Besøg Sixam, den nye hemmelige grund!

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Sims 4 Arbejdstid » Besøg Sixam, den nye hemmelige grund!

Med udvidelsespakken Sims 4 Arbejdstid kom der en ny hemmelig verden, nemlig Sixam. Sixam er hjemstavn for en masse rumvæsener som din simmer kan møde, hvis han/hun formår at rejse dertil. Derudover kan du også finde nye krystaller, metaller og planter – sidstnævnte kan du tage med hjem og dyrke i din simmers have.

sixam-rumvaesener

I Sixam vil du som nævnt kunne finde rumvæsener, og med en lille smule snyd kan du hurtigt tilføje et rumvæsen til din egen husholdning. Når du ankommer til Sixam kan du aktivere snydekodefeltet (CTRL + Shift + C) og skrive testingcheats true, for herefter at højreklikke på et rumvæsen og vælge “tilføj til familie”. Så let kan det gøres – men du kan nu altså også relativt let finde rumvæsener i nabolaget, uden at skulle rejse til Sixam.

sixam-skjult-verden-sims-4 vild-kuglestilk-sims-4  vild-tentakeltrae

 

Hvordan kommer man til Sixam?

Der er to måder hvorpå din simmer kan komme til Sixam: ved hjælp af raketvidenskab eller forsker-karrieren.

 

Forsker-karrieren

I forsker-karrieren kan du, efter at have nået niveau 10, opgradere ormehulsgeneratoren til at kunne rejse til Sixam. Det betyder at du først og fremmest skal bygge den, og det gør du på maskineriet som du kan se på billedet herunder. Først når din simmer når niveau 6, har fået et videnskabeligt gennembrud og har 2 krystaller, metaller og elementer kan din simmer påbegynde konstruktionen (Simmeren kan spørge kolleger om de vil give krystaller og metaller).

ormehuls-generator-sims-4

ormehulsgenerator

Raketvidenskab

En anden metode til at komme til Sixam er ved at have en simmer i astronaut-karrieren, som opnår niveau 10 i raketvidenskab. Når din simmer har bygget en raket kan du installere en ormehulsgenerator for 1000 simoleoner, og herefter kan du rejse direkte til Sixam.

sims4raket

Vil du se hvilke andre hemmelige verdener der er i Sims 4? Så kig med her!

9 Comments

 1. Dum Dum wants Gum gum 5. maj 2019 at 16:31 - Reply

  er der snydekoder til at man kommer højer i færdigheder og det for hvis jeg kender mig selv godt nok så er jeg ikke den mest tolådige person

 2. Bastian 11. januar 2016 at 07:32 - Reply

  Jeg ved ikke om der er noget galt med mit spil, men når jeg rejser der op står der det hedder Syxam?😯️

  • Sims Leksikon 11. januar 2016 at 18:21 - Reply

   Det kommer nok an på om du har spillet installeret på engelsk eller dansk, men så længe grunden virker er der vel ikke grund til bekymring ;)

 3. Kisaa2 14. oktober 2015 at 18:40 - Reply

  Laver i ikke snart noget om The Sims 4 Nye venner:)

 4. Odine 7. august 2015 at 15:32 - Reply

  Min simmer rejste til Sixam via raketten, hun er kun level 4 i astronaut karrieren og når jeg går ind og kigger på hvilke færdigheder hun har, så kan jeg ikke se at hun har raketvidenskab. (Det var en af mine andre simmere der byggede raketten). Så det er vist muligt at komme til Sixam uden at have level 10 i raketvidenskab og uden at være level 10 i astronaut karrieren :)

 5. Pernille 30. juli 2015 at 17:20 - Reply

  Når jeg taget til sixam er der helt tomt?? Er der ikke nogen huse?????

 6. frederik 1. juni 2015 at 10:40 - Reply

  du kan også lave rumvæsner i lav en simmer.

 7. Sirid 10. maj 2015 at 10:22 - Reply

  Når jeg rejser til verden Sixam, er der meget øde. Intil videre har jeg kun stødt på et rumvæsen, og det er en mand, men jeg havde håbet det var en pige.. :/ Ved i om der kommer flere rumvæsner? :)

  • Sims Leksikon 15. maj 2015 at 18:43 - Reply

   Det plejer at blive genereret efterhånden som man har været dernede lidt tid. På samme måde er der heller ikke alle planter og samleobjekter fra start af. :-)

Leave A Comment