Brugerlavet indhold i Sims 4

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Brugerlavet indhold i Sims 4

brugerlavet indhold sims 4

(Download her)

I er mange der har brugt vores guide til brugerlavet indhold til Sims 3 og i er også mange som har efterspurgt en tilsvarende guide til Sims 4. Så det får i da selvfølgelig :-)

Vi kan ikke hjælpe jer med fejl og problemer der opstår som følge af brugerlavet indhold. Det er derfor på eget ansvar, hvis I installerer brugerlavet indhold.

For at få en generel forståelse af brugerlavet indhold og zip filer vil vi gerne henvise til indlægget om brugerlavet indhold i Sims 3, da dette ikke har ændret sig.

Det meste brugerlavet indhold til Sims 4 vil være i package filer, med undtagelse af simmere og grunde. Derfor afhænger installationsmetoden af filtypen.

 

Package filer

Alt brugerlavet indhold til Sims 4 som er package filer skal placeres i Sims 4 Mods folderen. Denne folder finder du normalt på denne sti (se også det øverste billede):

Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 4/Mods

Typisk vil brugerlavet indhold være pakket ind som en zip fil, hvilket betyder at den skal pakkes ud før du kan bruge den. Læs vores vejledning til zip programmer her. Når du har pakket filen ud placerer du package filen i Mods folderen.

Mods_folder_Sims4_2

I Mods mappen ligger der en fil der hedder resource.cfg og den gør det muligt overhovedet at installere brugerlavet indhold. Denne fil skal forblive i Mods mappen til enhver tid. Hvis du kommer til at slette den eller mister den vil spillet automatisk genoprette den næste gang du starter spillet op.

Tip

Et lille tip til dig der har meget brugerlavet indhold er at lave undermapper i Mods folderen. På den måde kan du holde lidt mere styr på hvad det er du har downloadet.

Mods_folder_Sims4_3

 

Downloadede simmere og grunde

Downloadede simmere og grunde indeholder hver flere filer. Når du har pakket dem ud med et zip program skal alle de downloade filer for hver kreation placeres i den folder der hedder Sims 4 Tray. Stien til denne mappe er:

Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 4/Tray

Tray_folder_Sims4

Indholdet i Tray mappen vil se sådan her ud:

Tray_folder_Sims4_2

Når du har placeret filerne her skulle du kunne finde simmeren eller grundene i dit personlige galleri i spillet.

 

Fjern brugerlavet indhold i Sims 4

For at fjerne brugerlavet indhold, så skal du slette filen direkte fra Mods folderen eller fra Tray folderen. Vær opmærksom på at Simmere og grunde består af flere filer, her kan du med fordel benytte undermapper så du kan holde styr på hvad du har downloadet og hvad der hører sammen.

 

Brugerlavet indhold i galleriet

Når du har installeret brugerlavet indhold kommer følgende besked op når du starter spillet. Den kan du slå fra under spilindstillinger, hvis du ikke gider at se den hver gang.

mods_liste

De simmere og grunde du har downloadet vil du kunne finde i galleriet under “Mit bibliotek”. Jeg har downloadet en grund og den finder jeg under “Andre”. Her kan du altså få et hurtigt overblik over de ting du har downloadet (grunde og simmere). Tøjet vil du kun se inde i “Lav en simmer”. Du skal være inde i et spil før du kan placere grunden.

 mods_gallery
Vi håber at denne guide har hjulpet dig videre. Husk altid at være forsigtig når du eksperimenterer med brugerlavet indhold, det kan medføre alvorlige fejl i dit spil.

 

Del endelig gerne jeres gode råd og links til sider med brugerlavet indhold i kommentarfeltet.

 

31 Comments

 1. julie 16. februar 2019 at 09:16 - Reply

  Hej, jeg har spillet The Sims 4 med CC før, men efter jeg har været hjemme hos en veninde har mit CC ikke virket, det hele ligger inde i Mods, og jeg har også slået det der skal slås til inde i The Sims 4, men det vil bare ikke virke, jeg håber at der er nogen der kan hjælpe?

 2. Laura 21. december 2018 at 18:50 - Reply

  Jeg har kommet til at slette resauce.cfg. Og når jeg starter spillet op igen er det der stadig ikke hvad skal jeg gøre, jeg kan ikke leve uden cc

 3. kjerstin vennerstrøm annesen 6. september 2018 at 15:39 - Reply

  hej denne guide har virket men efter jeg har fået Sims 4 hunde og katte virke det ikke hvad skal man så gøre

 4. Andrea 12. juli 2018 at 14:08 - Reply

  Hej, jeg har en imac og jeg spiller sims på den men jeg kan ikke få mit cc til at virke. Hvis jeg downloader noget så er det er ikke når jeg går ind på sims og jeg har prøvet en masse gange men det bliver ved med ikke at virke. Hvad skal jeg gøre?? Håber at i vil svare hurtigt!!!

Leave A Comment