Sims 3 – Create A Style Tutorial

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Sims 3 – Create A Style Tutorial

Vi er blevet spurgt mange gange, hvordan man laver tapet og tøj osv. i andre farver end dem der er i forvejen. Derfor har vi lavet en tutorial til at vise jer hvordan.

tut_CAS_1

Dette værktøj er inde i Create A Sim, hvor du kan lave tøjet præcis som du vil have det.

tut_CAS_2

Oppe i vælg kategori er en drop-down menu, hvor du kan vælge mellem alverdens kategorier. Bl.a. tekstiler, metal, geometrisk og meget andet. Se dig omkring og bliv inspireret.

tut_CAS_3

Tom her vil gerne have en mønstret bluse, og falder for det grønne mønster. Dog er han ikke helt tilfreds med farven, da grøn ikke lige er Toms smag.

tut_CAS_4

Tom er til lilla, og vha. ringen i farvepaletten kan jeg finde en god lilla farve. Slideren bevæges indtil den helt rigtige kontrast opnås. Når du er tilfreds trykker du på på det der “ja tak” tegn, eller hvad vi nu skal kalde det.

tut_CAS_5

Mange af de huse der findes i spillet fra starten er utrolig grimme, og med få midler rent økonomisk er der ikke råd til at lave nyt. Men med create a style kan du faktisk lave dit nye hus rigtig fint, uden det koster noget. Jeg er ikke så vild med de brune farver på tapetet her, jeg vil hellere have de er sort og hvide. Så nu trykker jeg først på paletten, og dernæst trykker jeg på tapetet.

tut_CAS_6

Nu vil farverne i ringene på midten have den farve som tapetet har. Jeg trykker på den der er mest brun, og vil gerne lave den om til sort. Jeg ved at farvekoden for sort er ‘000000’, så jeg trykker på # og indtaster denne kode. Efter koden er indtastet skal man lige trykke uden for feltet før at farven på tapetet bliver opdateret. Bagefter trykker jeg på den mindre brune, og indtaster koden ‘ffffff’, som svarer til almindelig pæn hvid. Bagefter trykker jeg på “ja tak” tegnet og du vil nu se følgende:tut_CAS_7

Alt tapetet som havde den brunlige farve før, er nu blevet sort og hvid. Voila!

Se i øvrigt vores lynhurtige videoguide her:

8 Comments

 1. nye 5. juni 2013 at 09:58 - Reply

  ok tak

 2. baui 4. juni 2013 at 18:38 - Reply

  Hej Sims leksikon.
  min simmer tegner hele tiden skitser med den der skitse bog der kom med universitet liv
  men hun skriver kun sådan nogle mærkelige ord (missing textrue) og jeg ved ikke hvorfor fordi på de film og reklamer jeg har set med universitet liv så var det rigtige ting de tegnede
  håber i kan hjælpe med det

  • The Sims Leksikon 4. juni 2013 at 19:12 - Reply

   Hej med dig. Det er desværre en kendt grafikfejl. Den forsvandt hos mig efter lidt tid, men ved ikke rigtig hvad der skete siden det forsvandt :/
   Så du kan vist desværre ikke stille så meget op…
   /Anja

  • Line 4. juni 2013 at 20:58 - Reply

   Det skete også for mig i starten nu er det væk og der er billeder

 3. Maria 4. juni 2013 at 17:13 - Reply

  Tak sims 3 leksikon fordi i lavet et indslag om det. For i har virkelig ret når i siger at farverne på væggene ikke er så pæne( eller gulv) for det synes jeg i hvert fald ikke at de er så pæne og hvis man ikke har råd til nye trendy vægge så er det jo genialt! :)

 4. Bella 3. juni 2013 at 18:33 - Reply

  Hej Sims Lekiskon. Jeg har set nogen videoer på Youtube hvor de laver køkkenborde i i samme farve hvor han hiver dem. Altså en farve han selv har lavet.!!!

 5. nye 3. juni 2013 at 15:44 - Reply

  hvordan kan man style det ikke i farvef men hele tøjets form jeg ved ikke hvordan man skal forklare det: :-)

  • The Sims Leksikon 3. juni 2013 at 16:35 - Reply

   Det kan man ikke :-) kun farver og mønster.

Leave A Comment