Fejl og løsninger i Aftenunderholdning

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Aftenunderholdning » Fejl og løsninger i Aftenunderholdning

sims 3 aftenunderholdning

Hver gang der kommer en ny udvidelsespakke kommer der samtidig en række nye problemer, de såkaldte fejl eller bugs. Fejlene lader til at variere fra bruger til bruger, men der er oftest nogle der går igen hos mange, og nogle gange bliver de løst med de patches EA udgiver, andre gange er det bare problemer der bliver ved med at være der.

Herunder kan du finde to af de klassiske problemer der har været med Sims 3 Aftenunderholdning, og hvordan du kan løse dem.

 

Simmer sidder fast i elevator

Det er ikke sket bare en gang i mellem men faktisk adskillige gange for os, at vores simmere (eller andre simmere i byen) har siddet fast i en elevator, og skabt kæmpe knudepunkt i et af højhusene.

Det kan du gøre for at løse problemet: Prøv først og fremmest at aktivere snydekodentestingcheatsenabled true“. For at aktivere snydekode feltet trykker du CTRL + Shift + C. Herefter skriver du “resetSim Firstname Lastname” som er en kode der vil sende den simmer der sidder fast tilbage til deres hjem. Det er én mulig løsning.

Den anden mulige løsning er, at erstatte elevatoren med en ny. Her skal du sikre dig at snydekoden testingcheatsenabled true er aktiveret, og herefter aktivere koderne “buydebug” og “RestrictBuildBuyInBuildings off“. Herefter går du ind i købs mode og klikker på “?” ikonet hvorfra du skal finde elevatorerne. Klik på den ødelagte elevator, slet den og erstat den med en ny. Vær sikker på at den nye elevator vender præcis samme vej som den gamle!

 

 

Der er ingen saftblander på arbejde

Oplever du i Bridgeport at der ikke er nogle saftblandere på arbejde i baren, så har du en mulighed for at fikse problemet. Det du skal gøre er, at aktivere snydekode feltet (CTRL + Shift + C) og skrive “testingcheatsenabled true” og herefter shift klikke på baren. Vælg “delete object” (så du sletter baren), og herefter vælger du at shift klikke på gulvet og vælg “buy on this lot”. Herefter kan du klikke på fanen med madlavning/spise rum og vælge barer. Nu placerer du en ny professionel bar der hvor den anden stod før du slettede den, og om kort tid skulle en ny saftblander dukke op på arbejde.

 

> Få den fulde guide til Sims 3 snydekoder her

 

Har du oplevet andre problemer med Sims 3 Aftenunderholdning og fundet løsninger på dem?

 

13 Comments

 1. Bjarke 6. juni 2014 at 23:45 - Reply

  Den virker dog ikke hvis det er ens eget hjem… Ved mig altså.

 2. anna 19. marts 2014 at 08:12 - Reply

  Ok tak

 3. anna 18. marts 2014 at 13:34 - Reply

  Jeg har et problem der tit er sket for mig i sunset valley. Når jeg er oppe på Grund Graps a/s (staves ?) sidder i fast i buskene foran bygningen!

  • Sims Leksikon 18. marts 2014 at 19:56 - Reply

   Du kan komme fri ved at bruge koden resetsim :)

 4. Sille 15. februar 2014 at 18:39 - Reply

  Jeg syntes i kunne skrive vis nu ens sims craser og man vil afinstallere det hele.:)

  Bare en ide

 5. Mulle 3. december 2013 at 07:24 - Reply

  Min vendine prøvede en gang hvor hendes kæledyr så mega uhyggelige ud! deres kæbe sad fast i gulvet deres øjene poffede ud af hovdet på dem stort set og det lignede at der var nogen der havde kradset i dem deres hale snorrede og meget mere de så mega skræmmende ud er der nogen andre der har prøvet det!? c:

 6. Line 23. april 2013 at 09:06 - Reply

  Jeg ville afinstallere alt mit sims pgr. af at det craser ( ved ikke hvordan det staves)men pgr af at jeg har regastreret mit spil så gemte den det. det craser stadig og mine downloadede byer er der ikke kun de ting man får med til nogen der ved hvad jeg skal gøre.

 7. AlmaPalma 18. april 2013 at 14:13 - Reply

  Fedt med en løsning på “elevator-problemet”! Min simmer har for vane altid at lave en “elevator-prop”, når de er på en bar! Og så sidder de fast der, selvom baren er lukket! xD

  • The Sims Leksikon 19. april 2013 at 07:02 - Reply

   Det kender vi alt for godt, og øv hvor er det irriterende! :(

 8. Karen 17. april 2013 at 10:08 - Reply

  Sejt, jeg syntes at den næste udvidelse skal være lev livet

  • The Sims Leksikon 17. april 2013 at 10:13 - Reply

   Vi skriver Lev Livet på listen :)

 9. emilie 17. april 2013 at 09:42 - Reply

  tak, det er en god hjælp ;)

Leave A Comment