Fjern brugerlavet indhold

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Fjern brugerlavet indhold

I hører os ganske ofte sige at i skal afinstallere jeres brugerlavede indhold når i skriver til os hvilke fejl i oplever i jeres spil. Ofte er det fejl som at jeres simmere er gennemsigtige, bliver til en streg eller at proportionerne er helt gale. Se bare på de her billeder som er typiske fejl der kan opstå når brugerlavet indhold fejler…

glitch1

Ser det bekendt ud?

Så har du sandsynligvis installeret noget brugerlavet indhold som laver rod i dit spil. Vores råd er som altid at undgå brugerlavet indhold og dermed forhåbentlig få fejlen til at gå væk.

Der er to muligheder som vi gerne vil fortælle dig om. Den ene er at køre uden brugerlavet indhold og den anden er at afinstallere det brugerlavede indhold.

Kør uden brugerlavet indhold

Denne mulighed kendte vi faktisk ikke selv før nu. Man kan sige den er rimelig tydelig når man først er under fanen, men vi har simpelthen bare ikke lagt mærke til den før nu. Men i spillet er der faktisk indbygget en funktion som slår brugerlavet indhold fra. Dette er en udmærket mulighed for at undersøge om din fejl rent faktisk skyldes brugerlavet indhold eller ej. Hvis du har en fejl nu og slår brugerlavet indhold fra på denne måde og fejlen så er væk når du starter op igen, ja så har du noget dårligt brugerlavet indhold. Hvis ikke… Ja så skyldes det noget andet.

udenbrugerlavet1

udenbrugerlavet2

Som advarslen her fortæller, så vil alt brugerlavet indhold i dit spil blive erstattet af basisgenstande – altså ting som EA har lavet. Det vil sige at hvis din simmer har en frisure du har downloadet, så vil de have en basisfrisure når du åbner spillet.

Vi vil gerne lige gøre opmærksom på at vi ikke selv har prøvet dette og derfor ikke kan fortælle jer i detaljer hvad der sker og hvordan det påvirker jeres spil. Vi ved derfor ikke hvad der sker hvis du først åbner spillet uden brugerlavet indhold og dernæst med brugerlavet. Vi tvivler på at spillet kan huske f.eks. simmerens tidligere frisure, men vi ved det ikke med sikkerhed. Vi har dog læst om folk som oplever at deres spil kører helt uproblematisk ved at bruge denne mulighed.

Der er flere der beskriver at de oplever en fejl når de vil fjerne hakket ovenfor og begynde at spille med brugerlavet indhold igen. Selvom den er hakket af kommer indholdet ikke tilbage skriver de. Løsningen i denne situation skulle ifølge flere kilder være, at sætte hakket igen og så fjerne det umiddelbart bagefter og så starte spillet. Fortæl os gerne om jeres oplevelser og erfaringer.

 

Afinstaller brugerlavet indhold

Hvis du har brugerlavet indhold du gerne vil afinstallere kan du læse med herunder.

afinstaller1

I fanen installeret materiale kan du hakke dem af som du vil fjerne og så trykke på afinstaller. Vi har dog hørt fra et par stykker, som ikke kan få dette til at fungere.

En anden mulighed er at gå ind i de mapper hvor filerne er placeret og simpelthen fjerne dem herfra.

afinstaller2

I mappen Downloads ligger alle sims3pack filerne som du nu kan slette.

afinstaller3

Og i mappen Mods/Packages ligger alle .package filerne som typisk er poses eller andre mods. Dem kan du også slette herfra og så skulle de være væk fra spillet.

OBS: Vi vil gerne understrege at indhold i køber/downloader i EA Store er helt ok, da det er EA der har lavet det, mens det er i Exchange der kan opstå problemer.

Vi håber at du kan bruge denne guide. Mangler du lidt info om hvad brugerlavet indhold er og hvordan du installerer det kan du læse mere i vores guide her.

 

30 Comments

 1. Freja 20. marts 2016 at 10:27 - Reply

  Tæller bedstefars Lund som brugernavnet indhold?

 2. beri 31. juli 2014 at 16:13 - Reply

  hej sims leksikon jeg har lige købt en sofabord i the sims 3 store men da jeg skulle downloade det ind kunne jeg ikke finde min genstand?

 3. Mathilde Thorenfeldt 10. april 2014 at 17:15 - Reply

  Jeg har nohet som gør at jg ikke kan se byen hvis jeg går ud i City Map. Ved i hvad det er eller hvordan jeg kan fikse det?

  • Sims Leksikon 11. april 2014 at 16:45 - Reply

   Hmm. Har du brugerlavet indhold installeret i dit spil? I så fald kan det måske være dét der er galt. Ellers kan du prøve at se om det gælder for samtlige nabolag, eller kun et enkelt. Det vil være nemmere for dig at lokalisere en fejl, hvis du prøver at fejlfinde lidt på den måde. :)

 4. djennie 3. april 2014 at 14:17 - Reply

  Min computer, går nogle gange ud af spillet, og skriver der er fundet en fejl. Windows vil prøve og finde en løsning… men det sker aldrig… andre gange vil den ikke gemme, og siger det har noget med kode 12 at gøre og så prøver jeg og gemme igen, og så gemmer den.

 5. Lea 9. marts 2014 at 11:54 - Reply

  poseplayer gør at spillet ser helt anderledes ud! :-(

  • Sims Leksikon 9. marts 2014 at 20:50 - Reply

   Det lyder underligt. Det har vi i hvert fald ikke hørt om før. Andre der kender til det? Du kan ikke være kommet til at hente noget andet brugerlavet indhold i samme omgang som kan have lavet ballade?

 6. Lea 9. marts 2014 at 11:49 - Reply

  jeg har en gang haft en baby som fyldte halvdelen af huset! (jeg sletede familien!)

 7. Nico 8. marts 2014 at 08:30 - Reply

  Jeg har ikke downloadet det, men hvergang jeg spiller sims, og jeg er på vej ind i selve byen, så kommer der nogen “Hakker” i skærmen.. Ved i hvorfor?! Så må i meget gerne svare tilbage!!

  PS: det gør den ikke på de andre spil. :I

 8. Zandra 6. marts 2014 at 14:54 - Reply

  hej kan man godt downloade gratis fra Sims store?xD

  • Sims Leksikon 6. marts 2014 at 19:04 - Reply

   Det kan man godt ja, men bare ikke det der er lavet af EA selv. Men der findes masser af brugerlavet indhold der er gratis derinde.

   • Safran 31. juli 2014 at 17:55 - Reply

    Der findes også en lille smule der er lavet af ea der er gratis, især hvis du downloadet et eller andet gratis sæt kommer der ret tit noget tøj med.

Leave A Comment