Graviditet & babyer i Sims 4

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Graviditet & babyer i Sims 4

En af de sjoveste aspekter ved The Sims spillene har altid været børn, og i Sims 3 var babyer, børn og teenagere en rigtig stor del af vores spil og noget som vi morede os gevaldigt med (Behøver vi nævne #100babychallenge?).

I Sims 4 er der sket en hel del markante ændringer i forhold til graviditet, fødsler og babyer. Vi vil i denne guide forklare dig lidt mere om før, under og efter graviditet i Sims 4, så du kan give dine babyer den bedste start på livet.

gravid i sims 4

Ikke en glædelig overraskelse? ;)

 

Sådan bliver din simmer gravid i Sims 4

I Sims 4 grundspillet er der 3 forskellige steder hvor dine simmere kan juhuu, og det er som udgangspunkt her dine simmere kan prøve at få et barn. Dine simmere skal have et godt romantisk forhold før de kan forsøge at få et barn. Alternativt kan de adoptere, det koster 1000 simoleoner og kan gøres via computeren.

faa-barn-sims-4

“Prøv at få barn” interaktionen i Sims 4

I Sims 3 kom der en lille melodi efter to simmere havde juhuu, hvis den kvindelige simmer var blevet gravid, det er der ikke i Sims 4. Det betyder at du enten skal vente på de første tegn på graviditet (f.eks. opkast) eller tage en graviditetstest for 15 simoleoner, ved at klikke på toilettet, for at se om simmeren er gravid. Hvis du tager en graviditetstest og den er positiv, vil din simmer få en gravidmave med det samme efterfølgende.

I Sims 4 er der heller ikke noget hylegrimt graviditetstøj som der var i Sims 3, din simmer beholder simpelthen det tøj du hav givet dem på. Smart!

ondt-i-ryggen-sims-4-graviditet

Gravid simmer i normalt tøj

 

Under graviditeten

Din simmer vil være gravid i ca. 3 dage, og du vil kunne se, at maven vokser løbende (den bliver overraskende stor!). Undervejs i graviditeten vil din simmer opleve de typiske symptomer som rygsmerter (se billedet herover) og opkast der kræver at din simmer skal rengøre toilettet efterfølgende. Der vil være en konstant moodlet med en sut der indikerer graviditeten, og fortæller hvor langt den gravide simmer er i sin graviditet.

gravid-moodlet-sims-4

Den gravide simmer vil også kunne fortælle nyheden til andre, og invitere dem til at mærke på maven, som du ser på billedet herunder.

gravid-mave-sims-4

I Sims 3 kunne du påvirke kønnet på babyen ved at spise vandmelon og æbler, det kan du ikke i Sims 4. Spillet bestemmer om det skal være enten en dreng eller en pige. Too bad!

 

Øg chancen for tvillinger og trillinger

Det er jo altid rigtig sjovt at få tvillinger og trillinger i Sims, og det er desværre ikke noget der sker så ofte medmindre du selv gør noget. Det du i Sims 4 kan gøre er, at købe langtidsbelønningen frugtbar. Det øger chancerne for tvillinger og trillinger, og koster 3000 langtidslykke point.

trillinger-sims-4

3 babyer på én gang

 

Fødsler i Sims 4

Når tiden er inde og din simmer skal føde, vil du få en notifikation i øverste højre hjørne. Du kan nu vurdere om din simmer skal føde hjemme, eller på hospitalet. Hvis simmeren skal føde hjemme skal du købe en vugge (som ses herover) og placere den et sted på grunden. Din simmer vil føde og placere babyen heri, og her bliver den liggende indtil den bliver barn.

Fødslen tager omkring 3 timer, og i den periode er simmeren ikke begrænset til kun at have veer – hun kan lave ting imens.

foedsel-sims-4-vugge

Bella Spøgh klar til at føde

foedsel-sims-4

Vælg mellem fødsel på hospital eller hjemme

I Sims 4 er der kommet en lang række nye interaktioner simmerne kan lave med babyer, men de går ikke rundt med dem som de kunne i Sims 3. Det kan for så vidt måske være meget godt, så ender de i hvert fald ikke med at ligge uheldige steder ;)

baby-sims-4

Pasning af den nyfødte baby

I modsætningen til Sims 3 kan du i Sims 4 ikke se hvordan din baby har det i humørpanelet – det bliver først tilgængeligt når den bliver barn. Til gengæld indikerer babyens ikon om den er utilfreds, i så fald vil farven være blå, og når den er grøn er babyen tilfreds. Du kan naturligvis også høre, om babyen græder. En utilfreds baby skal som oftest enten mades eller skiftes, og babyens mor har mulighed for at amme. Hvis du ikke har installeret det mod der fjerner censuren, vil du naturligvis ikke kunne se det ske.

Lige så snart en baby er født har du mulighed for at gøre den ældre, ved at klikke på vuggen. Den eneste fordel du har ved ikke at gøre det er, at du kan bruge tiden til at forbedre forholdet mellem familien og babyen. Hvis du ikke selv vælger at gøre babyen ældre vil den automatisk blive ældre efter halvandet eller 3 døgn – alt afhængigt af hvordan du har sat dine indstillinger.

 

Læs flere tips, tricks og guides til Sims 4 her.

118 Comments

 1. Sabine 20. april 2019 at 09:12 - Reply

  der er noget med at man kan høre meget popmusik så er der større chance for at det bliver en pige og hvis din simmer lytter til meget rock musik er der en stor chance for at det bliver til en dreng

 2. Julia 17. februar 2019 at 13:45 - Reply

  hvis du vil gerne vil have størst chance for at få en pige skal du spise mange jordbær og høre meget pop musik, men det er lidt svært at få fat i jordbær i sims. Så hvis du vil kan du bruge snydekoden ” bb.showhiddenobjects ” Du for kode feltet frem ved at holde “Shift + Ctrl + C” nede :D

  men hvordan man for en dreng, er jeg selv inde for at undersøge.

 3. Camilla Thysen 28. januar 2019 at 20:50 - Reply

  Hvordan aktiver man fokuseret forældretilstand til? Når man er i level 10 i børneopdragelse-færdigheden. Og hvordan får man et barn med tre positive værdier??

 4. Caroline 26. december 2018 at 20:50 - Reply

  hvis du vil have en dreng skal du spise en masse salat så er der større risiko for det bliver en dreng og hvis du spiser alt andet er der større risiko for at det bliver en pige.

Leave A Comment