The Sims Leksikon siger:

   Det kan du teknisk set godt, men det vil dog betyde at de IKKE er havfruer hvor pointen med at downloade dem lidt forsvinder. Muligheden for at have havfruer kom med Paradisøen, så det kræver at du har den udvidelsespakke for at kunne spille med dem. :)

 8. Maria siger:

  Kan man lave en havfrue? Altså når man laver et nyt gemte og laver sin husholdning kan man så lave en havfrue der?? Jeg vil nemlig gerne have en havfrue fra starten??

 9. Emilia siger:

  Hej.
  Jeg kan downloade familie og det, men kan ikke finde ud af hvordan jeg laver en ny familie og tilføjer dem.
  Kan i please hjælpe mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *