Computer guide: Her er de bedste til at spille Sims på

de bedste sims 3 computere

Kan din computer ikke spille Sims uden der opstår problemer? crasher den, hakker den eller noget helt tredje? Eller står du og skal købe en ny computer, og vil du gerne vide hvad du skal kigge efter – for at være sikker på, at kunne spille Sims 3, og gerne Sims 4 når det kommer til efteråret? Så læs med i vores computer guide til Sims herunder.

 

Et hyppigt spørgsmål

Vi har igennem årene fået rigtig mange spørgsmål omkring dette emne, og ofte lyder spørgsmålet noget alá “Hvad er den bedste computer til at spille Sims på?” eller “hvilken computer skal købe?“. Vi er ikke computernørder på den tekniske måde, og vi har aldrig haft specielt meget styr på systemkrav og computerspecifikationer, men vi kan sagtens forstå hvorfor I spørger os – og vi vil vældig gerne kunne svare!

Derfor har vi fået hjælp fra en erfaren gamer der selv spiller rigtig mange spil, og har styr på gamer computere, tekniske krav, specifikationer osv. Med hjælp fra ham har vi fundet 4 forskellige bærbare computere, der alle kan spille Sims 3 (og 1 der stensikkert kan spille Sims 4). På den måde håber vi, at det kan vejlede og hjælpe jer på vej med at finde den helt rette gamer computer der passer til jeres behov og økonomi.

De 4 computere vi har fundet, er alle bærbare computere. Men du kan naturligvis kigge efter de samme specifikationer i en stationær computer, hvis du foretrækker sådan en.

OBS!

Vi kan ikke give personlig vejledning til køb af computer, så hvis du har brug for hjælp tag da fat i nogle professionelle som er ansat til at vejlede – f.eks. i en computerforretning alá Elgiganten.

 

Vejledning til køb af computer der kan køre Sims

Når du skal købe en ny computer der kan køre Sims er der tre forskellige faktorer du skal tage højde for, uanset om du vælger bærbar eller stationær, og de er:

 • RAM
 • Grafikkort
 • Processor

Hvis du ønsker at få det meste ud af dit Sims, og at det skal performe så godt som muligt skal du gå efter følgende: Du skal have en processor der er enten i5 eller i7. Grafikkortet skal have 1-2 GB RAM, og helst være af mærket NIVIDA GeForce eller AMD Radeon HD. Hvis du vil spille spillet med bedst mulig grafik, skal du gå efter at have mere end 4 GB RAM. Det er ekstra bonus hvis du har HD skærm  (1920×1080 px), da du så kan få ekstra godt billede på skærmen.

Du får hvad du betaler for, og du skal derfor overveje hvad dine krav til en computer skal være, og dermed hvilke forventninger du har til hvordan Sims kører på din computer. Skal det være den absolut bedste grafik, eller gør det ikke noget det står knivskarpt på skærmen? Det er nogle af de overvejelser der kan hjælpe dig i retningen af valg af computer.

 

4 forslag til computere der kan køre Sims

Vi giver herunder 4 forslag til forskellige bærbare computere der kan køre Sims 3, og en enkelt der stensikkert kan køre Sims 4. Er disse computere de eneste der kan? Nej selvfølgelig ikke, men vi har valgt disse da de er gode eksempler.

 

 

gamer-computer-sims-3-sims-4Den fremtidssikre:  Vision S4568

Vision S4568 er den fremtidssikre computer fra mm vision, som er den ultimative gamer computer. Du får fuld HD skærm der giver dig det bedste billede, den kan køre Sims på de højeste indstillinger, og den vil kunne køre Sims 4 fordi det er en så kraftig computer, og så er det generelt set en rigtig hurtig computer.

Alt i alt, et virkelig godt køb og en god investering til dig der tager din computer seriøst.

Pris: 7700kr (inkl.styresystem med mulighed for at opgradere enkelte features, mod betaling)

> Køb computeren her

 

 

lenovo-ideapad-sims-3God til prisen:  Lenovo IdeaPad G510

Lenovo IdeaPad G510 er en computer hvor du får noget for pengene. Den kan spille Sims 3 på højeste indstillinger, men den er ikke så kraftig som den fremtidssikre – og det er derfor der ikke er en garanti for, at den kan spille Sims 4 på højeste grafik. Derudover er skærmen ikke helt så god som den fremtidssikre, da den ikke er HD.

Leneovo IdeaPad G510 er en fin løsning hvis du ikke har lyst til at smide 8000 kr for en computer, men stadigvæk gerne vil kunne spille Sims 3 ordentligt.

Pris: 5300 kr

> Køb computeren her

 

 

lenovo-essential-notebook-sims-3

Den billige: Lenovo Essential Notebook B5400

Den billige Essential Notebook B5400 fra Lenovo er en udmærket lille sag. Først og fremmest er prisen særdeles tiltalende. Men den kan også køre Sims 3 på medium indstillinger. Det er ikke fantastisk, men hvis du er ude efter en billig løsning der kan klare det, og du ikke har de store krav til ydeevne, så er denne et godt bud. Det vides endnu ikke om denne her kan køre Sims 4.

Pris: 3699 kr

> Køb computeren her

 

Sims til Mac

På samme måde som vi får mange spørgsmål om hvilken pc skal man vælge, får vi også riiigtig mange spørgsmål omkring Mac og Sims. Kan det lade sig gøre, hvilken Mac skal man købe – skal det være en MacBook Pro eller en MacBook Air? osv. Helt overordnet kan vi sige, at Mac aldrig har været en gamer computer, og det er det heller ikke i dag. Du skal op og betale dyre domme for at få en Mac der kan yde det samme som en god gamer pc, og så bliver det måske aldrig helt lige så godt. Dermed ikke sagt at det ikke kan lade sig gøre.

Generelt for køb af Mac’s til at spille Sims på, skal du kigge efter præcis de samme faktorer som ved en pc – du skal bare være obs på, at fordi der er så få Macs at vælge imellem, kan det være en idé at opgradere på de enkelte fronter når du står og skal købe den.

En lille historie fra det virkelige liv: Mille (Den ene ejer af Sims Leksikon) har en MacBook Pro som i sin tid kostede ca. 15.000 kr med et opgraderet grafikkort og 4GB RAM. Den har kunne køre grundspillet og én udvidelsespakke, mere end det kunne den ikke kapere.

 

mac-computer-sims-315″ 2.3 GHz MacBook Pro med Retina display

Hvis du nu alligevel skulle ud og købe en Mac der ville kunne køre Sims ordentligt, så ville det være denne 15″ 2.3 GHz MacBook Pro til godt og vel 20.000 kr.

Findes der andre Mac’s der kan køre Sims? Ja, det gør der, men hvis man vil være bedst stillet er det denne her. Den eneste svaghed med denne Mac er grafikkortet, da det ikke er lige så kraftigt som i den fremtidssikre (et generelt problem for Mac). Men den kan dog godt køre Sims 3 på de højeste indstillinger.

> Køb denne Mac her

 

Husk computerens drivers!

Udover at din computer skal have det rigtige hardware, så skal du også huske at installere og opdatere computerens drivere. Computerens drivers vil typisk følge med på en CD, så husk at installere dem. Computeren vil ofte selv fortælle, når der findes en opdatering til en af dem. Hvis du ikke installerer og opdaterer disse drivers, kan du risikere at stå med problemer som at Sims 3 crasher eller lignende, fordi dele af computerens hardware ikke længere taler sammen.

 

OBS!

Vi kan ikke give personlig vejledning til køb af computer, så hvis du har brug for hjælp tag da fat i nogle professionelle som er ansat til at vejlede – f.eks. i en computerforretning alá Elgiganten.

God shopping!

Mvh Anja & Mille

 

Læs flere indlæg

58 kommentarer

 1. luxiie siger:

  Jeg har den der er skridtet over den førstenævnte :D Den er bare god ;D

 2. Asta siger:

  Sims 4 kan heller ikke køre på Mac. Har selv en ud mærket computer

 3. Parmis siger:

  Jeg har nr 3 :)

 4. Solveig siger:

  Okay… Jeg skal nok lige finde ud af hvilken Lenovo jeg har, jeg troede ikke at der var forskel! :)

 5. Thecrapappel siger:

  Jeg har bygget min selv. Så ved jeg også præcis hvad jeg får ;)

 6. Helene siger:

  Syntes ikke det er rigtigt det i skriver om en MacBook jeg har en MacBook Pro min far har meget forstand på pc
  Og hvergang vi kiggede gik vi også efter en gamer pc
  Men de crasher altså alligevel!!!
  Sims er et mærkværdige spil og lever dens egen verden
  Nu har jeg fået en MacBook Pro og jeg har ALDRIG nogensinde kunne spille så godt !
  Og den kostede IKKE 20.000 kr
  Den kostede 8.999!

  • Sims Leksikon siger:

   Som vi meget tydeligt har skrevet i indlægget Helene, så er der altid undtagelser når det kommer til Sims, til computere og til Macs. Der er ikke noget endegyldigt, og for nogle virker noget som ikke virker for andre. Så dejligt for dig at du har en Mac du kan spille det på – vi kan bare ikke stå inde for at promovere noget der generelt er så meget kritik omkring :)

  • Freja siger:

   Jeg oplever præcis det samme! Købte min macbook pro for et år siden (den billigste til ca 9000 kr). Jeg kører dog ikke med top indstillingerne og det fungerer udmærket. Den crasher en sjælden gang imellem,

  • Ida bach siger:

   Hej, jeg vil gerne høre hvordan man spiller sims spil på macbook? Skal man købe en mac cd med spillene på eller er det pc spillene der kan bruges på en mac? Tak :-)

  • Ida bach siger:

   Hej, jeg vil gerne høre hvordan man spiller sims spil på macbook? Skal man købe en mac cd med spillene på eller er det pc spillene der kan bruges på en mac? Tak :-)

   Har macbook air med ekstra ram og sims 2 og 3 til pc.

   • Sims Leksikon siger:

    Du kan godt købe Sims 3 på Macbook, men Mac er jo ikke skabt til at spille, så det er ikke sikkert at spiloplevelsen er som du forventer, det tør vi ikke love. Sims 4 kan ikke fås til Mac.

  • signe siger:

   hvor købte du den? jeg har en af de nye MacBook’ og jeg ville ikke kunne spille på den da den ikke har blæser:-( håber du svare KH Signe <3

  • Sandra Dyrholm siger:

   Spiller du Windows i Mac?

 7. Sandra siger:

  Jeg har også altid døjet med pc’er og mine Sims 3 spil. Spillet var længe om at loade, crashede tit og når jeg spillede spillet, så var simmerne en evighed om at udføre de tasks jeg satte dem til.

  Jeg stod og skulle vælge mellem en iMac og en almindelig pc sidste år. Jeg turde ikke rigtig satse på iMac’en når det kom til stykket, så købte mig en Asus.. og jeg må sige, at jeg har ikke fortrudt. Den kan køre The Sims (med alle udviddelsespakker – undtagen 2 extra pakker) på højeste indstillinger.

  Det er en jungle derude, så tit er det godt at alliere sig med en computerkyndig inden man bevæger sig derud :) Folkene i butikken, kan man desværre ikke altid stole på, da de som regel er ude efter kommission, og kan finde på at sælge dig noget helt andet end det du er ude efter :P

 8. Quartes siger:

  Jeg ved ikke om jeg skal købe den billige eller den over?

  Jeg har 14 sims spil og det er inklusiv startpakken:-)

  • Sims Leksikon siger:

   Vi ville nok anbefale den over. Det er et par tusinde ekstra som nok er godt betalt ud når man har så mange udvidelsespakker :-)

 9. Kamilla K siger:

  Jeg har en Lenovo ved bare ikke hva for en slags men jeg har alle udviddelspakkerne og ekstrapakkerne og den trækker det med kun lidt lag! :D

 10. Karina siger:

  Et godt sted at købe en pc, er hos BILKA.
  1)Man for en fin garanti på den.
  2)De er altid søde og rare, når man spørger dem om hjælp til det.
  3)De undersøger enes pc fuldt ud, når de for den ind (når den er gået i stykker).
  4)Og så for man papir på, hvad de har lavet ved den (når man for den tilbage fra rebrestionen).
  Men det kan lige så godt være fordi jeg har været heldige de gange. Og det er også et af de steder hvor jeg køber mine Sims spil, da de tit har dem på tilbud;-D

 11. Bente siger:

  Hej Leksikon.
  Ville bare fortælle, at jeg har en MacBook pro 13″ retina 256 GB, jeg har alle udvidelses – og ekstra pakkerne, og dem kan jeg køre alle sammen på min Macbook, uden at spillet crasher. Så det kan godt lade sig gøre at spille sims på en Macbook. :)

 12. Quartes siger:

  Tusind tak! Så skal jeg da bare spare op!!!!;-) :-I

 13. maya siger:

  jeg var nede ved datagården med min pc(helt ny) da den ikke virkede så godt. De fortalt mig så at min computer ikke var lavet til at spille på og ikke kan køre sims, fordi den ikke har et grafik kort. Men jeg kan spille sims, grundpakken og 2 udvidelser og noget store indhold uden problemer:). men ønsker mig en ny og hvis jeg ikke kan få en sparre jeg sammen til en:)

 14. Quartes siger:

  Okay lige et vigtigt spørgsmål! :-) Jeg vil vide om man kan få en cd/digitalt sims spil (ikke downloadet sims spil) på ”God til prisen” ? Undskyld hvis det var forvirrende… ;-)

  • Sims Leksikon siger:

   Er ikke sikker på vi helt forstår dit spørgsmål… Men man kan jo altid købe et fysisk spil og installere enten via origin eller cd-rom drevet. Så selvom ens computer ikke har et cd-rom drev, så kan man godt installere via origin. Du må spørge igen, hvis det ikke var det du mente :)

   • Quartes siger:

    Det er et cd-rom drev om den har det? Og hvordan kan man så installere via origin hvis det ikke er download? Og tak! :-)

    • Sims Leksikon siger:

     Det er vi næsten sikre på at den har, men vil ikke love noget. Men via origin installerer man bare med koden, så du behøver aldrig at sætte disken i. Det gør vi selv altid :)

     • Quartes siger:

      Hvordan jeg kan ikke få sims 2 på? (Det er ikke downloadet derfra) :-(

     • Quartes siger:

      Hvad gør man hvis man allerede har en bruger men ikke kan huske navnet eller kodeordet!? :-( Og HAR brugt koden!?

 15. Quartes siger:

  Okay tusind tak:)

 16. Simone siger:

  Hej, jeg har det problem at jeg ikke altid kan komme ind i mit spil, og når jeg så kan så lukker den bare ned sådan lige pludseligt og siger at der skete en fejl og den blev nødt til at lukke. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre er der en grund til at den gør det eller hvad? Er det selve spillet der er noget galt med?

  Håber virkelig i kan hjælpe mig, jeg elsker at spile sims.

  • Simone siger:

   P.S. Min computer skulle altså være i stand til at køre spillet, da jeg var inde for at købe den, snakkede jeg med forhandleren om at den skulle kunne køre sims.

 17. nanna siger:

  hvad med stationær pc?

 18. Helle siger:

  Jeg har også en macbook pro, og siden jeg fik den har jeg ikke haft et eneste crash eller andre problemer. Jeg brugte mine surt optjente penge på at købe en gamer pc, men det kunne ikke trække mere end grundspillet og én udvidelsespakke. Så Mac kan sagtens køre spillet selvom du ikke køber den dyreste

 19. Bjarke siger:

  Hvis du bare vil have en computer til at spille sims på, så vil jeg selv anbefale en stationær, der kan du nemlig få mere til samme pris. Sagde min kloge bror som er computernørd xD.

 20. Sofia siger:

  Hej :)
  Jeg har fået mig en MacBook Pro 13″ med Retina skærm. Grunden til, at jeg valgte denne, er faktisk bl.a. at den skulle kunne trække Sims spillene. Jeg havde nemlig hørt af en, der udover at spille sims også spillede LOL og… nogle andre spil jeg ikke kan huske navnene på. Og hendes MacBook kunne sagtens trække det, ud fra hvad hun skrev.
  Nu føler jeg mig dog lidt splittet, og også lidt nede, hvis det viser sig, at min kun få måneder gamle computer købt til ca. 11.000 kr. alligevel ikke kan spille sims. Jeg har nemlig ikke installeret spillene endnu, da jeg mangler et CD-drev, der købes seperat, da denne MacBook ikke har en indbygget…
  Så… hvad synes I jeg skal gøre? -Hvis man kan spørge sådan :3
  Knus fra Sofia
  Ps. Jeg er mega glad for jeres side. Den er så gennemført, og jeg har på ganske kort tid fået en hel masse gode råd, idéer, tips og tricks :)

 21. Sims Pige siger:

  En Asus er også rigtig god….

 22. Grith siger:

  Hej jeg har fået ny computer, og går fra pc til Mac.

  Men når jeg har installeret spillet på mac’en så er der ikke nogen elektronic arts mappe. Så ved ikke hvordan jeg skal lægge mine gamle familier ind. Kan I hjælpe mig ?

 23. Rebecca siger:

  Kommer der udvidelses pakker til The Sims 4, ligesom i The Sims 3. OMG JEG ER VERDENS STØRSTE SIMS FAN

 24. Elisabeth siger:

  Hvis man køber the sims 4 som download, kan man så installere den på 2 computere? (har nemlig både bærbar og stationær..) ;-)

  • frederik siger:

   ja. Hvis bare du har installeret origin på begge to, kn du sagtens downloade spillet til begge computere

 25. Frida siger:

  Hej
  Hvad hvis man kører med en amd processor, hvilken skal der så til?(måske et dumt spørgsmål? Idk..)
  Frida

 26. Frederikke siger:

  jeg har lige købt en hp pavilion 500-313no stationær computer og skulle installere sims 2 på den men da jeg prøver at starte spilet op siger den et eller andet med noget grafikkort… hvad ka det være ?

  • Sims Leksikon siger:

   Ja du må jo nok nærlæse hvad det er den siger “med noget grafikkort”, da det jo formentlig er dér hvor problemet er :) Det kan være at dit grafikkort ikke passer til det spillet kræver eller at driverne ikke er opdateret. Men du må læse hvad den skriver, for at finde svaret – det kan andre ikke fortælle dig.

 27. Mikkel siger:

  Jeg kører sims 4 på High på min MacBook, fra 2012 uden Retina :) (igennem bootcamp) ;)

 28. Mathilde siger:

  Jeg vil gerne have Sims 4, og jeg har en mac. Men jeg ved ikke om det nytter noget at downloade det istedet for at købe det i hånden, og hvis jeg skulle det ved jeg ikke hvordan?

  • Sims Leksikon siger:

   Der er ingen forskel på download vs. cd-rom når det kommer til Sims 4 og Mac. Sims 4 er ikke designet til Mac, og der er endnu ikke kommet en løsning på det fra EA’s side – men de siger de arbejder på det. Den eneste måde du kan komme til at spille Sims 4 på din mac er, hvis du installerer Windows på Mac. Læs mere om det her: http://simsleksikon.dk/sims-4-til-mac/

 29. Ida bach siger:

  Hej, jeg vil gerne høre hvordan man spiller sims spil på macbook? Skal man købe en mac cd med spillene på eller er det pc spillene der kan bruges på en mac? Tak :-)

  Har macbook air med ekstra ram og sims 2 og 3 til pc.

 30. Ida siger:

  Hejsa! jeg vil bare sige, at jeg har en Macbook Pro 13″. Den fungerer optimalt og har næsten alle udvidelsespakker. Den hakker ikke, og det kører bare der ud af når jeg spiller The Sims 3. Jeg har aldrig haft nogle problemer med den computer! :)

 31. Simsie siger:

  I øjeblikket har jeg en Dell, og den gider bare overhovedet ikke at spille 3’eren. Til sommer får jeg min brors MacBook Pro, og jeg har spillet sims 3 på den før. Den lagger bare helt vildt meget.

 32. Mathilde siger:

  Hej :)
  Ville bare lige sige, at jeg har altså en MacBook Pro (9-10.000kr) og den kører helt fint! Den er hurtig om at komme ind på spillet, og spillet lagger ikke :) (Har også en Mac USB super drive til den) Har alle udvidelsespakkerne og extra pakkerne (Bortset fra 2). Den mister lidt hurtigt strøm når jeg spiller sims på den, og bliver langsommere jo mindre strøm den har, men så må man jo bare sørge få at oplade den! Men jo, jeg ville helt klart også anbefale en af de andre gaming computere, da det er svært at installere CC og ting fra The Store! Overvejer selv at købe en ny! Den her artikel hjalp mig virkeligt med at finde ud af hvilken computer jeg så skulle købe! Tak!

 33. Jeannie siger:

  Jeg har et spørgsmål der drejer sig om sims 2 Ultimate Collection fra Origin på en helt ny bærbar:

  Jeg har lige købt mig en MM Vision bærbar fra G-serien, så den er velegnet til stort set det meste. Dog oplever jeg, at når jeg spiller Sims 2, så er grafikken virkelig dårlig ude i nabolaget. På selve grunden er problemerne med at vægge og gulve “forsvinder” når man skal indrette huset. I selve spilfunktionen så giver skærmen nærmest et glimt når man bevæger sig rundt med musen.

  Er det noget med settings i forhold til grafikkortet der ikke er højt nok eller? Og hvis det er, hvordan kan jeg så ændre på dette, så det kan køre optimalt?

  Jeg har ikke oplevet nogen andre problemer end dette, men det er stadig forstyrrende for spiloplevelsen.

 34. Thilde siger:

  Er der nogen der har nr.3? Er den god og kan den godt køre Sims 4?

 35. Julie siger:

  Kan en “Lenovo U510 Ideapad” køre sims 4?

 36. Lærke siger:

  Hej
  Jeg her et lille problem. I går opdaterede jeg min Mac til det helt nye El Capitan styeresystem, men i dag da jeg skulle spille Sims 3, det gik fint indtil jeg kom til menuen hvor man vælger hvilket famile man vil spille. der kom et skilt på hvor der stod at jeg skulle insætte ‘The Sims 3 paradisøen’ (som er det spil jeg spiller) selvom jeg havde sat disken i! Jeg har genstartet min computer, men det virker ikke! Jeg kunne sagtens spille før jeg opdaterede. Der er ikke noget galt med mit DVD drev, det har jeg testet.
  Jeg vil være meget glad for svar snart!!!
  På forhånd tak :-P

 37. Cornelia siger:

  Hej
  Jeg har en MacBook Pro men værd gang jeg laver en ny verden, sletter min pc det den anden verden jeg har lavet og den lakker hele tiden. Det ville være rat vis i vil svare snart
  Tak på forhånd :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *