Fjern brugerlavet indhold

I hører os ganske ofte sige at i skal afinstallere jeres brugerlavede indhold når i skriver til os hvilke fejl i oplever i jeres spil. Ofte er det fejl som at jeres simmere er gennemsigtige, bliver til en streg eller at proportionerne er helt gale. Se bare på de her billeder som er typiske fejl der kan opstå når brugerlavet indhold fejler…

glitch1

Ser det bekendt ud?

Så har du sandsynligvis installeret noget brugerlavet indhold som laver rod i dit spil. Vores råd er som altid at undgå brugerlavet indhold og dermed forhåbentlig få fejlen til at gå væk.

Der er to muligheder som vi gerne vil fortælle dig om. Den ene er at køre uden brugerlavet indhold og den anden er at afinstallere det brugerlavede indhold.

Kør uden brugerlavet indhold

Denne mulighed kendte vi faktisk ikke selv før nu. Man kan sige den er rimelig tydelig når man først er under fanen, men vi har simpelthen bare ikke lagt mærke til den før nu. Men i spillet er der faktisk indbygget en funktion som slår brugerlavet indhold fra. Dette er en udmærket mulighed for at undersøge om din fejl rent faktisk skyldes brugerlavet indhold eller ej. Hvis du har en fejl nu og slår brugerlavet indhold fra på denne måde og fejlen så er væk når du starter op igen, ja så har du noget dårligt brugerlavet indhold. Hvis ikke… Ja så skyldes det noget andet.

udenbrugerlavet1

udenbrugerlavet2

Som advarslen her fortæller, så vil alt brugerlavet indhold i dit spil blive erstattet af basisgenstande – altså ting som EA har lavet. Det vil sige at hvis din simmer har en frisure du har downloadet, så vil de have en basisfrisure når du åbner spillet.

Vi vil gerne lige gøre opmærksom på at vi ikke selv har prøvet dette og derfor ikke kan fortælle jer i detaljer hvad der sker og hvordan det påvirker jeres spil. Vi ved derfor ikke hvad der sker hvis du først åbner spillet uden brugerlavet indhold og dernæst med brugerlavet. Vi tvivler på at spillet kan huske f.eks. simmerens tidligere frisure, men vi ved det ikke med sikkerhed. Vi har dog læst om folk som oplever at deres spil kører helt uproblematisk ved at bruge denne mulighed.

Der er flere der beskriver at de oplever en fejl når de vil fjerne hakket ovenfor og begynde at spille med brugerlavet indhold igen. Selvom den er hakket af kommer indholdet ikke tilbage skriver de. Løsningen i denne situation skulle ifølge flere kilder være, at sætte hakket igen og så fjerne det umiddelbart bagefter og så starte spillet. Fortæl os gerne om jeres oplevelser og erfaringer.

 

Afinstaller brugerlavet indhold

Hvis du har brugerlavet indhold du gerne vil afinstallere kan du læse med herunder.

afinstaller1

I fanen installeret materiale kan du hakke dem af som du vil fjerne og så trykke på afinstaller. Vi har dog hørt fra et par stykker, som ikke kan få dette til at fungere.

En anden mulighed er at gå ind i de mapper hvor filerne er placeret og simpelthen fjerne dem herfra.

afinstaller2

I mappen Downloads ligger alle sims3pack filerne som du nu kan slette.

afinstaller3

Og i mappen Mods/Packages ligger alle .package filerne som typisk er poses eller andre mods. Dem kan du også slette herfra og så skulle de være væk fra spillet.

OBS: Vi vil gerne understrege at indhold i køber/downloader i EA Store er helt ok, da det er EA der har lavet det, mens det er i Exchange der kan opstå problemer.

Vi håber at du kan bruge denne guide. Mangler du lidt info om hvad brugerlavet indhold er og hvordan du installerer det kan du læse mere i vores guide her.

 

Article Tags :
Læs flere indlæg

30 kommentarer

 1. Parmis siger:

  Øv hvor træls at det er sådan! Men problemet er bare at uden brugerlavetindhold føler jeg ikke at mine simmere er specielt pæne. Jeg så engang en en video på youtube med en pige der havde lavet to simmere, og de var flotte og det var stadigvæk med brugerlavetindhold. Men hun havde ingen fejl. Min dame simmer ligner meget hendes og jeg vil helst ikke miste alt det flotte hår og tøj..

 2. Kamilla siger:

  Giver PosePlayer også sådan nogle fejl eller kan jeg godt installere det uden at være bange for at mit spil bliver ødelagt? :-)

  • Sandra siger:

   Jeg har brugt poseplayer i årevis uden at opleve fejl med det :) Det skulle ikke gå ind og lave ballade. Med brugerlavet indhold som laver ballade, er det mest tøj, hår og møbler der går ind og kan lave ballade. Nogle mods kan også drille, men jeg har aldrig hørt om at det skulle forekomme med poseplayer. Bare sørg for at hente den nyeste opdaterede version :)

 3. Mig siger:

  hvor meget brugerlavet indhold skal man typisk ha’ for at det giver fejl? jeg har ca. 20 brugerlavede ting og der er ingen fejl

  • Sims Leksikon siger:

   Det er der ikke nogen gylden regel for. Man kan være uheldig med det første download man henter, eller man kan nå at downloade 200 uden det har en negativ effekt. :)

 4. TheCrapapple siger:

  Poseplayer har i hvert fald aldrig givet mig problemer :)

 5. Andrea siger:

  Er Exchange eller kan Exchange ødelægge eller hvad man kan sige. Øh fejle i spillet?
  Altså fra den originale thesims3 hjemmeside?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Andrea,
   Du kan godt risikere at indhold fra Exchange kan ødelægge dit spil eller i hvert fald medføre fejl. Det eneste der er sikkert er det fra Store, da det er EA selv der laver det :-)
   /Anja

  • TheCrapapple siger:

   Du kan ikke bare risikere det. Det sker skam ofte. Jeg synes at Exchange er håbløst, for jeg har fået virus med tilbage HVER gang…. -.-

 6. Andrea siger:

  Okay tak

 7. Lucia siger:

  Er jeg den eneste der syntes billedet med de sorte mennesker er lidt sjovt…?

 8. Victoria siger:

  Jeg er helt enig i, at man ikke skal installere brugerlavet indhold fra Exchange. Gjorde det for et par år siden på min gamle computer og fik de fejl, men jeg afinstallerede det fordi, jeg synes det ødelægger spillet, de ser alt for urealistiske ud :-)
  Men man kan godt lave sine simmere flotte alligevel, ja man helt klart lave dem endnu flottere end de falske simmere fra Exchange :-)

 9. Rebekka siger:

  Hej, kan i ikke godt lave en guide til hvordan man afinstallerer sine sims spil?

 10. Frederikke siger:

  Jeg har en del brugerlavet indhold, uden at have nogen “fejl” som sådan, andet end at mit spil kører en smule langsommere. Det er helt klart en dårlig idé at hente fra alle mulige tilfældige sider.. xD

 11. Zandra siger:

  hej kan man godt downloade gratis fra Sims store?xD

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan man godt ja, men bare ikke det der er lavet af EA selv. Men der findes masser af brugerlavet indhold der er gratis derinde.

   • Safran siger:

    Der findes også en lille smule der er lavet af ea der er gratis, især hvis du downloadet et eller andet gratis sæt kommer der ret tit noget tøj med.

 12. Nico siger:

  Jeg har ikke downloadet det, men hvergang jeg spiller sims, og jeg er på vej ind i selve byen, så kommer der nogen “Hakker” i skærmen.. Ved i hvorfor?! Så må i meget gerne svare tilbage!!

  PS: det gør den ikke på de andre spil. :I

 13. Lea siger:

  jeg har en gang haft en baby som fyldte halvdelen af huset! (jeg sletede familien!)

 14. Lea siger:

  poseplayer gør at spillet ser helt anderledes ud! :-(

  • Sims Leksikon siger:

   Det lyder underligt. Det har vi i hvert fald ikke hørt om før. Andre der kender til det? Du kan ikke være kommet til at hente noget andet brugerlavet indhold i samme omgang som kan have lavet ballade?

 15. djennie siger:

  Min computer, går nogle gange ud af spillet, og skriver der er fundet en fejl. Windows vil prøve og finde en løsning… men det sker aldrig… andre gange vil den ikke gemme, og siger det har noget med kode 12 at gøre og så prøver jeg og gemme igen, og så gemmer den.

 16. Mathilde Thorenfeldt siger:

  Jeg har nohet som gør at jg ikke kan se byen hvis jeg går ud i City Map. Ved i hvad det er eller hvordan jeg kan fikse det?

  • Sims Leksikon siger:

   Hmm. Har du brugerlavet indhold installeret i dit spil? I så fald kan det måske være dét der er galt. Ellers kan du prøve at se om det gælder for samtlige nabolag, eller kun et enkelt. Det vil være nemmere for dig at lokalisere en fejl, hvis du prøver at fejlfinde lidt på den måde. :)

 17. beri siger:

  hej sims leksikon jeg har lige købt en sofabord i the sims 3 store men da jeg skulle downloade det ind kunne jeg ikke finde min genstand?

 18. Freja siger:

  Tæller bedstefars Lund som brugernavnet indhold?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *