Sims 3 – Bestem barnets køn under graviditet

Er du en af de nysgerrige når det kommer til at vide barnets køn under din simmers graviditet, så er der her en nem måde at afsløre kønnet på.

For at kunne afsløre barnets køn, kræver det at du har en gravid simmer og en simmer der er nået til tops i medicin/læge karrieren. Når den første bule på maven viser sig, kan din gravide simmer spørge simmeren der er læge, om at determine baby gender.

 

Simmeren der er læge afslører ikke om du får en, to eller tre babyer, men udelukkende kønnet på babyen. Der er dog en hvis usikkerhed i følge de amerikanske sites, så du kan nå at blive overrasket på trods af hvad simmeren siger. I de tilfælde vi har oplevet det, har det dog holdt stik!

 

Læs flere indlæg

12 kommentarer

 1. Nanna siger:

  det passer altså ikke hver gang! jeg spurgte en læge og han sagde at jeg skulle have en pige og jeg fik to drenge!!

 2. Sofie siger:

  Ej, hvor fedt. Det vidste jeg ikke :D Men det gør ikke spor det ikke er sikkert. Er jo ligesom en almindelig scanning, den er jo heller ikke sikker ;)

 3. Nicoline siger:

  Hvis man ikke vil snyde men gerne vil vide kønnet kan næææsten selv bestemme :) Hvis kvinden under graviditeten spiser æble bliver den næææsten altid en dreng. Hvis det skal være en pige skal hun spise vandmelon :) !

 4. SigneHP siger:

  Præcis Sofie:-D Da min mor havde født min lillebror lå hun på samme stue med en som også havde fået en dreng. Men denne lille dreng skulle have pink og lyserødt tøj på de første dage efter fødslen, for scanningen havde sagt at det ville blive en pige. Og faren skulle hjem og male værelset om for det havde de haft malet lyserødt. Det var lidt synd for faren og moren at de skulle lave det meste om.

 5. Marie❤️ siger:

  Det lyder som en klar løsning men kan lægen også vis han kun er praktikant❓

 6. Sims Pige siger:

  Kan man hvis det er en selv?
  (Der er læge)

 7. emma siger:

  jeg har prøvet og det virkede for mig

 8. Christine siger:

  Hvad vil lægen sige hvis moren er gravid med tvillinger(eller trillinger) og de er hvert sit køn?

 9. Freja siger:

  Kan ens simmer pige få en abort og få fjernet babyen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *