Ændring af månefase

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Ændring af månefase

 

Er du blevet træt af fuldmånen?

Så er der heldigvis råd for det!

I indstillinger har du mulighed for at selv styre månecyklussen eller eksempelvis vælge at have en bestemt slags månefase hele tiden. Nogle vil måske gerne have fuldmåne hele tiden, mens andre helst vil være fri.

 

Ved at vælge at have en enkelt månefase kan du altså helt fjerne fuldmånen og dermed også slippe for de fuldmånerelaterede aktiviteter – både de gode og mindre gode ting. Nymåne betyder ingen måne overhovedet, men den vil vi ikke anbefale, hvis du f.eks. spiller med feer, da de godt kan lide at der er lidt måne.

Hvad siger du? Fuldmåne, ja eller nej?

[poll id=”5″]

4 Comments

 1. s-vilenen 1. februar 2014 at 22:24 - Reply

  Ved fuldmåne så bliver mine simmere ved med at skifte tøj, så det ender med at huset er fyldt med tøj. Hvorfor gør de det?

  • Sims Leksikon 4. februar 2014 at 21:04 - Reply

   Lyder som en mærkelig fejl. Hvis du har installeret brugerlavet indhold ville vi starte med at fjerne det. Vi har aldrig hørt eller læst om fejlen før, så vi kan ikke rigtig hjælpe desværre.

 2. Laura 14. oktober 2012 at 09:58 - Reply

  Tak for tippet. Troede den ville skifte alligevel med den indstilling. Nu er jeg blevet fri for fuldmåne.
  Dejligt at man selv kan bestemme:)

 3. Nina 13. oktober 2012 at 18:11 - Reply

  Jeg synes fuldmåne er fint nok.. Men også noget man bliver træt af. Det er lidt irriterende med det der “grønne lys” og zombier der kommer op af jorden, hvis du bare gerne vil have en helt normal familie.
  Jeg elsker dog Overnaturlig så jeg har bare sat det sådan er det er fuldmåne mere sjældent!.. (:

Leave A Comment