De Officielle Legacy Regler til Sims 3

sims 3 legacy regler

Legacy udfordringen er formentlig den absolut mest kendte Sims 3 udfordring til dags dato, og med god grund – for den kan altså bare gøre spillet lige det sjovere!

Først og fremmest, lad os så lige fortælle, at Legacy er en måde at spille spillet på, som kan gøre det mere udfordrende eller sætte nogle rammer for hvordan man spiller. Det kræver ikke at du downloader noget, installerer noget, fjerner noget eller noget som helst. Det er faktisk bare et regelsæt som du “leger” med – altså kan alle der har lyst være med til at spille Legacy!

I dette indlæg giver vi dig den totale guide til Legacy reglerne så du kan komme i gang. Vi starter ud med en oversættelse af de officielle regler og så afsluttes der med vores egen fortolkning af disse samt tips og tricks til at komme igang.

Kom gerne med jeres egne tips og tricks, hvis i har nogle vi ikke har nævnt.

Formålet med en Legacy familie

Legacy går i al sin simpelhed ud på at du starter med en person og lader denne vokse sig til en familie, som du følger i 10 generationer.

Opstart af Legacy familie:

 1. Du skal starte et nyt spil hvor din legacy familie skal være den aktive husholdning gennem hele spillet. Du må selv bestemme hvilket nabolag du vil spille i.
 2. Udfordringen starter med en enkelt stifter som du selv laver i “Create a sim”, du bestemmer selv kønnet. Alderen skal være enten ung-voksen eller voksen. Dog kan mænd også være ældre, det vigtigste er at de skal kunne få børn. Du bestemmer selv deres personlighed.
 3. Stifteren af familien skal bo på den dyreste grund i nabolaget, hvilket vil efterlade personen med 1.300 simoleoner til at købe inventar for. De engelske navne på disse grunde er i Riverview: 345 Riverblossom Hills Drive og i Sunset Valley: 15 Summer Hill Court. Sammenhængen mellem disse grunde er at de er store, tomme og koster 14.700 simoleoner. Det er meningen at det skal være svært i starten, og det er en vigtig del af udfordringen

 

Regler for legacy familie:

 1. Du må IKKE snyde. Altså ikke noget med at give dem ekstra penge eller hjælpe dem med at få humøret højt! Du må godt bruge downloadede ting så længe at pris og humøreffekt matcher de originale ting i spillet. Ikke noget med at hente en seng der får dem udhvilet på en time ;-)
 2. Alder og historieudvikling (er ikke helt sikker på de danske navne) skal være slået til, og levetid skal være sat på normal (90 dage).
 3. Legacy familien skal være aktiv husholdning under hele udfordringen, og du må altså ikke skifte over til en anden familie. Hvis du gerne vil have en pause fra spillet bør du åbne et nyt spil og spille i dette.
 4. Du må ikke lave ambrosia. Simmerne må gerne lære opskriften, men de må ikke forberede eller spise retten. Du må heller ikke bruge retten til at genoplive spøgelser.
 5. Du må ikke genoplive døde simmere vha. videnskabslaboratoriet.
 6. Simmere må ikke spise livsfrugt for at forlænge deres levetid.
 7. Dine simmere må først blive ældre vha. fødselsdagskagen når spillet minder dig om at deres fødselsdag nærmer sig. Ikke før! Du behøver ikke bruge fødselsdagskagen, du kan også vente til spillet tvinger simmeren til at blive ældre.
 8. Kleptomaner og skraldespandsrodere må gerne sælge de ting de finder.

AT FLYTTE SIMMERE IND:

Alle simmere må flyttes ind i Legacy familien vha. ægteskab eller “spørg om flytte ind” bortset fra de følgende:

 • Simmere som spilleren selv har lavet
 • Simmere/husholdninger som er downloaded og importeret fra “The Sims Exchange”
 • Simmere som tidligere har boet i legacyhusholdningen men som har været flyttet ud.
 • Simmere som af din simmer klassificeres som “rig”

Du må gerne lave, downloade og importere simmere og familie i dit nabolag, men de må ikke blive en del af din familie.

Du må ikke “sammenlægge” simmere/familier med din Legacy familie. Hvis du vil tilføje medlemmer til familien skal det gøres i selve spillet ved fx. at spørge om de vil flytte ind eller vha. ægteskab.

KONCEPTER I UDFORDRINGEN:

Generationer: Stifteren af familien er 1. generation, stifterens sønner/døtre er 2. generation, børnebørn af stifteren er 3. generation osv. Udfordringen slutter når den 10. generation er født.

Stifteren: Den person du selv laver i “create a sim” til at starte med.

Legacy points: Målet med den oprindelige udfordring er at få så mange legacypoint som muligt før den 10. generation fødes.

Legacy huset: Den grund som din oprindelige simmer flyttede ind på. Du må ikke flytte familien til en anden grund under hele udfordringen. Alle arvinger skal fødes af simmere der bor i huset.

Bloodline: Enhver simmer der i sit stamtræ kan spores helt tilbage til stifteren af familien. Adopterede simmere er ikke en del af denne bloodline. Simmere der flytter ind betragtes først som en del af denne bloodline når de bidrager til fødslen af næste generation. Først når dette sker kan simmeren udefra hjælpe med at tjene point til familien.

POINTS:

Du kan tjene point for din familie på følgende måder:

Generationer: Du får 1 legacy point for stifteren og 1 point for hver generation der fødes indtil den 10. Du får hvert point ved fødslen af det første barn i hver generation. Flere fødsler i hvert generation giver altså ikke flere point. Dermed kan du som det højeste tjene 10 generationspoint ved at gennemføre udfordringen og føde den 10. generation.

Livstidsønsker: Du får 1 point for hver unikt livstidsønske der opfyldes a familiemedlemmer. Simmeren skal bo i legacyhuset og skal være en del af stamtræet for at opnå disse point. Når et specifikt livstidsønske er opfyldt af en simmer vil andre simmere der opfylder det samme ønske, ikke kunne tjene point på netop dette ønske. Der er ialt 32 forskellige livstidsønsker i spillet, og du kan altså højst tjene 32 point i denne kategori.

Portrætter: Du får 1 point for at lave et portræt af familiemedlemmer og have det synligt i huset efter deres død. Igen skal simmeren være en del af stamtræet og have boet i legacyhuset for at du kan opnå dette point. Du får dette point når portrættet er lavet og du behøver ikke vente på at simmeren dør. Portrætter er stadigvæk deres point værd selvom familiemedlemmet på billedet flyttes ud af huset senere hen. Det er lige meget hvor dygtig artisten er til at male og portrætterne må være af alle størrelser og stilarter. Dog skal simmeren have min. 5 point i at male for at kunne få muligheden for at male et “still life” billede. Simmere skal være enten ung-voksen eller voksen og bo på legacy-grunden på tidspunktet hvor billedet males, for at få et portræt point.

Legacyhuset: Du får 1 legacy point for hver 100.000 simoleoner huset er værd i dets nettoværdi. For at få nettoværdien skal du lægge den “møblerede værdi” sammen med familiens kontante beholdning. Denne kategori har et maximum på 20 point, hvilket betyder en nettoværdi på 2.000.000 simoleoner.

Aspirations belønninger: Hvis en sim tjener mere end 100.000 aspirations points, så får de 1 legacy point. Du må godt bruge aspirationspointene undervejs, det er det totale antal point gennem hele levetiden der gælder. Som med de andre sim-baserede points, så må disse kun optjenes af familiemedlemmer. Du kan optjene yderligere points i denne kategori hvis en simmer tjener 200.000 aspirationspoint i deres levetid.

FØDSEL OG ALDRING:

Når en simmer fødes eller bliver ældre, så vil de ofte få tildelt nye egenskaber (traits). Nogle gange gives disse traits af spillet, andre gange får du selv mulighed for at vælge dem. I Legacy udfordringen er alle traits tilfældige. Hvis du får mulighed for at vælge din simmers traits skal du trykke på den knap der vælger dem tilfældigt og acceptere de traits der kommer frem. Undtagelse hvis du spiller med den valgfrie regel “Family trait”, som du kan læse om senere.

DØDEN:

Simmere der dør på familiens grund kan beholdes på grunden som spøgelser, eller flyttes til kirkegården. Det er op til dig. Hvis en simmer dør og du har glemt at lave deres portrætbillede, så tæller det ikke at lave et billede af deres spøgelse. Hvis “bloodline” afbrydes af døden, så slutter udfordringen med det samme (hvis der i en generation kun er et arving (som dør) og denne ikke selv har fået et barn). Derfor er det altid en god ide at der mindst er to arvinger i hver generation, i tilfælde af at den ene dør.

INDFØRING AF NÆSTE GENERATION:

For at inføre den næste generation skal en ny simmer fødes. Adoptioner må gerne finde sted, men så er barnet ikke en del af bloodline, og tæller ikke med og kan heller ikke tjene point til familien. Hvis arvingen er mand så skal deres partner flytte ind i legacy huset inden de får en baby. Hvis arvingen er kvinde kan hun vælge at lade sin partner flytte ind, eller blive gravid mens hun ikke befinder sig på grunden. I begge tilfælde så behøver arvingen og partneren ikke at være gift. Simmere kan fødes hjemme eller på hospitalet, hvad du end foretrækker. I det øjeblik næste generation fødes, så vil arvingens partner officielt blive en del af familiens “bloodline” (og kan derved tjene point til familien, hvis de altså bor på legacy grunden).

VALGFRI REGLER:

Dette er valgfri regler som du kan spille med hvis du ønsker. De påvirker ikke dine point på nogen måde, og er kun værktøjer til at få et tema i din familie.

Family trait: Når du laver din stifter af familien i “Create a sim”, så skal du vælge en af stifterens 5 traits til at være “family trait”. Herefter skal enhver sim der fødes i legacy familien have denne trait inden de bliver ung voksne. Hvis de ikke arver den ved fødslen, så skal du vælge denne trait så snart du får mulighed for det. Resten af egenskaberne skal stadigvæk vælges tilfældigt.

Matriarki/Patriarki: Det køn som din stifter har, skal være kønnet af enhver arving. Det vil sige at hvis din stifter var kvinde, så kan kun pigebørn bringe arven videre til næste generation. Børn af det andet køn tælles stadigvæk som en del af familiens “bloodline” og må stadigvæk tjene legacy point, de kan bare ikke videreføre næste generation. En mandligt dominerende familie kaldes for patriarki mens en kvindeligt dominerende familie kaldes for matriarki.

Historiefortælling: Det er populært at skrive en historie for din Legacy familie og uploade den i kapitler. Hvis du føler dig kreativ, hvorfor så ikke upload din egen historie? Der er ingen bonus i spillet for at gøre det, men tilføjelsen til fællesskabet er altid velkommen (der findes deciderede legacy sider hvor dette kan gøres).

Det var de officielle regler.

TIPS OG TRICKS:

Det kan være rigtig svært i starten når man har en stor og næsten tom grund, men det er også sjovt fordi det er så stor en udfordring. Det vi synes er vigtigst at købe til at starte med er en seng, et toilet og et køleskab. Når vi spiller er første prioritet at simmeren får et arbejde og lærer nogle basic skills. Noget af det du kan have stor gavn af i starten, er at lære at passe have samt at fiske. Når du kan gro frugt og grøntsager er du selvforsynende, desuden kan du tjene hurtige penge ved at sælge dine afgrøder til købmanden. Gem de frugter og grøntsager der har bedst kvalitet og plant dem så du får afgrøder af en endnu bedre kvalitet næste gang. Du kan ligeledes tjene penge på at fiske.

I starten må simmeren få sine behov tilfredsstillet andre steder end på sin egen grund. Fitness centeret er et fantastisk sted, her kan simmeren bade og gå på toilettet. Færdigheder kan fås ved at læse bøger på biblioteket, og på en del offentlige grunde kan du grille dine fisk osv. I en af byerne findes der endda et køkken i fitnesscenteret. I starten arbejder vi primært på at simmeren får en god kontant beholdning som i første omgang bruges til at bygge et lille hus. Når først du har et hus, så er det bare fantasien der sætter grænser for hvad der så skal ske. Du skal selvfølgelig arbejde på at finde en partner, så næste generation kan sikres.

Traits til den første simmer skal du måske lige overveje en ekstra gang. Det er en god ide at sørge for at de i det mindste ikke hader at være udendørs da de ikke får råd til et hus med 4 vægge og et tag for 1.300 simoleoner. Så de skal formentlig opholde sig meget udenfor. Derudover kan det jo overvejes om kleptomani er så skidt endda når man ingen møbler har. Måske man kunne finde nogle fine ting hos naboerne man kunne “låne”? Speaking off neighbors… Nogle huse står tomme, og hvorfor ikke udnytte dette? Man kan vel godt låne nabohusets swimmingpool hvis der alligevel ikke bor nogen? Og grillen skal da også holdes i gang. Måske de har nogle lækre havemøbler man kunne tage en lur i? Måske de endda har haven fyldt med tomatplanter der skal høstes…? Du kan jo også få en masse venner og spørge om du må sove hos dem natten over? Måske de endda serverer mad, eller du kan låne deres bad. Nogle er dog lidt sippede og bliver lidt fornærmet over at man tager sig disse friheder. Husk på du også kan finde ting af værdi rundt omkring i byen, fx diverse sten af varierende værdi, samt sjældne sommerfugle og biller.

VORES LEGACY FORTOLKNING:

Som udgangspunkt følger vi de officielle regler og spiller med det beskrevne formål. Dog har vi valgt ikke at tælle points, da vi ikke finder denne del så sjov. Vi spiller for at få en sjov udfordring og se hvor langt vi kan komme.

Fortæl os hvordan du bruger Legacy Reglerne!

 

> Point skema til Legacy

> Tips og Tricks til at starte en Legacy familie

Article Tags :
Læs flere indlæg

74 kommentarer

 1. Simone siger:

  Hmm… Det tror jeg da at jeg vil prøve næste gang jeg spiller :D Lyder sjovt. Har prøvet ligende udfordringer.

 2. admin siger:

  Det lyder som en god ide Simone! Det er der mange timers underholdning i :)

 3. […] Meet James Hobo af admin d. Jul 4, 2011 • 19:19 Ingen kommentarer Denne historie handler om James Hobo, og er den første rigtig legacy familie jeg har haft. Jeg følger ikke slavisk de officielle regler, men har lavet en modificeret udgave. […]

 4. Sofie siger:

  Bliver nød det at prøve det!! :D

 5. […] Meet James Hobo af The Sims Leksikon d. jul 4, 2011 • 19:19 2 kommentarer Denne historie handler om James Hobo, og er den første rigtig legacy familie jeg har haft. Jeg følger ikke slavisk de officielle regler, men har lavet en modificeret udgave. […]

 6. Charlie siger:

  Det er klart en udfordring som jeg vil prøve!

 7. Charlie siger:

  Så er Cambell-klanen startet op med unge Maya Cambell! :D

 8. Charlie siger:

  Hvad er aspirationspoint?? :D

 9. Frederikke siger:

  Er det tilladt at bruge lampeåndens ønske om at blive rig? :D

 10. Eva siger:

  Det vil jeg prøve når engang mit sims virker :D

 11. Babs siger:

  Skal man selv holde styr på pointne, eller er der en måde, hvorpå sims 3 spillet gøre det? :-)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Babs,
   Ja det skal man. Det er ikke en udfordring der er indbygget i simsspillet, blot noget som fans har fundet på, som så er blevet vældig populært. Personligt gider vi ikke spille med point, det virker vildt besværligt. Så vi lader os bare inspirere af reglerne og får en god udfordring på den måde :) Men hvis man gerne vil tælle point er det frem med blok og blyant, og så skal man huske at være ærlig ;-)

  • Christine siger:

   Der er et pointskema her. Du kan printe det ud og føre “regnskab” på det. Hjælper mig meget.

 12. Line siger:

  Har startet dette mange gange men er aldrig blevet færdig, ofte fordi mit spil når at gå i sort og selv sletter noget eller andre uheld :( Jeg har hver gang også startet en lille blog hvor jeg fortalte om familien, men det har jeg droppet denne gang. Det tager simpelthen for lang tid og man kan ikke spille ret længe ad gangen hvis man vil kunne følge med i skrivningen. Tilgengæld går jeg meget op i pointsystemet, da jeg synes det er noget af det der gør udfordringen sjov :)

 13. Emilie siger:

  Prøver det med det samme!!! :D :D :D

 14. Emilie siger:

  Det må jeg bare prøve!!!! :D :D :D

 15. Thilde Sims Freak siger:

  Må man så ikke gifte sig med en rig simmer, hvis man ikke modtager penge? :-O

 16. The Sims Leksikon siger:

  @Thilde: Ikke hvis din simmer har klassificeret vedkommende som rig. Man kan så vidt jeg lige husker, heller ikke selv bestemme, hvor mange penge man får når man gifter sig med en person. Du bestemmer jo selv, hvordan du vil spille, men det er faktisk en sjov og god udfordring, hvis man ikke har rige simmere. Vi hader faktisk lidt når vores simmere har for mange penge :P

 17. Line siger:

  når børnene bliver store må de så godt flytte hjemmefra eller skal de blive på den samme grund i alle 10 generationer

 18. Thilde Sims Freak siger:

  Kan ikke finde grundene i sunset, twinbook, eller de andre! ;(

 19. Simmerne siger:

  Er det bare mig eller er grundene blevet bilier for når jeg køber den største grund har jeg 13.000 tilbage til at bygge for

 20. im'aFreak siger:

  Det lyder som en stor udfordring for mig, der helst skal være rig og have det luksus, har prøvet at spille uden snyd men det holdt ikke særlig længe, da min simmer giftede sig med en rig mand ;D

 21. Line siger:

  Hej.
  Jeg kan ikke finde nogle af grundende i Sunset Valley.

 22. Kasper siger:

  Sjov, anderledes måde at spille på. Jeg ville måske være bange for at blive for overkontrollerende, men jeg synes også at størstedelen af morskaben kommer af at lade simmerne være sig selv og se hvilke åndssvage situationer de får rodet sig selv ud i.
  Noget helt andet er, er der nogen begrænsninger på hvor meget man må tage ud at rejse, eller at lave overnaturlige simmere? Feer er for eksempel helt vildt skægge, men de lever jo enormt meget længere end normalt.

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Kasper,
   Ja det er faktisk en ret sjov måde at spille på, hvis man vil prøve noget nyt. Vi spiller ikke selv med points, det gider vi ikke. Men selve konceptet synes vi er alle tiders. Vi er faktisk ikke helt opdaterede på hvordan reglerne har udviklet sig med de forskellige udvidelsespakker. Men vi skriver lige på listen at det skal undersøges.
   KH Mille og Anja

 23. Signe siger:

  Der hvor du (The Sims Leksikon) har taget billedet, ligger der et hesteCenter (tror jeg)? Er det fordi at jeg har Sims 3 Kæledyr? Vil vildt gerne prøve at spille det med reglerne, men ved ikke helt hvor jeg skal flytte hen?
  På forhånd tak. :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Signe,
   Tænker du på Severinsen familien? De bor nemlig ved siden af et hestecenter, i byen Sunset Valley. Legacy reglerne blev oprindeligt lavet før udvidelsespakkerne kom. I de to første byer var der en grund i hver by der kostede 14.700 simoleoner. I de nye byer er der ikke nogle grunde der er så dyre. Som udgangspunkt skal du bare finde den dyreste grund i byen og hvis det skal være helt “rigtigt”, skal det være i Sunset Valley eller i Riverview.
   KH Mille og Anja

 24. Signe siger:

  Okay, tusind tak! :)

 25. Kamilla siger:

  Det virker ret indvilket, men jeg vil forsøge ;)

 26. Julie siger:

  Jeg syntes at det virker ret indviklet meen hvorfor ikke prøve

 27. Olivia siger:

  Det vil jeg gerne prøve… Jeg tror bare ikke at jeg vil spille med point.

 28. Olivia siger:

  Har nu lavet en legacy familie, men min stifter har stadig ingen kæreste, og han er altså en voksen nu… Hver gang jeg tror at han har fundet den rigtige bliver de bare sure og går:-). Måske er det fordi at han er upassende? Nå, jeg tror bare at han adopterer et barn, og prøver at blive alien-gravid…;-)

 29. Anna siger:

  Er selv igang! Skal meget snart til 3. generation!…!

  • Anna siger:

   Det er bare liiiidt træls, for jeg har kun fået drengebørn! Håber, at når en ny kvinde skal til at have børn, at hun så kan få piger…

 30. Luxiie siger:

  Jeg er også igang med 4 generation nu! :D

 31. Aline siger:

  Jeg kan ikke finde en hustru til min simmer, når alle næsten er rige! Har jeg misforstået reglen eller? Kan de godt være rige og flytte ind fattige eller???

  • The Sims Leksikon siger:

   Hvis de er rige må de i teorien ikke flytte ind. Vi går ofte efter rengøringspersonale, pizzabude, postmænd osv. Eller også dem de kan møde på arbejdet. Hvis du udser dig f.eks en rengøringsdame så er de altid fattige som kirkerotter og det synes vi klart er sjovest :-)

 32. Aline siger:

  Tak igen :-) Sidste spørgsmål (måske), hvordan laver man portrætter? :-/

 33. Rebekka siger:

  Du skal bare have niveau 7 i maleri, og så vil der stå mal et portræt af….

 34. Yale siger:

  Love it!
  Det er en fed udfordring.
  Men i Sunlit Ties er den største grund ikke så dyr… Den er 63*63 og koster noget med 8.000 ca. Eller er detmig der ikke kan finde den dyreste?

  • The Sims Leksikon siger:

   Ja det er så vidt vi ved kun i riverview og sunset valley der er den helt dyre grund.

   • Yale siger:

    Hmm… Okey. Så er min stifter startet lidt for let. Men hun fik et meget lille tag over hovedet, hvilket hun var meget glad for da sneen faldt ;)
    Nu har hun brugt alle pengene på kollegiet på universitetet, så må det gøre det ud for den dyre grund som ikke fandtes i Sunlit Ties :D

    Godt man kun snyder sig selv ;)

 35. Yale siger:

  Hvis nu man får en livsfrugt, må man så give den til sin hest, når man ikke selv må spise den?

 36. Sarah siger:

  har prøvet så mange gange, men min bærbar går altid i sort når jeg er kommet til 3. generation eller plus. øv øv! :-(

 37. Christine siger:

  Dette er et pointskema som er MEGET hjælpsomt!

 38. maya siger:

  må man havde kæledyr

 39. Aline siger:

  Har et spørgsmål til. Jeg er igang med at føre min 2. generation til livs. Men hvordan skal de finde en partner, skal partneren også være fattig?

  • The Sims Leksikon siger:

   Han må i hvert fald ikke være rig. Vi kan anbefale brandmænd, pizzaleverandører, rengøringsdamer og den slags personer i byen :-)

 40. Sacha siger:

  Jeg har aldrig kunne finde de grunde, som man skulle købe… :c Så jeg har altid haft taget en grund og med ‘familyfunds’ koden selv sørget for at komme ned på 1800 til start.
  Kan I ikke tage et billede af hvor grundene ligger, og lægge dem ind på facebooksiden eller sådan noget? :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Sascha, grundene findes kun i Riverview og Sunset Valley. Af en eller anden grund kan man slet ikke få så dyre grunde i de nyere verdener. Men vi vil gerne lige skrive det på listen at vi skal have taget billede af hvor de er :)
   /Anja

   • Sacha siger:

    Uden s, haha :P.
    Lyder godt! Jeg kan hverken finde dem i Riverview eller Sunset Valley :(: Og det er lidt irriterende når man gerne vil prøve, sådan rigtigt, at starte en legacy :).

    • The Sims Leksikon siger:

     De ligger ikke midt i byen. Så meget kan jeg i hvert fald hjælpe dig. I den ene by ligger den sådan lidt ude hvor der er en vej der danner en firkant. Det er den største tomme grund du kan finde.

 41. Daniella siger:

  hej jeg har prøvet at lave en legacy familie og det går også fint, men jeg har bare et spørgsmål /problem. Jeg har den simmer jeg startede med, da hun og hendes mand blev 90 dage levet de bare videre, hendes mand var lige blevet gravid af et rumvæsen så jeg troret at det var derfor han ikke døde, an blev 94 dag, mit problem er at min første sim, blev 96 dag og dagen efter står der at hun kun er 77 dag. Hvad skal jeg gøre, da mine instilnger er sat på 90 dage så det er problemet ikke, mit spørgsmål er om jeg skal dræbe hende eller lade ende leve???

  • Yale siger:

   Når du sætter dem til at blive 90 dage, er det som en gennemsnitsalder, som at man siger at mennesker bliver i gennemsnit 75 år. Nogle lever længere, andre dør før de er 75 år gamle.
   Derfor vil nogle af dine simmere blive mere end 90 dage, mens andre vil dø før.
   Hvis der ikke har sneget sig en bug ind i dit spil, burde din første sim også dø af alderdom på et tidspunkt. Så jeg ville vente med at ’slå’ hende ihjel, med mindre hun bare absolut ikke vil dø når hun bliver fx 200 dage

 42. frederik siger:

  Lyder interresant. Tror dog godt jeg kunne finde på at snyde lidt og få simmerne so,m standard at leve længere. Måske 120 dage i stedet for 90. Bare for at gøre det lidt nemmere både at nå at få et ordentlig hus en partner og nogen børn.

 43. Marikka siger:

  De der havenisser der ind i mellem dukker op, som har en sindssyg værdi, må man sælge dem? Det er jo 1000 kr i kassen lige pludselig!

  • Sims Leksikon siger:

   Det bestemmer du selv. Kommer vel an på hvor meget du vil udfordre dig selv. Hvis familien er i opstarten og uden penge ville vi ikke gøre det. Men hvis du har spillet flere generationer og ikke mangler penge, så gør 1000 kr ingen forskel alligevel, så der ville vi bare sælge den :)

 44. Rosa siger:

  Må man få kæledyr?! Overvejer at gøre det snart men har så mange familier jeg gerne vil lave f.eks. tre feer som er søstre med hver deres farve altså rød blå og grøn og en hingst vet som de tjener penge på hved at avle på dem

 45. Clara siger:

  Hej jeg er igang med at stifte en familie og er inde i sunset valley, men der er ikke nogen grunde der er dyrere end 8000?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Clara, hvis du har Kæledyrspakken installeret, så har de vist nok placeret det store hestecenter på den grund man skal bruge. Den kan du slette og så kan de bo der :-)
   /Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *