8 udfordringer i Sims 3 du bør prøve

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » 8 udfordringer i Sims 3 du bør prøve

The Sims er et spil der er fyldt med muligheder, og de fleste af os når ikke at opleve halvdelen af det! Hvorfor? Ja oftest fordi vi har en tendens til at spille på én måde – og som med det meste andet her i livet kan man hurtig blive træt af det samme igen og igen og igen. Så hvad gør du hvis du keder dig i dit Sims? Du tænker udover dine rutiner og tager den skridtet videre!

Vi har tidligere lavet et indlæg hvor vi listede en række udfordringer man kunne give sig i kast med, hvis man af og til gik lidt død i spillet. Men vi tænke at den efterhånden godt kunne trænge til lidt af en opdatering, så nu har vi fundet en række nye udfordringer til jer, som I kan prøve. Hvis du beslutter dig for at prøve en af dem, så tøv ikke med at smide en kommentar herunder og fortæl os hvordan det går :-)

 

8 udfordringer til dig!

 

1) Lav interessante Simmere

Egenskaber har meget mere indflydelse på spillet end du måske lige går og tror. Til de forskellige egenskaber knytter der sig forskellig opførsel og muligheder, og helt ærligt – hvor spændende er det lige hvis alle ens Simmere er søde, renlige, glade for børn og genier? Tag udfordringen op og lav nogle F R E A K Y simmere. Prøv at lav dem sindssyge, skøre, uheldige, onde, børnehadere osv. Og nu hvor du er i gang, hvorfor så ikke kombinere to Simmere der har modstridende egenskaber i en og samme husholdning? Det kan stensikkert skabe nogle spændende udfordringer.

 

 2) Hav hemmelige elskere

Der er intet som kærlighed (eller nærmere betegnet, ulykkelig kærlighed) der kan få Simmerne op på dupperne. Så smut ud i byen og skab flere romantiske bekendtskaber, og hvem ved om det resulterer i lidt familieforøgelse undervejs? Vi lover, at du vil få interessante oplevelser hvis du går ad denne vej.

 

3) Lav anderledes familier

Drop tanken om kernefamilien med far, mor og børn i parcelhuset og lav i stedet den enlige mor med 7 børn, familien der ikke ejer et hus og er ludfattige – lad dem sove på bænken i parken og crashe grillfester rundt omkring i byen. Eller hvad med en familie hvor forældrene dør og teenagerne skal tage sig af de mindste børn? Du kan også prøve at lave en familie hvor forældrene hader børn men har masser af dem, og børnene er fløjtende uvenner.

 

4) Ødelæg eksisterende familier

Har du nogensinde været nede hos en af de eksisterende familier? Hvis ikke, så prøv dem! Giv dem hemmelige elskere, fyr dem fra deres job, fjern deres penge – kort sagt, ødelæg deres liv og se hvad der så sker.

 

5) Ej HELE byen

Har du nogensinde ejet ejendomme i byen? Hvis ikke, så er det ud og investere! Hvis det var et Matador spil skulle du eje alt og alle felter på brættet – her skal du eje alle bygninger. Sunset Valley CHEF!

 

6) Juster indstillingerne

Har du altid spillet med de samme indstillinger? Hvorfor så ikke liige manipulere lidt hist og her? Gør Simmerenes forskellige stadier super korte og se hvor meget de kan nå før de kommer af dage. Eller hvis du har Sims 3 overnaturligt kan du indstille månefasen så der er zombier hele tiden – i bedste Walking Dead stil! Det kunne blive en spændende historie, hvis en familie skulle kæmpe for at overleve zombie angreb 24/7!

 

7) Tag imod alle udfordringer

Lægger du mærke til de udfordringer du får i spillet af og til? SIG JA! Uanset hvad det er, så sig ja, og fuldfør dem! Hvem ved hvad det kan bringe af sjove situationer og ting du aldrig vidste fandtes.

 

8) Skriv en historie

Ja kort sagt, hvorfor ikke skrive en historie? Når du skal skrive en historie ender du ofte med at spille spillet HELT anderledes end du ellers ville have gjort. Og så kan du få den publiceret på Simshistorier.dk!

25 Comments

 1. Mariah 2. august 2018 at 12:56 - Reply

  Jeg har virkelig en god udfordring til når man går lidt kold i spillet:

  Se om du kan gennemføre alle langtidsønsker i én familie.

  Sådan gør du:
  1. Lav en familie: dernæst noter alle langtidsønsker på en lap papir så du har overblik over hvilke du har gennemført og hvilke du ikke har.
  Du bestemmer selv, hvor stor din familie skal være.

  2. Nu flytter du dem ind på en grund, og uden at snyde lader dem opfylde deres langtidsønske. Når deres langtidsønske er opfyldt, må du dræbe/udflytte/afskaffe din simmer.

  Familien skal kunne fortsætte, så du skal tænke på familieforøgelse undervejs så alle langtidsudfordringer i spillet til sidst er udført.

 2. Lilylol 14. juni 2015 at 11:38 - Reply

  Nr. 2 lyder som en god udfordring. Normalt er jeg ikke så meget for at “knuse” mine simmers hjerter. Hihi😄

 3. Blondinen 17. oktober 2014 at 21:01 - Reply

  Jeg lavede engang en vildt god familie!!!! Moren var heks, det samme var børnene. Men moren laver en hjemsøgelses forbandelse på faren. Og han dør. Så gør deres teenage pige det på moren. (Hun pjækkede fra skole for at øve sig) og moren dør! Så det ender med at børnene dræber folk i byen! Og hinanden :-d

 4. Simone 5. august 2014 at 10:37 - Reply

  Jeg har en udfordring, som jeg brugte i Sims 2:

  Den første kaldes “Den Afrikanske Familie”. I Sims 2, brugte jeg det landskab som Særby har (og som har et afrikansk udseende), men da det ikke findes her, kan det være lige meget. Man skal bare ændre vejrindstillingerne, så det altid er sommer. Så skal man lave en mand, som stræber efter at få fem børn. Derefter laver man seks kvinder. I Sims 2 skulle han have familiestræben og kvinderne hver sin stræben (i Sims 2, var der kun ca. 6 stræben), men her kan man selv vælge kvindernes stræben, bare det er seks forskellige. Ingen af dem må arbejde, så måske skal det også tages i betragtning. Personerne skal være mørke i huden – de skal jo være fra Afrika. Familien flytter ind på en tom grund, hvor du har 60.000 at bygge hus for (du må gerne bruge snydekode til at få det ønskede beløb). Nu gælder det om at få to sønner (du må ikke snyde med æbler). Manden skal være romantisk involveret med alle kvinderne inden han prøver at få børn med en af dem. Den første kvinde som får en dreng, skal flytte ud med det samme. Den næste, når drengen bliver tumling. De kvinder der føder piger, flytter ud med deres barn, når pigerne skal i skole. Du bestemmer selv om du vil flytte kvinderne og pigerne hen i et hus eller om du simpelthen bare smider dem ud. Hvis du stadig mangler en dreng, når du har fået børn med alle de seks kvinder, laver du bare seks nye og prøver igen med dem. Når du har fået begge dine drenge, skal du fortsætte med som før indtil alle kvinderne er flyttet ud. Så vælger du en af dem, som må bo hos dig og være din kone. Om du vil have flere børn med hende, vælger du selv. Men når hun er blevet ældre, skal du blive skilt, smide hende ud og vælge en ny kone. Dine sønner skal på universitet så snart de kan. Den ældste skal vælge medicinkarrieren og nå til tops i den. Den andens er frivilligt. Hvis du har flere sønner, beholder du dem, smider kvinden ud, når drengen er tumling og opvokser ham på lige fod med de første to sønner. Drengene skal have et normalt liv, må gerne have arbejde, fritidsaktiviteter osv. Manden og drengene må gerne forlade huset. Ingen af de kvinder som bor der, må forlade hjemmet. Ikke engang når de skal føde. Og behøver jeg sige at snydekoder er forbudt (udover den i starten) :D

  • Blondinen 17. oktober 2014 at 20:47 - Reply

   Lyder fedt!!!

 5. Solveig 8. juli 2014 at 22:42 - Reply

  Eller prøv den udfordring jeg kalder “Det forbandede hus”

  1. Find en familie der allerede er i byen, jo mindre familien er, jo nemmere (Man må også lave en selv, der er bare det rene tidsspild!)

  2. Find en eller anden random måde at la dem dø på. Brænd dem, drukn dem eller gør et eller andet

  3. Sæt deres gravsten i haven (Bare for hyggens skyld. Og man kunne jo også skrive en lidt creepy besked på den)

  4. Find en anden familie i den samme verden

  5. Gentag processen og se om du kan få dræbt hele byen!

  • Sims Leksikon 10. juli 2014 at 16:30 - Reply

   Haha, det lyder jo som en gyserfilm :D Tak for tippet!

  • Rosalina 6. januar 2016 at 17:46 - Reply

   Morsomt! :D

 6. Safran 13. juni 2014 at 14:49 - Reply

  har to (efter min mening) gode udfordringer.
  1. Start en gammel familie du ikke har spillet med i lang tid op og spil med den!
  2. Lav en mega ond familie hvor ALLE i familien er fjender og hvis to af simmerne er gift så lad den begge to få et barn med en anden, men stadig være gift og alt sådan noget!

Leave A Comment